Houden Van Jezelf | Ishtara Araminta

Lieve human angel & lichtwerker,

‘Van jezelf houden’, je hoort het overal om je heen. Maar wat houdt dat nou precies in dat ‘van jezelf houden’? Om antwoord te geven op deze vraag is het belangrijk om enigszins inzicht te krijgen in wie ‘jezelf’ is. De scheidingslijn tussen je niet ware lagere zelf en wel ware Hogere zelf kan namelijk behoorlijk dun zijn.

Stel, je bent net begonnen met mediteren. Maar na een poosje merk je dat het je toch wel veel energie kost om dit gedisciplineerd te doen. Je werkt al hard. Je hebt een gezin. En je hebt je rust hard nodig. Je overlegt met jezelf. En je besluit om minder lang te mediteren of om meditaties over te slaan. Is dit dan een actie die valt onder de categorie ‘van jezelf houden’?

Dit is een voorbeeld waar geen sprake is van liefde voor jezelf. Het is de illusievorm van ‘houden van jezelf’. Want je Hogere zelf zal je altijd aansporen om via meditatie in contact met hem/haar te komen. Hoe moe je ook bent, je Hogere Zelf weet dat hij/zij de resource is die ervoor zorgt dat je gedragen wordt – en waar je energie en inspiratie van krijgt. Niet mediteren is jezelf feitelijk te kort doen.

Het is vaak onze lagere zelf die zegt dat iets ‘houden van jezelf’ is. Maar bij ware ‘houden van jezelf’ maak je jouw relatie met je ware zelf prioriteit. En hier vloeien vanzelfsprekend acties uit voort waar je lagere zelf niet altijd blij van wordt. Of het nu gaat om het aanleren van discipline, zelfzekerheid, gezonde keuzes; je lagere zelf zal je er altijd van overtuigen dat je iets niet hoeft te doen. De argumenten klinken en voelen plausibel, maar in werkelijkheid laat het je in de val lopen.

Zoals je lagere zelf zich kan laten horen en voelen, d.m.v. vermoeidheid, geen zin, geen tijd, geen geld, geen kracht, etc., zo kan je Hogere zelf ook haar aanwezigheid laten horen en voelen. Alleen leren we in deze wereld niet van welke deel wat komt, waardoor we denken dat onze acties gekoppeld zijn aan ‘houden van jezelf’. Mijn vraag is altijd: ‘Van welke zelf?’ Wie voedt jou nu echt?

Vraag jezelf de volgende keer eens af: ‘Wie doe ik hier daadwerkelijk een plezier mee, mijn Hogere zelf of lagere zelf?’ Vaak weet je intuïtief direct het antwoord. En dus ook wat het beste is om te doen.

Gratis Webinar ‘Hogere Zelf Activatie’

Wil je meer weten over het leren samenwerken met je Hogere zelf én jezelf registreren voor het webinar ‘Hogere Zelf Activatie’? Klik dan hier.

Divine Leadership Pro

De globale situatie heeft eraan bijgedragen dat velen zich afvragen wat hun missie is op aarde en hoe ze kunnen bijdragen aan een betere wereld. Sommige ondernemers staan op het punt van omvallen en dealen dagelijks met de vraag wat hun volgende stap is. Dit is de reden waarom Divine Leadership Pro dinsdag 16 maart is gestart!

Het Divine Leadership Pro programma is voor spirituele ondernemers. Hierin leert Ishtara je ondernemen vanuit je Hogere zelf. Het programma is geschikt voor zowel startende als meer ervaren ondernemers. Het is een actief en doelgericht manifestatieprogramma. En het zal je helpen in het opzetten van je eigen (spirituele) business! Heb je serieus interesse, neem dan contact met ons op. We gaan dan kijken of je nog kunt aansluiten.

Divine blessings ?

Team Ishtara

Houden Van Jezelf

22/03/2021

blog home

Deel je Ervaring ?

get on the list

Als je ook wat goede karma kunt gebruiken, meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief en ik houd je op de hoogte van mijn kortingen, cursussen en meer!

I have some good karma to share.