get on the list

I have some good karma to share! 

KIES JE DIVINE LEADERSHIP
MENTOR PROGRAMMA

Het dagelijks leven is een moderne leerschool geworde dat je elk moment de kans geeft om je hoogste potentie te activeren, door het werken met je hogere zelf. Je hogere zelf werkt door je lichaam heen en gebruikt deze als hulpmiddel om jezelf diep van binnen te helen en ontwaken.

Dit Divine Leadership Mentor Programma is ontworpen om je te helpen met de integratie van je hogere zelf, in het ontwikkelen van vertrouwen in jezelf om Divine Guidance te ontvangen, en met het verbeteren van de samenwerking met Divine Leaders & masters, zodat zij als mentoren in je leven aanwezig kunnen zijn en je de weg kunnen wijzen.

Het Mentorprogramma met Ishtara Araminta zal je leren om je eigen gaven aan te roepen, en in te zetten om een volgende stap te zetten in je Divine plan. Activeer en integreer alle Hogere Zelf aspecten, en kies voor een 'Divine Way of living'.

SOUL SCHOOL is moderne, spirituele trainingsacademie. Een plek waar je dieper kunt duiken in de waarheid over waar je vandaan komt, wie je werkelijk bent, waarom je gekozen hebt voor dit leven en bijhorend pad, en levenslessen/ervaringen.

Tijdens het Divine Leadership Mentor Programma zal je helder worden dat levens veranderende uitdagingen een vorm zijn van Hogere zelf initiaties, die je voorbereiden op de volgende fases van je leven. In deze Mentor Journey loopt Ishtara Araminta – samen met jouw Divine Higher Self – naast je door deze portals heen. Elke sessie en module draagt bij aan het versterken van je vertrouwen en relatie met Divinity, Je Hogere Zelf en jouw Guides – en vormt hiermee het pad van Divine Leadership.

Your Higher Wisdom & Guidance Is Needed Now!