get on the list

I have some good karma to share! 

In het Dictionary 1 Mentor Programma leert Ishtara Araminta je werken met je Hogere Zelf. Je Hogere Zelf werkt, via verschillende portalen in je lichaam, door je bewustzijn heen. Door een samenwerking met je Hogere Zelf toe te staan, help je jezelf met het helen van essentiële thema’s. Activeer je spirituele DNA én leer hoe je jezelf beschikbaar kunt stellen als portaal waar 'higher wisdom & guidance' van je Hogere Zelf doorheen kan stromen.

Ishtara zal je stap voor stap begeleiden bij belangrijke spirituele levensthema’s en deze bespreekbaar maken in dit online zelfstudie Mentor Programma.

Heb je het verlangen om antwoord te krijgen op vragen over jouw leven, je ware zelf en je lessen hier op aarde?

Heb je het gevoel dat je niet durft te vertrouwen op je eigen Divine Guidance?

Het Dictionary 1 programma voorziet je van een revolutionaire aanpak om je verleden te helen door je Divinity te claimen, pijn te transformeren in een blessing, en je spirituele awakening te bespoedigen. In dit leven en in vorige levens hebben velen van ons een vorm van leiden ervaren om te leren van dualiteit. Met de komst van de Age of Grace is het tijd geworden om direct te leren van je Divine Higher Self. Zo wordt elke levensuitdaging een kans om jezelf te bevrijden én om de zegeningen te ontvangen van degene die je werkelijk bent.

Ishtara Araminta is guided om in 2021 jou online te ondersteunen in de transitie naar de nieuwe aardse wereld, die op alle fronten steeds meer voelbaar en zichtbaar wordt. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot: de Age of Grace gaat over het ankeren van de ongeziene wereld en deze zichtbaar maken in je eigen realiteit, en die van anderen. Het zichtbaar maken en zien van deze wereld is je geboorterecht. En het is NU tijd om oude geloften, beloften en overtuigingen los te laten, zodat je in de tijdlijn kunt stappen waarin je jouw Divine Purpose kunt vervullen.

Deze Mentor Journey doe je samen met de SOUL SCHOOL Community, om gezamenlijk de kracht van je Hogere Zelf te activeren en te integreren. 

Divine Leadership Dictionary 1

Are you ready for a Full Higher Self Alignment?

Er is geen ontkomen meer aan: je kunt jezelf niet meer verstoppen achter de maskers en filters van wie je niet bent. Door alle kosmische shifts heb je de mogelijkheid om in een leven een volledige Hogere Zelf integratie te ervaren. Het Dictionary 1 Mentor Programma zal je relatie met je Divine Higher Self drastisch versterken en ankeren, en je openen voor de hoogst mogelijke frequenties. Hiermee kun je direct invloed uitoefenen op hoe jij het leven ervaart. Je bent het zo waard om boven de oude wereld en  je oude zelf uit te stijgen, en jezelf te verenigen met je Divine Higher Self. 

Stijg in 2021 boven de chaos uit én leer stapsgewijs je Hogere Zelf activeren

Join voor € 997,-

Join voor € 133,-

Join voor € 94,-

*  Gespreid betalen is mogelijk met € 133- p/m verdeeld over 8 maanden of  € 94,- p/m verdeeld over 12 maanden.

Online zelfStudie mentor Programma van Dictionary 1 is inclusief:

● 8 of 12 maandelijkse LIVE Q&A MENTOR SESSIES MET ISHTARA ARAMINTA (afhankelijk van je betalingstermijn)

● 15 uur aan recording materiaal met krachtige activaties, transmissies, q&A's en initiaties

