Create Momentum To Leap Forward

W/ Ishtara Araminta

Ik kan niet wachten om de veranderingen in jouw business te aanschouwen 

I'm in for this Masterpiece

2-daagse Masterclass + Live Q&A: The Art of Being Magnetic

"That what you have and are right now needs to deepen; not left behind in the process of expansion." Tijdens deze Masterclass leer je wat de snelste en meest easy way is om magnetisch te worden, zodat je niet alleen klanten moeiteloos tot je realiteit gaat aantrekken, maar ook inspiratie, geld en creativiteit. Deze Masterclass gaat niet alleen over magnetisme; het gaat ook over het ontwikkelen van jouw unieke elektrisch geladen veld om je heen (‘the force around you’). Het gaat over “de beweging worden”, in plaats van de beweging maken. Je leert hoe je ervoor kunt zorgen dat het Universum door jou heen gaat werken, in plaats van tegen jou, hoe je dit in je voordeel kunt laten werken in je business en hoe je jouw energetische capaciteit kunt vergroten (waarde € 497,-).
Masterclass: The Power of Your Voice 

Jouw stem is niet zomaar een geluid, maar draagt de frequentie van je ziel naar buiten. In deze Masterclass leer je een nieuwe teaching over de kracht en vibratie achter je woorden, waardoor je direct de impact van je marketing & sales kunt verhogen op een manier die natuurlijk en stromend aanvoelt. Dit gaat jou helpen in je verbale communicatie (je zichtbaarheid, het ontwerpen van je aanbod, de teksten op je website, social media, etc.) en in je energetische communicatie (uitstraling, astrale lichaam, aura, etc.). Je leert nieuwe manieren van communiceren met je Hogere Zelf én de Source, zodat “Zij” jou kunnen ondersteunen in je missie (waarde € 279,-).

Live 20 oktober 2022 | Masterclass: Body Prep Mission Alignment | 10.00 – 11.00 uur

Tijdens deze Masterclass leer je hoe je jouw lichaam kunt voorbereiden op het ontvangen van meer succes, zodat je voorkomt dat je onbewust jouw eigen missie blokkeert of dat deze stopt met stromen. Je krijgt een groeistrategie die jou gaat helpen om je bewustzijn te verruimen en je ondersteunt om je lichaam (zenuwstelsel) voor te bereiden op meer kennis, informatie, succes, verantwoordelijkheden en energie (waarde € 279,-).


Masterclass Femme Rising

Beweeg uit de wereld van "of het een of het ander" en anker jezelf in de wereld van "beide". In deze 3 urige Masterclass gaan we dieper in op welke overtuigingen ons tegenhouden to "have it all". We gaan laten  de oude manier van manifesteren los (mannelijke aspecten) en verbinden ons met de Superpowers van het "vrouw-zijn". Open jezelf voor de meest natuurlijke krachten en forces in je lichaam en leer dit inzetten als tool om een leven te bouwen beyond your dreams, zonder dat je hoeft te forceren.
Deze Masterclass heeft een waarde van €497. 


How it works:

Word de vibrationele match voor jouw klanten, jouw omzet, jouw aanbod en jouw toekomstige zelf

De volgende fase van groei ... je kunt het NU al voelen

Innerlijk borrel je van enthousiasme

The force om je heen is zich al aan het activeren

Jouw YES is niet meer binnen te houden

Je gaat jouw doorbraak vieren

 I am ready to go in!

Registeren € 347

Registeren € 133 *

* Betalen in 3 maandelijkse termijnen is mogelijk met €133 per maand. Prijzen zijn exclusief btw.