Nieuwe Altar Card – Divine Leadership Pro | Ishtara Araminta

Lieve lichtwerker & human angel, 

De eerste maand van het nieuwe jaar zit er bijna op. Hoe heb jij deze hectische maand ervaren?

Er hebben veel schommelingen plaatsgevonden deze maand, waardoor er veel onrust heerste en het erg lastig blijft om dicht bij jezelf te blijven. Het is belangrijk om zo veel mogelijk naar binnen te keren, terug naar de basis, zodat je zo goed mogelijk kan omgaan met wat er allemaal speelt en jezelf niet laat beïnvloeden door wat er op het wereldtoneel gebeurt.

Hogere Zelf Stargate 2 Altar Card 

De Altar Cards zijn onderdeel van Ishtara’s nieuwe boek Divine Romance®, welke in 2021 uitkomt. 

Door alle levens heeft je Hogere Zelf je steeds bewust proberen te maken van haar aanwezigheid. Ze is de embodiment van Divine Wisdom, die jouw hele wezen vult. Je Hogere Zelf werkt door Stargate 2 voor de geboorte van de nieuwe jij. Zo brengt ze je terug naar je originele blueprint. Je Hogere Zelf is Divinity geïnitieerd als Divine Leader, die je de weg wijst naar de innerlijke tempel van je hart. Deze weg is een pad van heling, van vergeving, van bewustwording en van wedergeboorte. 

De Stargate 2 Altar Card kun je gebruiken voor:

 • Je Feminine Power, to create miracles;
 • Het horen van al je innerlijk kinderen en hun stemmen;
 • Het vermogen om te broeden op je “gouden eieren”;
 • Het creëren van een nieuwe realiteit;
 • De Womb Wisdom, als inspiratiebron voor je wensen.

Alle Altar Cards kun je gebruiken tijdens je spirituele practices, zoals yoga, meditatie en journaling. Ze zijn voorzien van sacred symbols, waardoor de transmissie van deze cards direct zullen plaatsvinden. De cards zijn vanaf februari 2021 te verkrijgen in onze shop.

Hogere Zelf voor Business 10-Daagse

Ben jij een coach, healer, therapeut, yogadocent of een spiritueel georiënteerde zzp’er? En wil je 10 dagen lang tips en adviezen over ondernemen vanuit je Hogere Zelf? (JA, dat is absoluut mogelijk!) 

Ondernemen vanuit je Hogere Zelf in deze Nieuwe Tijd is 180 graden anders dan ondernemen vanuit de oude tijd. Zeker als je klanten mensen zijn die ook bezig zijn met bewustzijn en spiritualiteit. Waarom dit zo is, zal ik allemaal met je delen. Wat je nodig hebt zijn manieren die wél werken.

In deze Hogere Zelf voor Business 10-daagse dompelt Ishtara je onder met haar meest impactvolle tips om je business direct een boost te geven, hoe je jouw Hogere Zelf als dé resource kunt inzetten om te blijven creëren en manifesteren, en leert ze je de do’s & dont’s (ego vs Hogere Zelf) voor zichtbaarheid en strategie.

Kijk voor meer informatie én aanmelden op: https://ishtara.nl/hogerezelfvoorbusiness

Divine Leadership Pro

Droom je van je eigen (succesvolle) spirituele business of heb je er al één, maar voel je je pas de halve versie van jezelf en wil je upgraden? Dan is dit your spotlight, babe!

Een jaartraject voor Angels die klaar zijn om hun vleugels uit te slaan en professioneel willen leren ondernemen.

In 2020 zijn veel Human Angels wakker geschud in de realisatie dat het anders moet op deze planeet. Ze zien waar het fout gaat en bezitten de gave en de kwaliteiten om de wereld een betere plek te maken. Ben jij zo een Angel? En kun je wel wat hulp gebruiken? 

Ishtara nodigt je uit om aankomend jaar met haar samen te werken aan je professionele Leadership op een geheel unieke manier!⠀⠀⠀⠀

Dit programma wordt geïnspireerd door Ishtara Araminta’s prayer om ambitieuze Angels een podium te geven in de wereld. Creëer parels van je wonden, pijnen en trauma’s, en manifesteer je eigen spirituele business. 

Ishtara maakt in dit programma een unieke combinatie tussen aardse business-strategieën en spiritueel goud.

Dit jaartraject opent je angel wings, zodat je dit kan ontvangen: 

 • Leren online ondernemen met hart en ziel;
 • Attunement met je Soulpower;
 • Weten hoe je online moet groeien;
 • Met kracht en zelfverzekerdheid werken waar en wanneer je wilt;
 • Bewust inzetten van je Divine Feminine Presence (yin) en Divine Masculine Presence (yang).
 • Meer vrijheid ‘to embody deeper peace and well-being’.
 • Revelation of Inner-Pathways of Self-Resourcing.

Dit nieuwe programma is inclusief gloednieuwe Hogere Zelf Pro Meditaties, Mantra’s & Prayers, en persoonlijke begeleiding – opgedragen vanuit jouw Hogere Zelf en de vervulling van je Divine Purpose.

Versnel je ondernemersproces met lichtjaren, door je innerlijke realiteit te transformeren en af te stemmen op je Soulpower. 

Wil je weten of Divine Leadership Pro bij jou past? 

Boek dan een gratis Angel Call met Ishtara. Of kijk voor meer informatie op de website. 

En wie weet, start je dan samen met Ishtara aan jouw reis tot Spiritual Self-Employed (Online) Entrepreneur!

Meditatie & Prayer Cirkel

1 februari om 20.45 uur is het weer tijd voor de Meditatie & Prayer Cirkel van februari.

Elke Meditatie & Prayer wordt gefaciliteerd door Ishtara Araminta, Divine Feminine Leader, in samenwerking met je Divine Higher Self. Deze cirkels bieden een veilige plek om samen te komen voor meditatie, affirmatie, mantra, visualisatie, prayer, intentie en devotion.

Doe elke 1e dag van de maand mee met de Meditatie & Prayer Cirkel!

Elke cirkel is uniek en passend bij het huidige moment. Elk thema sluit aan bij wat er op dat moment nodig is om in je Divine Power te blijven, je hart open te houden en je innerlijke Goddess te ontmoeten. Er wordt een combinatie gemaakt van channeling, energy healing, mindset en ademhaling.

Je kunt je aanmelden via: https://ishtara.nl/meditatie-and-prayercirkel. 

(We gebruiken hiervoor het programma Zoom, dus aanmelden is noodzakelijk.)

Divine blessings ?

Team Ishtara

Nieuwe Altar Card – Divine Leadership Pro

31/01/2021

blog home

Deel je Ervaring ?

get on the list

Als je ook wat goede karma kunt gebruiken, meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief en ik houd je op de hoogte van mijn kortingen, cursussen en meer!

I have some good karma to share.