● ACTIVATIE Hogere zelf Stargate portals | Dictionary 1

● HOLOTROPIC WOMB-WISDOM ACTIVATIE

● HOLOTROPIC HEALING: THE (DIVINE) Mother-WOUND

● VOLLEDIGE MANUSCRIPT VAN ISHTARA'S NIEUWE BOEK DIVINE ROMANCE®

● DAGELIJKSE OEFENINGEN VOOR Hogere zelf MENTORING

● SELF MASTERY ACTIVATIONS & RITUALS

● TOEGANG TOT 10+ UREN AAN SACRED MEDITATION MATERIAAL, INCLUSIEF MANTRA, PRAYER & AFFIRMATIONS

● Optie voor de COBRA BREATH INITIATIE level 1 & CHECK-UP

● Spirituele tools & technologieën 

● SOUL SCHOOL COMMUNITY EN PRIVATE SHARING PLATFORM

● BONUS: 2 extra empowerment CEREMONIEs 

● 20% KORTING OP DE NIEUWE Altar cards 

● 20% KORTINGSCODE OP ISHTARA'S NIEUWE BOEK Divine Romance (2021)
Ben je klaar om de volgende stap te zetten in je spirituele ontwikkeling? 

Met je Hogere Zelf werken via Stargate 7 brengt je naar het wezen van je originele Divine, holy & soevereine blauwdruk. Deze embodiment start je re-union met Divinity – vanwaar je het commando geeft aan miracles & healing. 

Dictionary 1 Mentor Programma met Live Q&A's

Je Hogere Zelf activeert je volledige spirituele Divine blueprint door je menselijke bewustzijn, via Stargate 1. Zij is degene die verbonden is met het menselijke brein, en via het brein opereert. Werken met Stargate 1 geeft je op alle levels inzicht in de werking van de biologie van de 'fysieke jij' en de 'Hogere Zelf jij', zodat je beide aspecten beter leert verbinden met elkaar én het leven op aarde.

Stargate 7

Stargate 1

Laat je Hogere Zelf creatie in de materiële wereld brengen dóór Stargate 2. Deze Hogere Zelf bron is de directe link met het creëren van een nieuwe realiteit. Ze werkt via de 'womb-space' en erkent alle manifestaties als kinderen van jouw creatie. Bovendien helpt ze je met het neerzetten van jouw 'true heart's desires' op Moeder Aarde. 

'Destroyer of Ego': dit bewustzijn heeft het vermogen om waarheid te toetsen aan de realiteit én Divine power binnen te laten stromen. Stargate 3 helpt je in het helen van de 'mother-wound' en ondersteunt je wanneer je denkt dat je niet meer kunt. Je Hogere Zelf werkt via Stargate 3 als een 'spiritual warrior'. Cultiveer wilskracht en reik naar het hoogst haalbare in je leven.

Stargate 3

Stargate 4

De alchimie van Stargate 4 is je portaal naar het ervaren van onvoorwaardelijke liefde. Stargate 4 is de troon van je Hogere Zelf, waar zij je uitnodigt om volledig gewijd te zijn aan het spirituele pad. Deze Hogere Zelf bron hoort de stem van al je innerlijke kinderen, helpt je in je rol als 'Divine ouder' en leert je zien wat je werkelijk waard bent. 

Stargate 2

Stargate 5 & 6

'Serving others' is het diepste verlangen van je Hogere Zelf, via Stargate 5 & 6. Als Wayshower in de Age of Grace ondersteunt deze bron je in het zijn van een voorbeeld en draagt het bij in de vervulling van je Divine plan. Bovendien leer je via Stargate 6 verbinden met de Hogere dimensies door je 'Divine brein' en spirituele DNA te activeren.

In Dictionary 1 ontvang je alle teachings die nodig zijn om jouw Hogere Zelf te activeren én te integreren in je Body, Heart & Mind

Dictionary 1 mentor Programma

Join for € 997,-

Join for € 133,-

plan een free info call

* Gespreid betalen is mogelijk met € 120,- p/m verdeeld over 8 maanden of € 85,- p/m verdeeld over 12 maanden.

