Gratis Challenge: Activeer De Kracht Van Je Soevereine Zelf 


Ontdek de makkelijkste manier om in verbinding te komen met je Hogere, Soevereine Zelf. Deze innerlijke kracht weet exact wat, waar, waarom, wanneer en welke stappen je mag zetten om jezelf te bevrijden uit allerlei systemen en programmaties.  

Als je deze challenge volgt en toepast, zul je ontdekken dat je een innerlijke kracht bezit die je de weg wijst in uitdagende levensomstandigheden. Wanneer je deze kracht leert inzetten, zal het je ondersteunen in jouw bevrijdingsproces, zodat je onafhankelijk wordt van de mening, de visie, de waarheid, de kritiek en het oordeel van jezelf, een ander persoon, een organisatie of een beleid. 

Leer hoe je moeiteloos nieuwe situaties aantrekt tot je realiteit, die gebaseerd zijn op waarheid, vrijheid en verbinding;
Ontdek waar je jezelf gevangen houdt en hoe je jezelf hieruit kunt bevrijden;
Voorkom dat je innerlijke slavendrijver het van je overneemt en ontdek hoe je snel kunt shiften naar het krachtige, soevereine bewustzijn;
Activeer je Hogere Zelf tijdens de challenge en laat dit direct je gevoel, gedachten en gedrag positief beïnvloeden;
Stijg uit boven je weerstand tegen 'het hogere' (Universum, Bron, Source, God, Divine);
Geschikt voor iedereen die haar Hogere, Soevereine Zelf wil belichamen om onafhankelijk en zelfverzekerd de volgende stap te zetten in deze aardse chaos.Inclusief replay, meditaties en werkboeken om in je Soevereine Zelf te stappen.
31 jan + 1, 2 & 3 feb / dagelijks om 20.00 uur

Meld je gratis aan


"Het werk van Ishtara is bijzonder. Ze weet een perfecte vertaling te maken van daar naar hier. Dit maakt het werken met je Hogere Zelf praktisch toepasbaar in je leven. Ik was al heel lang opzoek naar een manier van leven waarbij ik mijn hart kan volgen zonder dat ik het contact met de aarde en de mensen om mij heen verlies. Ishtara biedt je alle tools die nodig zijn om dit voor elkaar te krijgen. Dank je wel Ishtara, als iemand een engel is op aarde dan ben jij het wel!"

"Dit was echt exact wat ik nodig had. Thema's als zelf-liefde en zelf-zorg vliegen je overal om de oren maar door Ishtara's vertaling en onderscheid tussen Hogere zelf en lagere zelf is mij duidelijk geworden vanuit waar welke behoefte komt en hoe ik dit kan omzetten. Dank je wel Ishtara, je zet me echt aan om dieper in mezelf te kijken dan ik tot nu toe gewend ben. Je diepgang en brede blik weet je op een hele aardse manier te vertalen waardoor je niet alleen mij maar zeker vele anderen aanzet om te leven vanuit een meer echte versie van zichzelf"

"Mijn hemeltje, Ishtara! Je bent een parel, een engel op aarde. Je brengt beide werelden samen in jouw teaching op een hele unieke en tastbare manier. Je kennis is enorm, wat ben ik dankbaar dat je in mijn leven verschenen bent. Ik raad iedereen op het spirituele pad aan om jouw trainingen te volgen. Je bent anders dan wat ik tot nu toe gezien heb"

"Lieve Ishtara, een diepe buiging voor jou. Je bent een voorbeeld van liefde en kennis in één pakketje. Dankzij jou krijgt alles dat ik al wist diepgang naar een heel nieuw level. Daar waar andere stoppen ga jij door. Het is wonderbaarlijk om te zien wat jij allemaal doorstaan hebt en daardoor nooit je eigen puurheid bent verloren. Vele kunnen van jou leren. Dank je wel voor alles wie je bent en doet voor de mensheid"

"Dankbaar voor jouw werk Ishtara. Door de manier waarop je jouw kennis deelt lukt het mij om direct aan de slag te gaan en de kracht uit mezelf te halen. Je bent erg to the point, waar ik persoonlijk van hou. Je praktische houding ten aanzien van spiritualiteit weet je heel goed te vertalen naar menselijk level. Ik kijk uit naar het vervolg met jou"

"Jouw werk heeft me echt doen nadenken over mijn leven en missie. Je weet me echt te raken door je diepgang, die soms best confronterend is op een goede manier. Door het onderscheid dat je me geleerd hebt tussen lagere zelf en Hogere Zelf ben ik direct andere keuzes gaan maken in mijn leven. Ik zie nu pas hoevaak mijn lagere zelf invloed op mij had, terwijl ik dacht dat ik luisterde naar mijn ware zelf. Enorme eye openers en en super waardevol"

"Respect en dankbaarheid. Gewoon weer een top ervaring met jou. De eerste keer dat ik je zag was ik al verkocht. En dat is nog steeds zo. Jouw teachings zijn uniek en gaan een stap verder, terug naar de bron. Je hebt er echt een fan bij". 


Ervaringen van anderen

ISHTARA ARAMINTA IS EEN SPREKER VOOR ZELFREALISATIE, VOOR DE AMBITIEUZE, SPIRITUELE ZOEKER EN LEERT HOE JE KUNT LEVEN VANUIT JE HOGERE, SOEVEREINE ZELF-BEWUSTZIJN EN HET LICHT VAN JE ZIEL, OM JE MISSIE OP AARDE TE VERVULLEN.