Free Edition | Born to Rise: Start & Grow Your Business from Passion to Profit


Je bent uitgenodigt om deel te nemen aan de Free Edition van Born to Rise als…


Je van de daken wilt schreeuwen hoe belangrijk het is dat deze wereld een betere plek gaat worden, maar je eigenlijk nog te onzeker bent 'to walk the talk'.
Je geen steentje wilt bijdragen, maar eerder een hele rots en ook bereid bent om hiervoor het werk te doen wat nodig is.
Je er genoeg van hebt om in die saaie baan of voor die gefrustreerde baas te blijven werken, maar je ook geen keuze maakt om zelfleidend te worden.
Je bent bereid om in jezelf en je potentie te investeren, maar je vraagt je af hoe je jouw spirituele business succesvol kan laten worden (structurele omzet van €10.000 p.m.).

Free Edition | 23, 24 & 25 mei | 10.00 uur

Hoe je met jouw unieke frequentie een magneet wordt voor potentiële klanten (hint: dit heeft niets met je aanbod en diensten te maken). Met een aantal tweaks ga je vanaf dag 1 klanten aantrekken, zonder dat je een website hebt en leer je jouw hoofd en hart boven het maaiveld uitsteken in de wereld van spirituele ondernemers.Wat de beste manier is om een onweerstaanbaar programma/aanbod te ontwerpen, waarbij je droomklanten gaat aantrekken tot jouw community die klaar zijn om jouw programma te kopen, binnen een week nadat ze jou hebben leren kennen.Wat jou laat bewegen, creëren, openen en ontvangen tijdens het opzetten van je eigen spirituele business en hoe je in body, heart en mind in topconditie kunt blijven, zodat je high-vibe en professioneel overkomt ('know/like/trust factor', die nodig is om unshakable, unstoppable en unlimited te worden).
Dit ga je leren:

Dag 1: Van Leegte naar Aantrekking

Dag 2: Van 'Pain to Purpose & Pearls'

Dag 3: Van 'Limited to Limitless'