get on the list

I have some good karma to share! 

It's My Mission To Make You Feel Whole Again

Ishtara is 100% your angel als

Je trauma's wilt loslaten op het gebied van vorige levens, geboorte en/of de vader- of moederwond.

Je wilt genezen van burn-out, depressie en/of andere geestelijke blokkades.

Je antwoorden wilt op onbeantwoorde vragen over overleden zielen, gidsen, engelen of andere wezens van Licht. Of je eigen niet-aardse, galactische afkomst wil weten.

Je paniek- en dwangaanvallen, eetstoornissen of verslavingen wilt oplossen.

Je hooggevoeligheid (HSP), hoogbegaafdheid en/of paranormale begaafdheid wilt leren inzetten als kracht.

Je emoties en mood swings in balans wilt brengen, en spijt en schuld wilt verminderen.

Je malende gedachtes wilt stoppen, en rust in je hoofd,  lijf en leven wilt creëren.

Je stress, woede en frustratie wilt transformeren. 

Je fysieke belemmeringen zonder oplossing – met of zonder medische oorzaak – wilt minimaliseren.

Meer Informatie

Prive Mentor Sessions met Ishtara Araminta 

Hogere Zelf Private Mentoring

"Stepping into your next-level of success requires overcoming your greatest unconscious resistances to that expansion"

Je wilt exclusief Ishtara als je mentor aan je zijde, waarin je continue wordt uitgedaagd om dieper en verder te kijken dan je nu gewend bent.

Je wilt op persoonlijk en spiritueel vlak met lichtjaren groeien en wakker worden. Je staat open voor eye-openers, aha-momenten en geestverruiming.

Je krijgt alle tools aangeleerd voor self-mastery, zodat je na 3 maanden jezelf kan blijven coachen en helen voor optimale groei, heling, en miracles.

Je krijgt toegang tot alle online programma's.

Hoe werkt Ishtara

1, 2 or 3 Day(s) Solo Exclusive 

Deze optie is perfect wanneer je gaat voor een hardcore methode. Je kunt kiezen uit 1, 2 of 3 dagen, waarin ik jou persoonlijk coach d.m.v. diep healing- en reading-werk, op een door jou gekozen locatie. We focussen ons volledig op jouw proces van healing en self-mastery.

Deze Exclusive is voor degene die dedicated zijn aan persoonlijke ontwikkeling, in korte tijd grote stappen willen maken en voor 1, 2 of 3 dagen gedrild willen worden om doorbraken te realiseren die je brengen tot nieuwe hoogtes.

Binnen 3 dagen ben jij bevrijd van een tekort aan zelfinzicht en zelfvertrouwen. Je hebt pijn en (oude) stress losgelaten, gedragingen en patronen doorbroken, en je zelfgenezend vermogen hersteld. Je hebt gewerkt aan persoonlijke kracht en ontwikkeling, en onbeantwoorde vragen zijn beantwoord.

Meer info

Guidance To Awakening 

Ben je opzoek naar antwoorden? Heb je het gevoel dat je vastloopt? Deze sessies werken ondersteunend en dragen bij aan het transformeren van belangrijke levenssituaties.

In een serie van 3 sessies assisteer ik jou op verschillende momenten en zal ik je duidelijk laten zien wat er nodig is om te veranderen, vol te houden of weer in je kracht te komen. Hierdoor zal er meer rust in je leven komen en ga je keuzes maken op basis van alignment, vertrouwen en kracht.


Meer info

You Are Not Alone In This

Ishtara is highly skilled, highly trained and highly intuitive. Door haar helderziend waarnemen komt ze daar wat voor andere onzichtbaar blijft.  Lees ervaringen van andere klanten.


Lees hier klant ervaringen