Biografie Ishtara Araminta | Ishtara Araminta


Ishtara is een healing & awakening specialist en naast mama is ze afgestudeerd psychologe met een 6e zintuig. Een bezielde teacher en graag gevraagde spreekster. Ishtara is getrouwd met haar geliefde Amuktana en samen hebben zij een zoontje Darshan (17-07-2017). Sinds haar geboorte heeft Ishtara een sterke verbinding met de bovenwereld. Ze zet haar gaven in om healing, manifestatie en bewustzijn te creëren op verschillende leefgebieden


Ik hield me als puber bezig met vragen als “Wat is de reden van mijn bestaan?” en “Wat doe ik hier op aarde?”


Als klein meisje heb ik erg geworsteld met wie ik ben. Sinds ik me kan herinneren, neem ik een andere wereld waar, die voor veel mensen onzichtbaar blijkt te zijn. Dit heeft ertoe geleid dat ik al vrij jong erg serieus in het leven stond. Ik hield me als puber bezig met vragen als “Wat is de reden van mijn bestaan?” en “Wat doe ik hier op aarde?” Daarnaast werd het me op jonge leeftijd duidelijk dat ik naast dingen kon zien, ook helder kon voelen en weten. Uit het niks kreeg ik regelmatig beelden en geluiden door uit iemands jeugd. Als ik naast iemand stond, voelde ik zijn of haar energieveld (aura) en via de ogen wist ik binnen enkele seconden wat voor type persoon er naast mij stond. Ook zag ik Gidsen en overleden personen. Ik heb lange tijd last gehad van deze “gaven”, die ik toen vooral heb ervaren als een grote last. Ik pikte namelijk, zo ongetraind als ik was, vooral negatieve dingen op uit iemands leven. Soms was het voor mij onduidelijk wat nou precies van iemand anders was en wat van mij.


Ik vond altijd dat ik het recht had om mijn eigen regels te maken en dat maakte mij een rebel eerste klas.


Ik ben opgegroeid in een, zoals ze dat noemen, probleemgezin. Als meisje ben ik zes jaar lang seksueel misbruikt door mijn aan alcoholverslaafde stiefvader. Mijn biologische vader had in die tijd afstand gedaan van zijn kinderen en deze levensfase is erg traumatisch voor mij geweest op alle fronten. Ik worstelde al erg met mijn eigen identiteit en deze onveilige situatie is onhoudbaar geweest voor mij. Van nature ben ik een externe HSP’er. Deze vorm van HSP zorgt er bij mij voor dat ik mezelf extern goed kan uiten en ook externe prikkels opzoek. Tot het extreme aan toe zocht ik grenzen op. Ik ben altijd een meisje geweest dat tegen de regels in gaat. En dat doe ik in feite nog steeds, alleen heb ik daar meer rust en balans in gevonden. Ik had altijd wel een antwoord klaar en was allergisch voor hiërarchie en mensen die mij vertelden wat ik “moest” doen — op school, in het gezin, of bij vriendjes en vriendinnetjes. Ik vond altijd dat ik het recht had om mijn eigen regels te maken en dat niemand voor mij kon bepalen wat wel of niet goed voor mij was, en in combinatie met mijn traumatische ervaringen maakte mij dit een rebel eerste klas. Ik voelde me erg eenzaam en toch stootte ik iedereen van me af. Ik vertrouwde namelijk niemand meer, behalve mezelf en de spirit-wereld. Zolang ik mezelf niet begreep, hoe waren andere mensen dan in staat om mij wel te begrijpen, vroeg ik me af. In mijn 14e levensjaar was mijn leefsituatie onleefbaar en werd ik in een opvanghuis geplaatst. Hoe raar het ook klinkt, voor mij was dit de eerste stap naar een beter leven. Ik voelde me na al die jaren eindelijk veilig.


Vanaf het moment dat ik uit huis geplaatst was, kon mijn leven beginnen. Door het overleven in de voorgaande jaren uitte mijn gaven zich voornamelijk in het vechten tegen “the dark side”. Dit was erg uitputtend voor me, en degene die dit leest én dit herkent, weet waar ik het over heb. Door de veilige situatie kon ik weer “zakken op aarde” en plannen maken voor de toekomst. 


Al heel snel vond ik mijn rust in meditatie. Ik kan het eigenlijk geen meditatie noemen. Het was eerder even stilzitten met een rustgevend pianomuziekje op mijn headset. Maar die momenten van stilte waren super waardevol. Tijdens deze momenten herinnerde ik mij het contact met de Lichtwezens weer. En zo bouwde deze relatie na een lange tijd langzaam op. In mijn “meditaties” kwamen deze wezens van Licht naar me toe. Ze stuurden hun liefde en ik heb nog nooit zoveel onvoorwaardelijke liefde mogen voelen. Je kunt je voorstellen dat na alles waar ik doorheen gegaan ben, ik dit met de grootse dankbaarheid en ontroering heb ontvangen. De samenwerking met deze “spirituele wereld” werd steeds intensiever en ik liet me steeds meer leiden door hun aanwijzingen. Nieuwe deuren gingen open en zo ben ik stap voor stap weer begonnen met lopen.


