get on the list

I have some good karma to share! 

In Dictionary 1 Mentor Programma leert Ishtara Araminta je  werken met je Hogere Zelf. Je Hogere Zelf werkt via verschillende portalen in je lichaam door je bewustzijn heen. Door een samenwerking met je Hogere Zelf toe te staan, help je jezelf met het helen van essentiële thema’s. Activeer je spirituele DNA en leer hoe je jezelf beschikbaar kunt stellen als portaal waar higher wisdom en guidance van je Hogere Zelf doorheen kan stromen.

Ishtara zal je stap voor stap begeleiden bij belangrijke spirituele levensthema’s en deze  bespreekbaar maken in deze online zelf studie Mentor Programma

Heb je het verlangen om antwoord te krijgen op vragen over jouw leven, je ware zelf en je lessen hier op aarde?

Heb je het gevoel dat je niet durft te vertrouwen op je eigen Divine Guidance?

Het Dictionary 1 programma voorziet je van een revolutionaire aanpak om je verleden te healen en je Divinity te claimen, pijn te transformeren in een blessing, en je spirituele awakening te bespoedigen. In dit leven en in vorige levens hebben velen van ons een vorm van leiden ervaren om te leren van dualiteit. Met de komst van de Golden Age of Grace is het tijd geworden om direct te leren van je Divine Higher Self. Zo wordt elke levensuitdaging een kans om jezelf te bevrijden en om de zegening te ontvangen van degene die je werkelijk bent.

Ishtara Araminta is guided om in 2021 jou online te ondersteunen in de transitie naar de nieuwe aardse wereld, die op alle fronten steeds meer voelbaar en zichtbaar wordt. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot. De Golden Age of Grace gaat over het ankeren van de ongeziene wereld, en deze zichtbaar maken in je eigen realiteit en die van anderen. Het zichtbaar maken en zien van deze wereld is je geboorterecht, en het is NU tijd om oude geloftes, beloftes en overtuigingen los te laten, zodat je in de tijdlijn kunt stappen waarin je jouw Divine Purpose kunt vervullen.

Deze Mentor Journey doe je samen met de SOUL SCHOOL Community om gezamenlijk de kracht van je Hogere Zelf te activeren en te integreren. 

Divine Leadership Dictionary 1

Are you ready for a Full Body Higher Self Alignment?

Er is geen ontkomen meer aan. Je kunt jezelf niet meer verstoppen achter de maskers en filters van wie je niet bent. Door alle kosmische shifts heb je de mogelijkheid om in een leven een volledige Hogere Zelf intergratie te ervaren. Het Dictionary 1 Mentor Programma zal je relatie met je Divine Hogere Zelf drastisch versterken en ankeren, en je openen voor de Highest Frequencies possible. Hiermee kun je direct invloed uitoefenen op hoe je het leven ervaart. Je bent het zo waard om boven de oude wereld en  je oude zelf uit te stijgen, en jezelf te verenigen met je Divine Hogere Zelf.  

Stijg in 2021 boven de chaos uit en leer stapsgewijs je Hogere Zelf activeren

Join voor €897

Join voor €115

* Gespreid betalen is mogelijk met € 115 p/m verdeeld over 8 maanden of  € 85 p/m verdeeld over 12 maanden .

Join voor €79

Online zelfStudie mentor Programma van Dictionary 1 is inclusief:

● 8 of 12 maandelijkse Q&A live MENTOR KLASSEN MET ISHTARA ARAMINTA (afhankelijk van je betalingstermijn)

● 15 uur aan recording matriaal met krachtige activaties, transmissies, q&A en initiaties

● ACTIVATIE Hogere zelf Stargate portals | Dictionary 1

● HOLOTROPIC WOMB-WISDOM ACTIVATIE

● HOLOTROPIC HEALING: THE (DIVINE) Mother-WOUND

● VOLLEDIGE MANUSCRIPT VAN ISHTARA'S NIEUWE BOEK DIVINE ROMANCE®

● DAGELIJKSE OEFENINGEN VOOR Hogere zelf MENTORING

● SELF MASTERY ACTIVATIONS & RITUALS

● TOEGANG TOT 10+ UREN AAN SACRED MEDITATION MATERIAAL, INCLUSIEF MANTRA, PRAYER & AFFIRMATIONS

● Optie voor de COBRA BREATH INITIATIE level 1 & CHECK-UP

● Spirituele tools & technologieën 

● SOUL SCHOOL COMMUNITY EN PRIVATE SHARING PLATFORM

● BONUS: 2 extra empowerment CEREMONIEs 

● 20 % KORTING OP DE NIEUWE Altar cards 

● 20% KORTINGSCODE OP ISHTARA'S NIEUWE BOEK: Divine Romance (2021)
Ben je klaar om de volgende stap te zetten in je spirituele ontwikkeling? 

Met je Hogere Zelf werken via Stargate 7,  brengt je naar het wezen van je originele divine, holy & soevereine blauwdruk. Deze embodiment start je re-union met Divinity – vanwaar je het commando geeft aan miracles en healing. 

Dictionary 1 Mentor Programma met live Q&A's

Je Hogere Zelf activeert je volledige  Spirituele Divine blueprint door je menselijke bewustzijn, via Stargate 1. Ze is degene die verbonden is met het menselijke brein en via het brein opereert. Werken met het Stargate 1 geeft je op alle levels inzicht in de werking van de biologie van de fysieke jij en Hogere Zelf jij zodat je beide aspecten beter leert verbinden met elkaar en het leven op Aarde.

Stargate 7

Stargate 1

Laat je Hogere Zelf creatie in materialisatie brengen door middel van Stargate 2. Deze Hogere Zelf Resource is de directe link naar het creëren van een nieuwe realiteit.  Ze werkt via de "womb-space" en erkent alle manifestaties als kinderen van jouw creatie. Bovendien helpt ze je met het neerzetten van jouw True Heart Desire op Moeder Aarde. 

The destroyer of ego – deze truth consciousness heeft het vermogen om waarheid te toetsen aan de realiteit en to let Divine Power kick in. Stargate 3 helpt je in het helen van de mother-wound en ondersteunt je wanneer je denkt dat je niet meer kunt. Je Hogere Zelf werkt via Stargate 3 als een Spiritual Warrior. Cultiveer will-power en reikt naar het hoogst haalbare in je leven.

Stargate 3

Stargate 4

De Alchemy van Stargate 4 is je portal naar het ervaren van onvoorwaardelijke liefde. Stargate 4 is de troon van je Hogere Zelf waar ze je uitnodigt om volledig devoted te worden naar het spirituele pad. Deze Hogere Zelf Resource hoort de stem van al je innerlijke kinderen, helpt je in je rol als Divine Parent en leert je zien wat je werkelijk waard bent. 

Stragate 2

Stargate 6 & 5

Serving Others is het diepste verlangen van je Hogere Zelf via Stargate 5 & 6. Als wayshower in de Golden Age of Grace ondersteunt deze Rescourse je in het zijn van een voorbeeld en draagt het bij aan de vervulling van je Divine Destiny. Bovendien leer je via Stargate 6 verbinden met de Hogere realms door je Divine Brain en spirituele DNA te activeren. 

In Dictionary 1 ontvang je alle teachings die nodig zijn om jouw Hogere Zelf te activeren en te integreren in je body, heart & mind

Dictionary 1 mentor Programma

Join for €897

Join for €115

plan een free info call

* Gespreid betalen is mogelijk met € 115 p/m verdeeld over 8 maanden of  €  85 p/m verdeeld over 12 maanden.

Join for €85

Andere mogelijkheden