get on the list

I have some good karma to share! 

In het Golden Divinity Mentor pakket van Dictionary 1 leert Ishtara Araminta je werken met al je Higher Self aspecten. Elk Higher Self aspect heeft een specifieke functie en taak. Door een samenwerking met je Higher Self aspecten toe te staan, help je jezelf met het helen van essentiële thema’s. Activeer je spirituele DNA en leer hoe je jezelf beschikbaar kunt stellen als portaal waar higher wisdom en guidance van je Higher Self aspecten doorheen kan stromen.

Ishtara zal je begeleiden bij deze belangrijke spirituele levensthema’s en deze LIVE bespreekbaar maken en beantwoord krijgen. 

Heb je het verlangen om Ishtara Araminta vragen te stellen over jouw leven en je lessen hier op aarde?

Heb je het gevoel dat je niet durft te vertrouwen op je eigen Divine Guidance?

Het Golden Divinity Pakket voorziet je van een revolutionaire aanpak om je verleden te healen en je Divinity te claimen, pijn te transformeren in een blessing, en je spirituele awakening te bespoedigen. In dit leven en in vorige levens hebben velen van ons een vorm van leiden ervaren om te leren van dualiteit. Met de komst van de Golden Age of Grace is het tijd geworden om direct te leren van je Divine Higher Self. Zo wordt elke levensuitdaging een kans om jezelf te bevrijden en om de zegening te ontvangen van degene die je werkelijk bent.

Ishtara Araminta is guided om dit jaar nog LIVE bij jou aanwezig te zijn om je te ondersteunen in de transitie naar de nieuwe aardse wereld, die op alle fronten steeds meer voelbaar en zichtbaar wordt. De Golden Age of Grace gaat over het ankeren van de ongeziene wereld, en deze zichtbaar maken in je eigen realiteit en die van anderen. Het zichtbaar maken en zien van deze wereld is je geboorterecht, en het is NU tijd om oude geloftes, beloftes en overtuigingen los te laten, zodat je in de tijdlijn kunt stappen waarin je jouw Divine Purpose kunt vervullen.

Deze Mentor Journey doe je samen met de SOUL SCHOOL Community om gezamenlijk de kracht van al je Higher Self aspecten te activeren en te integreren. 

Golden Divinity Mentor Journey

Are you ready for a Full Body Higher Self Alignment?

Er is geen ontkomen meer aan. Je kunt jezelf niet meer verstoppen achter de maskers en filters van wie je niet bent. Door alle kosmische shifts heb je de mogelijkheid om in een leven een volledige Higher Self intergratie te ervaren. Het Divinity Gold pakket zal je relatie met je Divine Higher Self drastisch versterken en ankeren, en je openen voor de Highest Frequencies possible. Hiermee kun je direct invloed uitoefenen op hoe je het leven ervaart. Je bent het zo waard om boven de oude wereld en  je oude zelf uit te stijgen, en jezelf te verenigen met je Divine Higher Self.

Onze Golden Mentor Journey start op
22 September 2020!

Join voor €797

Join voor €111

Je Golden divinity pakket is inclusief:

- 8 LIVE Q&A MENTOR KLASSEN MET ISHTARA ARAMINTA

- ACTIVATIE 6 HIGHER SELF ASPECTEN | Dictionary 1

- HOLOTROPIC WOMB-WISDOM ACTIVATIE

- HOLOTROPIC HEALING: THE (DIVINE) Mother-WOUND

- HOLOTROPIC HEALING: THE (DIVINE) FATHER-WOUND 

- DAGELIJKSE OEFENINGEN VOOR HIGHER SELF MENTORING

- SELF MASTERY ACTIVATIONS & RITUALS

- TOEGANG TOT 10+ UREN AAN SACRED MEDITATION MATERIAAL, INCLUSIEF MANTRA, PRAYER & AFFIRMATIONS

- 65 GUIDED HEALING MEDITATIES

- COBRA BREATH INITIATIE level 1 & CHECK-UP

- SOUL SCHOOL COMMUNITY EN PRIVATE SHARING PLATFORM

- BONUS: EQUINOX CEREMONIE 22 SEPTMEBER 2020

- BONUS: SOLSTICE CEREMONIE 21 DECEMBER 2020

- 20 % KORTING OP DE NIEUWE DIVINITY MALA-LIJN

- 20% KORTINGSCODE OP ISHTARA'S NIEUWE BOEK: The new sisterhood blueprint (2021)

- € 111 KORTING OP EEN RETREAT NAAR KEUZEAgenda live mentor classes 

- Bonus: 22 sept equionox ceremonie | 20:45 uur

- 8 & 22 OKTOBER 2020 | 20:45 UUR

- 5 & 19 NOVEmBER 2020 | 20:45 UUR

- 3 & 17 DECEMber 2020 | 20:45 UUR

- BONUs: 21 december Equinox CEREMONIE | 20:45 uur

- 7 & 21 januari 2021 | 20:45 UUR


To embody all of your divine higher self aspects

Ben je klaar om elk higher self aspect te intergreren? 

Werken met je Creator Higher Self aspect brengt je naar het wezen van je originele divine, holy & soevereine blauwdruk. Deze embodiment start je re-union met Divinity – vanwaar je het commando geeft aan miracles en healing. 

Golden Divinity Mentor Journey

The Frequency Keeper activeert je volledige  Spirituele Divine blauwdruk door je menselijke bewustzijn  – Ze is degene die verbonden is met het menselijke brein en via het brein opereert. Werken met het Frequency Keeper Higher Self aspect geeft je op alle levels inzicht in de werking van de biologie van je fysieke en Higher Zelf zodat je beide aspecten beter leert verbinden met elkaar en het leven op Aarde.

creator

Magic Weaver

Breng creatie in materialisatie door middel van de embodiement of the Magic Weaver. Deze Higher Self Resource is de directe link naar je Divine Purpose.  Ze werkt via de "womb-space" en erkent alle manifestaties als kinderen van jouw creatie. Bovendien helpt ze je met het neerzetten van jouw True Heart Desire op Moeder Aarde. 

The destroyer of ego – deze truth consciousness heeft het vermogen om waarheid te toetsen aan de realiteit en to let Divine Power kick in. Ze helpt je in het helen van de mother-wound en ondersteunt je wanneer je denkt dat je niet meer kunt. De embodiment van het Warrior Higher Self aspect cultiveert will-power en reikt naar het hoogst haalbare in je leven.

Warrior

Lover

De Alchemy van het Divine Lover aspect is je portal naar het ervaren van onvoorwaardelijke liefde. Het zit op de troon van je Hogere Zelf en ze nodigt je uit om volledig devoted te worden naar het spirituele pad. Deze Divine Higher Self Resource hoort de stem van je innerlijk kind en leert je zien wat je werkelijk waard bent. 

Frequency keeper

Awakener

Serving Others is het diepste verlangen van het Higher Self aspect de Awakener. Als wayshower in de Golden Age of Grace ondersteunt deze Rescourse je in het zijn van een voorbeeld en draagt het bij aan de vervulling van je Divine Destiny. De full embodiment van de Awakener is the armor of God. 

Ben jij aanwezig bij de LIVE Mentorship
Calls met Ishtara Araminta?

Excusief offer € 797

Golden Mentor Divinity Journey

Join for €797

Join for €111

plan een info call

* De originele prijs is € 1679. Gespreid betalen is mogelijk met € 111 p/m verdeeld over 8 maanden.

Dictionary 1

Andere mogelijkheden