Ik had mezelf ervan overtuigd dat ik gewoon een ‘normaal’ mens moest zijn met een normale baan en een normale opleiding


Toen ik 18 jaar was, deed ik mijn eerste Reikicursus. De kracht uit mijn handen kon ik nauwelijks in bedwang houden. Toen ik 20 jaar was, merkte ik dat het tijd was om mezelf verder te ontwikkelen, omdat ik geen handen en voeten kon geven aan mijn gaven. Nog steeds ervoer ik het als een last, terwijl ik innerlijk wist dat er ongelofelijk veel power in me zat. Ik begon de opleiding Mediumschap & Trance Healing Therapeut en toen was er geen houden meer aan. Na de opleiding meldden de eerste klanten zich en na een aantal maanden was ik helemaal volgeboekt — tot zelfs drie maanden vooruit. Door mijn jonge leeftijd werd ik hier erg onzeker van. Sowieso was ik altijd al overal de jongste, wat voor mij zeer ongemakkelijk was. Daarnaast voelde ik me erg bezwaard, wanneer ik een klant moest vertellen, of beter gezegd, moest confronteren met bepaalde waarheden die niet zo leuk waren voor het ego van die persoon. Ik zie haarscherp waar de groeipunten van iemand liggen, met betrekking tot zijn of haar gedrag. En ik wil iemand helpen om deze blindenvlekken duidelijk te maken, zodat deze persoon weer kan groeien. Ik voelde me niet sterk genoeg om klanten eerlijk te vertellen wat ik zag en aangezien de meeste klanten minstens 20 jaar ouder waren dan ik, vond ik het steeds moeilijker om Healingen & Readingen te geven. Daarnaast werd de verantwoordelijkheid mij te groot en overtuigde ik mezelf ervan dat ik gewoon normaal moest worden, net zoals iedereen. Ik vond dat ik gewoon een normale studie moest volgen, een normale 9-tot-5-baan moest vinden en in een normale wereld moest leven; met andere woorden, net zoals iedereen gewoon een normaal leven moest leiden.


Vanuit hier ben ik de opleiding Psychologie gaan volgen, welke het dichtste aansloot op mijn interesse. Ik heb altijd een fascinatie gehad voor “waarom mensen doen wat ze doen.” Ik zie namelijk dat het gedrag aangestuurd wordt door bepaalde keuzes. En door mijn gaven zie ik wat iemands redeneringen zijn om te kiezen voor een bepaald gedrag. Ik zie wat er gebeurd is bij die persoon; waarom hij of zij zijn doet wat hij of zij doet. Daarnaast ben ik een NLP Practitioner, gecertificeerd Multidimensional Healing Therapist & Chakra Healing. Mijn echte rust vond ik toen ik de opleiding Yoga & Meditatie Teacher ging volgen (RYT, E-RYT & YACEP). Yoga & Meditatie zijn altijd mijn basis geweest om terug te keren naar mezelf en naar een wereld vol Licht & Liefde.


Een hele tijd heb ik gewerkt als coach & trainer in het bedrijfsleven, zelfs nog een klein poosje als leidinggevende, maar ik werd daar doodongelukkig van. Ik wist wat mijn missie was, en het was tijd om er weer voor te gaan staan. Ik kan er niet om heen. Dit is wie ik ben. Mijn missie is andere mensen helpen in hun helingsproces, via Healing, Reading & Meditatie. Alles bestaat uit Liefde en daar zal je ook alleen maar het antwoord vinden. Ik help iedereen die het nodig heeft. Voor mij is dit het meest vervullende en dankbare “werk” wat ik me maar kan bedenken. Sinds de geboorte van mijn zoontje Darshan (17-07-2017) is het moederschap een deel van mijn leven geworden. Samen met mijn man en zoontje kan ik wel zeggen dat ik oprecht gelukkig ben. Het heeft lang geduurd voordat ik weer contact had met mijn hart in plaats van alleen met mijn hoofd, gedachten en zorgen. Samen reizen we door het buitenland en werk ik vooral met intensieve coach trajecten dmv healing en reading werk (lees HIER alle waanzinnige ERVARINGEN en REACTIES van mensen). Daarnaast heb ik een online omgeving waar mensen verschillende online programma’s kunnen volgen op het gebied van spiritualiteit en manifestatie. Via Social Media mag ik dagelijks duizenden mensen inspireren en probeer ik een positieve impact te hebben in het creëren van een bewuste levensstijl aan individuen, partners en gezinnen. Bovendien maak ik een wekelijkse een “Healing Meditatie Podcast” die je gratis kunt beluisteren om de eerste stappen te zetten in je eigen healing en transformatie proces.


Healing is a natural part of who I am. My life experiences have enabled me to develop my gift of seeing into the core issues behind most situations . If you are ready to begin your healing process and tap into the unseen realms of yourself, contact me and we will begin this journey to enlightenment together – Ishtara Araminta


Biografie Ishtara Araminta

05/03/2020

blog home

Deel je Ervaring ?

get on the list

Als je ook wat goede karma kunt gebruiken, meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief en ik houd je op de hoogte van mijn kortingen, cursussen en meer!

I have some good karma to share.