get on the list

I have some good karma to share! 

GA NAAR HET DIVINE LEADERSHIP MENTOR PROGRAMMA
MET ISHTARA ARAMINTA

Het dagelijks leven is een moderne MysterieSchool geworden, die je elk moment de kans geeft om je hoogste potentie te activeren, door middel van het werken met de verschillende Higher Self aspecten. Elk Higher Self Aspect draagt bij aan de kans om jezelf diep van binnen te healen en awakenen.

Dit Divine Leadership Mentor Programma is ontworpen om je te helpen met de intergratie van al deze higer self aspecten, in het ontwikkelen van vertrouwen in jezelf om Divine Guidance te ontvangen en het verbeteren van de samenwerking met Divine (higher Self) Leaders, zodat zij als mentoren in je leven aanwezig kunnen zijn en je de weg kunnen wijzen.

Deze Mentor Journey met Ishtara Araminta zal je leren om je eigen gaves aan te roepen en in te zetten om een volgende stap te zetten in je Divine purpose. Activeer en embody alle Higher Self aspecten, en kies voor a Divine Way of living.

SOUL SCHOOL is een plek waar je dieper kunt duiken in de waarheid over waar je vandaan komt, wie je werkelijk bent, waarom je gekozen hebt voor dit leven en bijhorend pad, en levenslessen/ervaringen.

In het Divine Leadership Mentor Programma met Ishtara Araminta zal je helder worden dat levensveranderende uitdagingen een vorm zijn van Higher Self initiaties, die je voorbereiden op de volgende fases van je leven. In deze Mentor Journey loopt Ishtara Araminta samen met jouw Divine Higher Self aspecten naast je door deze portals heen. Elke sessie en module draagt bij aan het versterken van je vertrouwen en relatie met Divinity, Je Hogere Zelf en Guides en vormen hiermee het pad Divine Leadership.

Your Wisdom Is Needed Now

For finding the heart of leading & teaching