5 Tips Voor Hogere Guidance | Ishtara Araminta


Al sinds mijn geboorte heb ik contact met mijn Spirit Guides. Als klein meisje kon ik ze al waarnemen en deze verbinding is door de jaren heen alleen maar sterker geworden.

Iedereen heeft Spirit Guides bij zich. Tijdens mijn reading- of healingwerk zie ik dit ook vaak terug.

Wil jij beter contact met jouw Spirit Guides? De volgende tips & tricks gaan jou daar zeker bij helpen.1. Vertrouw dat Hogere Guidance beschikbaar is voor jou.

Met Hogere Guidance bedoel ik niet je monkey mind. Stel je voor, je gaat naar een feest (niks spiritueels of iets dergelijks), maar je twijfelt of je wel naar dat feest moet gaan. Je hebt net lekker gedoucht, je wil je kleren aantrekken en dan begint het: ‘Moet ik eigenlijk wel gaan?’, vraagt een stem zich af. ‘Hmm, eigenlijk ben ik best moe. Maar ja, ik moet de deur eens uit’, zegt de andere stem. ‘Ik heb eigenlijk helemaal geen zin om die en die tegen te komen. Ik ga maar gewoon een beetje socializen, en dansen is goed voor me. Ik twijfel toch’, zegt de andere stem weer. ‘Eigenlijk is dit helemaal niet goed voor mijn vibratie’, wordt er dan weer gezegd.

Dit is géén Hogere Guidance; dit is je monkey mind. Je persoonlijke zelf zegt altijd: ‘Wat als dit? En dat? En wat nou als zus en zo?’ We hebben steeds al die argumenten in ons hoofd. En ze klinken nog aannemelijk ook.

Ook al gaat het om een feest en niet om levensveranderende beslissingen, voor Hogere Guidance ga je zitten, sluit je je ogen en doe je onderstaande meditatie. Je vertrouwt erop dat Hogere Guidance voor jou beschikbaar is.De Guidance is altijd in jouw Hoogste Goed:

Wat we willen, is ons leven naar een hoger plan tillen. Het natuurlijke verlangen van onze ziel is groeien. Als we vragen om Guidance, gaat dit altijd om een wijder en groter geheel, een wijs advies. Als je na een stiltemomentje voor jezelf of meditatie om Guidance vraagt, wil je een ja of nee horen. Wanneer je veel oefent, zal je op een gegeven moment ook te horen krijgen waarom iets wel of niet een goed idee is, of kun je om een reden vragen en krijg je uitleg. Het kan ook zijn dat je na een poosje richtlijnen ontvangt over de vraag die je stelt. Bijvoorbeeld: ‘Je mag naar het feest, maar niet meer dan twee glazen alcohol drinken’.Spreek regelmatig mentaal uit dat je het erop vertrouwt dat er Hogere Guidance beschikbaar is voor jou: ‘Ik vertrouw dat er Hogere Guidance beschikbaar is voor mij’.

Hiermee her-programmeer je je mind op een positieve manier. Het kan zijn dat er in jouw onderbewustzijn nog twijfels liggen opgeslagen. Dit is helemaal niet erg. Woorden hebben impact op hoe jij je voelt. Hoe vaker jij je persoonlijke zelf vertelt dat je in staat bent om Hogere Guidance te ontvangen, des te sneller jouw innerlijke vibraties overeenkomen met die van het Universum en jouw true heart’s desire.Sta open voor verandering:

Ons persoonlijke zelf houdt niet zo van veranderingen. Maar als we Guidance willen ontvangen, zullen we voorbereid moeten zijn op deze veranderingen. Als we meer betekenisvol willen leven of heling willen ontvangen, is verandering een logisch gevolg. Het kan zijn dat je uit je relatie moet stappen, je baan moet opzeggen, je huis moet verkopen, een bepaalde cursus moet volgen, of vriendschappen moet verbreken. Dit vraagt moed én vertrouwen.

Onthoud dat het Universum en de Spirit Guides altijd werken in samenwerking met jou! Zij laten jou de weg zien; jij moet deze belopen. Als je om Guidance vraagt, wees dan open en ontvankelijk voor wat er op jouw pad komt, want verandering zal er komen. Hoe klein of groot ook.Overtuig jezelf dat je het waard bent:

Het is mens eigen om jezelf minder te gunnen dan je daadwerkelijk verdient. Deze hardnekkige overtuiging is er waarschijnlijk van jongs af aan al bij jou in geprogrammeerd. Mijn Guides zeggen altijd dat er in het Universum geen tekorten bestaan. Er is alleen maar overvloed voor iedereen.

Het is ook normaal dat abundance kan beangstigen. Leer daarom te genieten van hetgeen dat je mag ontvangen. Begin met de kleine dingen: het feit dat je een dak boven je hoofd hebt, eten en schoon drinkwater hebt, de mogelijkheid om te lopen, dansen, yoga te doen en te mediteren hebt.

Wanneer je hart gevuld is met dankbaarheid en liefde, zal de energie van overvloed vanzelf gaan stromen. Om dit extra kracht bij te zetten, kun je deze Mantra Meditatie doen. De meditatie helpt je om alles te zien en voelen vanuit liefde. Het maakt je enorm humble. Nederigheid is een van de grootste krachten in het manifestatieproces, juist omdat dit tegen de natuur van ons ego, het persoonlijke zelf, indruist.

5 Tips Voor Hogere Guidance

21/09/2019

blog home

Deel je Ervaring ?

get on the list

Als je ook wat goede karma kunt gebruiken, meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief en ik houd je op de hoogte van mijn kortingen, cursussen en meer!

I have some good karma to share.