get on the list

I have some good karma to share! 

meer informatie

In het Mentor Programma van Dictionary 2 leer je samen met Ishtara Araminta je professionele Leadership te vergroten met drie extra Higher Self Embodiment activaties. Ishtara begeleidt je in the full embodiment van je rol als Leader, Teacher en/of Healer.

In elke les geeft ze haar waardevolle teachings over emotionele blokades, spirituele groeikansen en motiveert ze je om nog meer naar voren te stappen in je rol als Leader, Teacher & Healer. Ze zal haar waardevolle guidance geven en haar ervaring delen vanuit haar rol als Divine Leader. Deze Hogere Zelf Blueprint ® is een movement waarin ze duizenden lichtwerkers inspireert om in hun belangrijke rol te stappen to fulfill their Divine Purpose.

Ishtara behandelt in de online classes hoe je professioneel kunt groeien in je business en persoonlijke leven, zodat je wordt gezien en erkend als een Divine Leader, Healer of Teacher. Hoe je met overvloed een spirituele business runt to live, hoe je jouw community met een open hart kunt dienen en tegelijkertijd je eigen grenzen en gronding bewaakt (service to self vs service to other), hoe je jouw aanbod met zelfvertrouwen kunt tillen naar een level to serve more, bigger and larger, en hoe je spiritualiteit en Divine Guidance koppelt aan zakelijke beslissingen en kansen.


Heb je het verlangen om de invloed en omvang van je Divine Leadership te vergroten?


Heb je het gevoel dat je moet strijden om je Divine Purpose tot een succes te maken?

In deze tijd voelen veel Lichtwerkers hun Divine Call en tegelijkertijd is er een grote angst om hier volledig gehoor aan te geven. Finding the Heart of Leading & Teaching is een inspirerende manier om jezelf neer te zetten als Wayshower in deze Golden Age of Grace.

Je zult een transformatie ondergaan door middel van de activatie van de Hogere Zelf door middel van de ontworpen Blueprints.Het is time to show up en in de rol te stappen waarin je een voorbeeld kunt zijn voor anderen, zodat jouw inspiratie ervoor zorgt dat deze mensen ook in hun belangrijke rol kunnen stappen.

De nieuwe wereld is zich al aan het aandienen. Bij vele zielen start het awakeningsproces nu (pas). Er is nog zoveel werk te doen. We are not there yet! We hebben lichtwerkers nodig die in hun Divine Leadership stappen om deze volgende stap in de evolutie te maken. Divine Leaders are needed to serve the greater good.

Dictionary 2 Mentor Programma 


Ben je klaar om gewaardeerd te worden voor jouw bijdrage en uitvoering van the Divine Plan?

Je verdient het om gezien te worden in je rol als Divine Leader. Jouw bijdrage in de deze Age of Grace is essentieel. Embody your Higher Self met Dictionary 2 en kies een Divine Way of Living op alle levels. 

Start hier jouw reis als Divine Leader,Healer of Teacher

Join voor €1297

Join voor €165

*  Gespreid betalen is mogelijk met €655 p/m verdeeld over 8 maanden of  €111 p/m verdeeld over 12 maanden

Join voor €111

Doorloop het programma samen met een community en krijg ondersteuning via live Q&A sessies met Ishtara. 

Activate your divine leadership blueprints

Stap in je belangrijke rol door het activeren van de Hoger Zelf Blueprints en leer op dagelijkse basis deze Resources te intergeren in je werk als Wayshower. Embody Your Leader, Teacher & Healer Aspecten om je professioneel te ontwikkelen en to fulfill your Divine Destiny.

De embodiment van de Divine Leader Hogere Zelf Blueprint activeert op natuurlijke wijze de drie opeenvolgende dimensies van leiderschap, die allemaal leiden naar de eyes of The Heart. De plek waar de troon van dit Hogere Zelf zich bevindt. Er is geen hoger pad dan self-mastery die correspondeert met Divine Will. Zoals jij bent gemaakt in the Divine Image of Grace, zo zullen deze Divine Qualities in jou het verlangen hebben om naar buiten te treden, zodat je het pad van je hoogste potentie kunt bewandelen. Samenwerken met deze Leader Resource is je directe link naar Divinity itself. Haar verlangen is om je te bevrijden uit dualiteit en bereidt je Hart continu voor op ontvangst. Dit aspect laat je samenwerken met multidimensionale werelden, omdat ze daar al leeft. Deze Divine Intelligence voorziet je wezen van overgave en vertrouwen, omdat het jouw verleden, heden en toekomst kent. De Leader Blueprint is enorm devoted, gedisciplineerd, en kent de verschillende wegen en paden naar de Kosmos en naar de Aarde. Bovendien is ze flexibel en in staat om zich aan te passen zonder dat ze hiermee zichzelf te kort doet omdat ze wordt aangestuurd door the Power of Divine Light.

