Miljoen deelnemers massameditatie: ‘Eén grote stroom positieve energie, precies wat we nu nodig hebben’ | Ishtara Araminta

Veel bekende spirituele leiders van over de hele wereld bundelden zondag hun krachten, genoeg om een piek in het elektromagnetisch veld om de aarde te krijgen. ,,Er kwam één grote stroom positieve energie los, precies wat de wereld nodig heeft nu. Het was magisch.”

Ruim een miljoen mensen gaf afgelopen weekend gehoor aan de oproep, waaronder 15.000 Nederlanders. Mensen van over de hele wereld mediteerden tegelijk om 04.45 uur Nederlandse tijd. Een van de initiatiefnemers in ons land, Ishtara Araminta, riep haar 7500 volgers op Instagram op mee te doen aan de massameditatie. ,,Ik had niet verwacht dat er zoveel gehoor zouden geven aan mijn oproep.” 

Ze raadt het iedereen sterk aan om juist nu de rust op te zoeken en even te mediteren. ,,Het wordt al duizenden jaren gedaan en de positieve effecten zijn al die tijd al zichtbaar. Het is een verbetering op elk aspect van je leven. Meditatie zou de basis moeten zijn van de start van iedere dag.” Ze hoopt ook dat steeds meer mensen zich aan gaan sluiten bij de massameditaties. ,,Het zou mooi zijn als het blijft groeien en we onze krachten kunnen blijven bundelen. Mijn volgers voelden de liefde, daarnaast voelden ze zich allemaal heel energiek en fris erna.”

Energie

Araminta wijst ook op de Shumannresonantie, de trilling van een elektromagnetisch veld dat zich tussen het aardoppervlak en de bovenste laag van de atmosfeer bevindt. ,,Er was tijdens de massameditatie een piek te zien daarin, dat is het bewijs dat de meditatie heel veel energie met zich meebrengt. Het is dus één grote bubbel van positiviteit geweest.”

Lees het artikel hier: https://www.ad.nl/binnenland/miljoen-deelnemers-massameditatie-een-grote-stroom-positieve-energie-precies-wat-we-nu-nodig-hebben~ad2d0e1e/ en https://www.ed.nl/binnenland/miljoen-deelnemers-massameditatie-een-grote-stroom-positieve-energie-precies-wat-we-nu-nodig-hebben~ad2d0e1e/

Miljoen deelnemers massameditatie: ‘Eén grote stroom positieve energie, precies wat we nu nodig hebben’

07/04/2020

blog home

Deel je Ervaring ?

get on the list

Als je ook wat goede karma kunt gebruiken, meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief en ik houd je op de hoogte van mijn kortingen, cursussen en meer!

I have some good karma to share.