Join for € 94,-

Ben je benieuwd naar de ervaringen van vorige deelnemers?
Bekijk hier de videorecensie.

Veel gestelde vragen

IK HEB NOOIT EEN ONLINE TRAINING GEVOLGD. HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Je kiest in hoeveel termijnen je wenst te betalen en hierna opent zich een registratiepagina. Vanaf de startdatum krijg je iedere maand een les met opdrachten in de vorm van modules.

De modules zijn grofweg als volgt opgebouwd:

• Video met een teaching (gemiddeld 1 uur per video)
• Leesopdracht van de sacred teksten uit mijn boek Divine Romance®
• Initiatie – een proces van transformeren, activeren & integratie
• Altar practices – actieve opdrachten
• Meditatie, Mantra & Prayer
• Healingsessies 
• Activatiestappen & Mentorshap – oefeningen om te leren mentoren met je Hogere Zelf, zodat zij je kan guiden in je dagelijkse leven
• Persoonlijke practices & rituals – elke module ontvang je een nieuwe meditatie voor die maand en word je getraind in het ontwikkelen van discipline

Het is ook noodzakelijk om iedere week tijd te reserveren om je 'huiswerk' te maken. Back to school (school of life)! Daarnaast bouw je een routinematige spirituele practice op, die je dagelijks zal gaan doen (20 min). En elke maand is er een Live Q&A sessie met mij. 

Je hoeft echt geen verstand van technische zaken te hebben: het wijst zich allemaal vanzelf. En kom je er echt helemaal niet uit, mail dan naar info@ishtara.nl met je duidelijk omschreven vraag. Dan is hulp altijd nabij!


WAT ZIT ER PRECIES ALLEMAAL IN DIT PROGRAMMA?

Het beste antwoord daarop is: dit programma bevat alle ingrediënten die ervoor zorgen dat jij leert stappen in je Hogere Zelf embodiment. Ik doe geen loze beloften; dit systeem werkt. Het heeft er bij mij voor gezorgd dat ik een 'Heaven on Earth' realiteit heb gecreëerd, en waarbij ik in continu verticale verbinding sta met mijn Hogere Zelf én Divinity. En daarna hebben mijn klanten – ik noem hen Angels – het met succes zelfgemaakt. Dus het werkt als jij maar werkt!


HOE LANG DUURT HET PROGRAMMA?

Je kunt kiezen uit 8 of 12 maanden. Het programma bevat 10 modules die elkaar maandelijks opvolgen, met een maandelijkse Live Q&A met mij. Hierdoor ben je in staat om de teachings eigen te maken en al je vragen aan mij te stellen. Na het programma is het mogelijk om je aan te sluiten bij de alumni-groep, zodat je de teachings kunt blijven verdiepen. De vele lagen van je lagere zelf zullen op deze manier altijd gezien worden, en uitgenodigd worden om zichzelf te helen.


IK TWIJFEL OF IK HET MOET DOEN (MET WAT VOOR REDEN DAN OOK)

Soms komt de twijfel voort uit angst en natuurlijk vraag ik dan: ‘Angst waarvoor?’ Het grootste risico dat je loopt is dat je succesvol wordt in je Hogere Zelf embodiment. Als het programma namelijk in de eerste module niet is wat je ervan verwacht, krijg je je investering terug, minus administratiekosten. Een financiële angst hoef je dus niet te hebben.

Angst is een slechte raadgever, omdat het vaak wordt aangestuurd door onze lagere zelf, die ziet niet wat je Hogere Zelf allemaal ziet. Je lagere zelf zal altijd wel een argument verzinnen (tijd, geld, geen zin, etc.), want die voelt al dat wanneer jij besluit om serieus te werken aan jezelf, er dingen gaan veranderen. En dat is precies wat je lagere zelf niet wilt. 