Dictionary 2 Mentor Programma

Leader

Teacher

Het Divine Teacher Aspect projecteert haar Licht als een hologram in jouw realiteit en streamt elk moment haar uitnodiging naar beneden om jezelf weer te herenigen met je Divine Self. The Teacher Hogere Zelf Blueprint eert de drie fases van groei zoals de flow of nature ons laat zien. Het licht waarin je mag stappen heeft zich gemanifesteerd in vele verschillende en unieke gaves, die gerespecteerd en uitgedragen dienen te worden. Van nature deelt ze haar wijsheid en kennis met de mensen om haar heen en laat het anderen zien where to take back their power in dagelijkse situaties, waardoor mensen de kans krijgen om deze initiaties met succes te doorstaan. Het Teacher Aspect heeft haar ervaringen getransformeerd naar waardevolle tools voor de mensheid en activeert het spirituele D.N.A. voor de mensen met wie ze werkt. Hierdoor is ze in staat om de Divine Destiny van anderen te activeren, wat de belofte is die anderen aan zichzelf hebben gemaakt. De Blueprint van het Teacher Hogere Zelf Aspect helpt je in de vervulling van deze essentiële rol en moedigt je aan om gehoor te geven aan dit verlangen.

Healer

De embodiment of the Healer kent haar ware afkomst en is fearless to walk her path. Ze heeft zich losgemaakt aan de verslaving to suffer en haar hart is een tempel waarin de kosmos en de aarde zich verenigen. De Healer is werkzaam in verschillende professies omdat ze de Resource is naar je ware ziels-herinnering. Ze brengt je steeds weer terug naar je originele blueprint waar het verlangen ligt, om je Divine Mission als Licht over de Aarde te verspreiden. Ze Weet, ze Ziet en spreekt zich uit voor the Highest Good of All. Haar harts prayer is om de mensheid te helpen om te worden wie ze werkelijk zijn – omdat ze toegang heeft tot de bron van Divine Consciousness. De embodiment of the Healer voorziet in hulp op alle mogelijke manieren waarin het leven zelf, de plek is waarin de diepste aspecten van vergeving geleerd kunnen worden en dienen als geboorte van nieuwe realiteiten. Bovendien laat ze anderen zien wat er nodig is om heel te worden in de relatie met zichzelf en hoe ze toegang kunnen krijgen naar hun eigen Divine Light.

Zelf Studie mentor Programma
dictionary 2 is inclusief:

- 8 of 12 LIVE Q&A MENTOR KLASSEN MET ISHTARA ARAMINTA (afhankelijk van je betalingstermijn)

- de 6 basis Hogere Zelf Stargate activaties UIT                               3 EXTRA ACTIVATIES (healer, leader & teacher uit Dictionary 2)

- 20 uur  exclusief GERECORDE teachings voor je rol als wayshower

- 15 UUR AAN RECORDING MATRIAAL MET KRACHTIGE ACTIVATIES, TRANSMISSIES, Q&A EN INITIATIES

- Volledige manuscript van ishtara's nieuwe boek divine romance®

- HOLOTROPIC WOMB-WISDOM ACTIVATIE

- HOLOTROPIC HEALING: THE (DIVINE) mother-WOUND 

- DAGELIJKSE OEFENINGEN VOOR Hogere zelf LEADERSHIP MENTORING

- Divine BUSINESS Guidance & tools

- TOEGANG TOT 25+ UREN AAN SACRED MEDITATION MATERIAAL, INCLUSIEF MANTRA, PRAYER & AFFIRMATIONS

- optie voor de COBRA BREATH INITIATIE LEVEL 1 + 2 & CHECK-UP

- SOUL SCHOOL COMMUNITY EN PRIVATE SHARING PLATFORM

- BONUS: 2 extra empowerment ceremonies  

- 20 % KORTING OP DE NIEUWE Altar cards

- 20% KORTINGSCODE OP ISHTARA'S NIEUWE BOEK: Divine Romance (2021)


Dictionary 1

Online Mentor Programma met Live Q&A's

Dictionary 2

Join for €1297

Join for €165

plan een info call

* Gespreid betalen is mogelijk met €165 p/m verdeeld over 8 maanden of €111 p/m verdeeld over 12 maanden.


Join for €111

*  Gespreid betalen is mogelijk met €155 p/m verdeeld over 8 maanden of  €111 p/m verdeeld over 12 maanden

*  Gespreid betalen is mogelijk met €155 p/m verdeeld over 8 maanden of  €111 p/m verdeeld over 12 maanden

*  Gespreid betalen is mogelijk met €155 p/m verdeeld over 8 maanden of  €111 p/m verdeeld over 12 maanden

*  Gespreid betalen is mogelijk met €155 p/m verdeeld over 8 maanden of  €111 p/m verdeeld over 12 maanden

Andere mogelijkheden