get on the list

I have some good karma to share! 

In dit programma zul je met behulp van Miracle Hypnoses, Miracle Affirmaties en Miracle Scripting in minder dan 10 minuten per dag zelfverzekerder zijn en nieuwe deuren in je leven openen. Het geheim achter de Miracle Hypnoses is dat ze toegang geven tot het onderbewustzijn en superbewustzijn. Door de juiste activatie van jouw brain chemistry maak je nieuwe verbindingen aan in je hersenen, die letterlijk jouw realiteit creëren. 

miracle bootcamp

Meer Info

Online Courses

Deze meditatiecursus is voor jou als je klaar bent voor een life-changing experience. Een ervaring van innerlijke liefde, balans en rust, die zijn weerklank zal hebben in alle aspecten van jouw leven. Je leert weer contact maken met je superbewustzijn èn je hart. Je zult weer grip op je leven en absolute controle over je mentale staat krijgen. Meditatie is jouw basis om beter te presteren.

meditatie lifestyle programma

Meer Info

Als je een diepere kennis van meditatie nodig hebt of als je meditatie aan anderen wilt leren, ben je van harte welkom om deel te nemen aan deze training. We geven je een krachtige reis naar de kunst en de praktijk van meditatie. Dit is een training om je persoonlijke practice te verdiepen, je te verbinden met jouw community, en je voor te bereiden om anderen te helpen. Na voltooiing heb je alle vaardigheden en tools om een krachtige en inspirerende meditatieleraar te zijn.

meditatie teacher training

Meer Info Volgt

Online Courses

Tijdens deze cursus leer je op inter-dimensionaal niveau contact maken met je hogere Zelf en andere hogere guidance. Je leert alle aspecten rondom channeling, zoals de verschillen in guidance, technieken om je frequentie en vibratie hoog te houden, en hoe verbinding te maken. Bewust channelen is een groot cadeau. Door middelen van deze training leer je vanuit je eigen kracht en liefde te werken en weet je dat de informatie die je ontvangt waar is, en in je hoogste goed.

tapping into source

Meer Info Volgt

get on the list

I have some good karma to share 

Happy Words

ishtara is een parel van praktische psychologie en helingwerk"

- Sarah W.

Echt heeel erg krachtig en bijzonder. Mijn ‘verwachtingen’ mijlenver overtroffen!

- Nienke

Het is bijna niet in woorden uit te drukken hoe ik verschillende sessies bij Ishtara heb ervaren

- Hanneke