Misschien wil je wachten totdat je jezelf realiseert dat er eigenlijk geen andere optie is. We leven in een nieuwe tijd, alles zal veranderen en niets zal meer hetzelfde zijn of blijven. Dit uitstellen zal uiteindelijk alleen maar voor meer lijden zorgen, omdat het zonder Divinity allemaal wel heel hard werken is en zal blijven. Zolang je de liefde van Divinity in je hart kunt voelen, en zolang je Hogere Zelf je de weg wijst in het leven, komt alles goed!

Je bent onderweg naar huis, en waarom zou je dit proces niet willen versnellen en vergemakkelijken?

Zelf ondervind ik ook nog regelmatig angst. Ik ben en blijf ook maar een mens. Ik laat me er alleen niet meer door tegenhouden. ‘Met volle angst vooruit’ is wat één van de deelnemers me mailde. En daar ga ik ook voor! Kijk maar naar de testimonials van oud-cursisten en klanten. Wat is groter: je angst om te blijven staan of je angst om je Angel wings te spreiden? En allebei is oké; je Hogere Zelf zal, leven na leven op je blijven wachten.


IK WEET NIET OF IK WEL DE DISCIPLINE OF MOTIVATIE HEB OM HET TE DOEN.

Ook hier ben ik simpel in: als jij weet waarvoor je iets doet, is discipline nooit een probleem. Als je een druppel van Divinity’s liefde hebt geproefd, wil je nooit meer iets anders! 🍯

Bovendien train ik je hierop. Zonder discipline word je namelijk niet succesvol. Dit is trouwens van toepassing op alle aspecten van je leven. Het voordeel van een Hogere Zelf samenwerking is dat je Hogere Zelf het begin is van AL je succes. Hierdoor hoef je jezelf niet meer te richten op losse thema's, problematieken en dilemma's. Je Hogere Zelf is het beginpunt waaruit AL het andere voortvloeit. De enige focus die je dus mag leren vasthouden, is je relatie met deze bron van én in jou.


IK WEET NIET OF IK ER WEL TIJD VOOR HEB.

Als je echt een succes wilt maken van jezelf, dan kost dat tijd – zo simpel is het. Stel je prioriteiten goed, organiseer je leven eromheen en het gaat lukken. Het programma is uit 10 modules opgebouwd. Dus dat is overzichtelijk en te plannen. Wat is tijd als je bezig bent met je eigen lot/destiny?  

Niemand wordt succesvol zonder er iets voor te doen. Of je nu met de Olympische Spelen wilt meedoen, ballerina wilt worden of verlicht wilt raken; het is allemaal topsport. Dat is deze mentor-training ook.


IS HET MANUSCRIPT VAN JE BOEK DIGITAAL BESCHIKBAAR?

Ja, deze zit in het programma verwerkt, en kan je printen en lezen. Als je meedoet met dit programma ontvang je ook nog eens 20% korting op de hardcover, zodra het gepubliceerd is.


IS DE BETALING WEL VEILIG EN HOE GAAT HET DAN VERDER?

Ja, de betaling is veilig; je betaalt gewoon via je eigen bank. Na de betaling word je automatisch doorgestuurd naar de plek waar je je kunt registreren. Je ontvangt direct van ons een factuur in je account voor je administratie. Kijk voor alle Algemene Voorwaarden hier: www.ishtara.nl/algemenevoorwaarden


IK BEN EEN COACH, HEALER, LEADER OF TEACHER. PAST DIT DAN WEL?

Als je het gevoel hebt dat je meer wilt verdiepen in je Healer, Leader of Teacher embodiment, dan is het zeker raadzaam om Dictionary 2 te volgen. Hierin leer je namelijk 3 extra Hogere Zelf embodiments, die je kunt inzetten in je rol als Healer, Leader of Teacher (het verzamelwoord hiervoor is Wayshower).

Hieronder vind je meer informatie. Wil je weten wat het beste bij je past, plan dan een gratis Angel Call me mij. 

Andere mogelijkheden