Mijn VIP programs zijn anders, omdat ze je support geven tijdens het doorlopen van het programma dat je gaat kopen. Dit betekent dat je in real-time vragen aan mij kunt stellen over het ontwerp van je aanbod, de meest passende strategie en verdienmodellen, en je ervoor zorgt dat iemand jou accountable houdt; niet alleen om de informatie te leren, maar vooral om ervoor te zorgen dat je daadwerkelijk resultaten gaat zien.

Je kunt kiezen uit de volgende VIP-opties, die je als add-on aan het programma Born to Rise Business Building Course kunt toevoegen. Hierin werken we samen terwijl je het programma doorloopt. Je hebt een aantal opties waaruit je kunt kiezen...

Wil je intensieve 1:1 support tijdens het programma?

Werk samen met mij in 6 1:1-sessies, verspreid over een periode van 6 maanden. Hierdoor kan ik samen met jou meedenken in het opzetten van de basiselementen van je business, zoals het maken van een droomklant-avatar, het helder krijgen van jouw missie en visie, het op maat maken van jouw productenaanbod, en het maken van je website (startpagina, salespagina, etc.). Alles zal helemaal worden afgestemd op jouw verlangens en wensen, en samen werken we naar een stevig fundament van je bedrijf.

PLUS: wanneer je voor deze optie kiest, ontvang je 2 bonus technische coach-calls van 60 min. (normaal € 500).

Wanneer je deze bundel-upgrade kiest samen met Born to Rise en je betaalt in één termijn, ontvang je naast de bonus die bij Born to Rise hoort ook nog eens 2 extra calls + een custom-made audio Higher Self-hypnose, speciaal gemaakt voor jou, die je 30+ dagen achter elkaar kunt beluisteren. Deze hypnose zal jouw pad om jezelf vooruit te bewegen, openen − zowel in je business als in je leven. Dit terwijl je tegelijkertijd jezelf verbindt met je Hogere Zelf en je kwantumfysica aanstuurt om jouw dromen, inkomstdoelen, lifestyle en diepste verlangens waar te maken, zodat je volledig kunt stappen in je next-level-identity. Je kunt deze speciaal op jou afgestemde hypnose nog lang gebruiken nadat het programma is afgelopen.

Ik schrijf een handgemaakt script voor jou, op basis van jouw angsten en blokkades, dat alle negatieve overtuigingen dat je het niet kunt, lukt of waard bent, laat verdwijnen. Bovendien helpt het je om consistent te blijven in je keuzes en acties, en zal het je inspireren én motiveren om je missie neer te zetten.

Het hebben van je eigen, op jouw afgestemde hypnose, is vele malen krachtiger dan een algemene hypnose, omdat het jou kalibreert met jouw unieke en authentieke verlangens, en de frequentie van jouw energie.


Optie 1: 6 maanden 1:1 Mastering Strategics Support
(bundel met Born to Rise voor € 7000 excl. btw)

Als je weet dat het je onzekerheid is waardoor je niet in je kracht durft te staan, je jezelf niet volledig zichtbaar durft te maken, je weerstand voelt om in je leadership te stappen en je discipline nodig hebt, dan kun je met me samenwerken in de exclusieve Leadership & Energetics add-on-optie, waarin ik je 1:1 zal begeleiden in krachtige mindset, healing, energetics en uitstraling-practises, die jouw blokkades opheffen om je missie te claimen en te doen wat nodig is to rise & fly!

Werk samen met mij in 6 1:1-sessies, verspreid over een periode van 6 maanden en:
• Verwijder onbewuste programmeringen uit dit leven en vorige levens;
• Zuiver overgedragen programmeringen van ouders, voorouders, leraren en andere religieuze figuren;
• Transformeer valse identiteiten over wat je altijd geloofde over jezelf;
• Leer jezelf zien door de ogen van je Hogere Zelf en de Goddelijke bron;
• Ontdek hoe je keuzes leert maken vanuit de hoogste versie van jou;
• Besluit dat hoe jouw Hogere Zelf jou ziet belangrijker is dan hoe de rest van de wereld jou ziet.

