Gratis Challenge:
Becoming the Higher Self version of You


Heb je er ook genoeg van om aan de zijlijn te zitten? Ben je klaar om je Hogere Zelf te worden? Om de shift te voelen in jezelf en je leven? Weet dat de Hogere Zelf-versie van jou bereid is om te veranderen; bereid is om te helen en het werk te doen dat nodig is om haar heelheid te herinneren.   

Leer je visie verschuiven naar focus en centreer jezelf in je eigen power;
Activeer de Hogere Zelf binnen in jou;
Leer herkennen vanuit welk bewustzijn je keuzes en beslissingen neemt;
Ondervind welke keuzes jou juist tegenhouden in je nieuwe 'next level identity';
Activeer de bereidheid voor jouw eigen groei en oneindige mogelijkheden;
Ervaar wat het is om keuzes te maken die bijdragen aan jouw groei en degene die je gaat worden;
Unlock nieuwe lagen van kracht zodat je unshakable wordt.

Deze 3-daagse zal je cellen op DNA-level een enorme boost geven. 
19 t/m 21 april / dagelijks om 20.00 uur

Meld je gratis aan

"Het werk van Ishtara is bijzonder. Ze weet een perfecte vertaling te maken van daar naar hier. Dit maakt het werken met je Hogere Zelf praktisch toepasbaar in je leven. Ik was al heel lang opzoek naar een manier van leven waarbij ik mijn hart kan volgen zonder dat ik het contact met de aarde en de mensen om mij heen verlies. Ishtara biedt je alle tools die nodig zijn om dit voor elkaar te krijgen. Dank je wel Ishtara, als iemand een engel is op aarde dan ben jij het wel!"

"Dit was echt exact wat ik nodig had. Thema's als zelf-liefde en zelf-zorg vliegen je overal om de oren maar door Ishtara's vertaling en onderscheid tussen Hogere zelf en lagere zelf is mij duidelijk geworden vanuit waar welke behoefte komt en hoe ik dit kan omzetten. Dank je wel Ishtara, je zet me echt aan om dieper in mezelf te kijken dan ik tot nu toe gewend ben. Je diepgang en brede blik weet je op een hele aardse manier te vertalen waardoor je niet alleen mij maar zeker vele anderen aanzet om te leven vanuit een meer echte versie van zichzelf"

"Mijn hemeltje, Ishtara! Je bent een parel, een engel op aarde. Je brengt beide werelden samen in jouw teaching op een hele unieke en tastbare manier. Je kennis is enorm, wat ben ik dankbaar dat je in mijn leven verschenen bent. Ik raad iedereen op het spirituele pad aan om jouw trainingen te volgen. Je bent anders dan wat ik tot nu toe gezien heb"

"Lieve Ishtara, een diepe buiging voor jou. Je bent een voorbeeld van liefde en kennis in één pakketje. Dankzij jou krijgt alles dat ik al wist diepgang naar een heel nieuw level. Daar waar andere stoppen ga jij door. Het is wonderbaarlijk om te zien wat jij allemaal doorstaan hebt en daardoor nooit je eigen puurheid bent verloren. Vele kunnen van jou leren. Dank je wel voor alles wie je bent en doet voor de mensheid"

"Dankbaar voor jouw werk Ishtara. Door de manier waarop je jouw kennis deelt lukt het mij om direct aan de slag te gaan en de kracht uit mezelf te halen. Je bent erg to the point, waar ik persoonlijk van hou. Je praktische houding ten aanzien van spiritualiteit weet je heel goed te vertalen naar menselijk level. Ik kijk uit naar het vervolg met jou"

"Jouw werk heeft me echt doen nadenken over mijn leven en missie. Je weet me echt te raken door je diepgang, die soms best confronterend is op een goede manier. Door het onderscheid dat je me geleerd hebt tussen lagere zelf en Hogere Zelf ben ik direct andere keuzes gaan maken in mijn leven. Ik zie nu pas hoevaak mijn lagere zelf invloed op mij had, terwijl ik dacht dat ik luisterde naar mijn ware zelf. Enorme eye openers en en super waardevol"

"Respect en dankbaarheid. Gewoon weer een top ervaring met jou. De eerste keer dat ik je zag was ik al verkocht. En dat is nog steeds zo. Jouw teachings zijn uniek en gaan een stap verder, terug naar de bron. Je hebt er echt een fan bij". 


Ervaringen van anderen