PLUS: wanneer je voor deze optie kiest, ontvang je een exclusieve training Frequency Leadership, waarin je leert om keuzes te maken vanuit een hoger weten, wat je meer vrijheid, geluk en overvloed gaan opleveren. Deze training zorgt ervoor dat je al jouw verlangens serieus gaat nemen en ontdekt wat er nodig is aan mindset en energetics om jouw doelen te bereiden. Bovendien leer je hoe je met the speed of light jouw verlangens aan kunt trekken tot jouw realiteit. Deze training scheelt je jaren aan onderzoek over hoe je jouw droomleven kunt manifesteren.

Wanneer je naar deze bundel upgrade samen met de Born to Rise Business Building Course, en je betaalt in één termijn, dan ontvang je naast de bonus die bij Born to Rise hoort ook nog eens toegang tot mijn 3-maanden programma Ascension Blueprint t.w.v. € 497. In deze training leer je jouw hart openstellen voor onvoorwaardelijke en pure liefde vanuit de Bron. In het leven ervaren we vaak uitdagingen, waardoor we geneigd zijn om onszelf te verzetten tegen onze eigen bron van onvoorwaardelijk liefde, wijsheid en kracht. We maken de keuze om tegen de stroom in te zwemmen, voelen ons afgescheiden en hebben het idee dat we hier alles alleen moeten doen.

In deze online training leer je:

• Specifieke concentratietechnieken & prayers;
• Verder te bewegen dan de pijn die je tot nu toe hebt gevoeld in je leven;
• Ontdekken hoe je verder kunt reiken dan de weerstand die je voelt om jezelf weer te verbinden met de absolute bron van onvoorwaardelijke liefde;
• Jezelf te bevrijden uit de lagere zelf-patronen en -overtuigingen;
• De stem van je Hogere Zelf herkennen en vertrouwen;
• Om je body, heart & mind te trainen, zodat liefde, wijsheid, rust en gezondheid door je heen kunnen stromen.
• Zicht krijgen op het proces van Divine timing & interventions.

Optie 2: 6 maanden 1:1 Leadership & Energetics Support
(bundel met Born to Rise voor € 7500 excl. btw)

Optie 3: Combinatie van beide bovenstaande opties (optie 1 en optie 2)

Er zit geen diepgaand healingwerk en persoonlijke coaching in het Mastering Strategics-programma en er wordt niet met je meegekeken naar je business-ideeën en -uitwerkingen in het Leadership & Energtics-programma. Als je liever een combinatie van beide wenst, dan is deze optie de beste manier om met mij samen te werken: 6 maanden Mastering Strategics + Leadership & Energetics. In totaal zijn dit 10 sessies (5 strategie + 5 healingwork) + 4 technische coach-calls voor al je technische vragen.

Wanneer je naar deze bundel upgrade samen met de Born to Rise Business Building Course, en je betaalt in één termijn, dan ontvang je naast de bonus die bij Born to Rise hoort ook nog eens toegang tot mijn 3-maanden programma Ascension Blueprint, t.w.v. € 497 + een custom-made audio Higher Self-hypnose.

Dit is jouw voordeel:

1. Deze VIP-opties zijn niet publiekelijk beschikbaar. Dit betekent dat als iemand niet aan één van mijn programma’s deelneemt, deze persoon niet de mogelijkheid heeft om in de add-on Mastering Strategics of Leadership & Energetics container te stappen. Deze opties zijn alleen bedoeld voor mijn huidige klanten.

2. Deze upgrades zijn de beste opties om in een programma te stappen en mij aan je zijde te hebben tijden het doorlopen ervan. 

Deze opties zijn bedoeld voor degene die weet dat hij/zij 1:1 de beste resultaten gaat neerzetten.

Klik hier en stuur mij een mailtje om jouw bundel samen te stellen of te boeken:
 

Stuur me een mailtje om jouw VIP samen te stellen