Inschrijven meditatie lifestyle programma

Shift Je Leven Naar Een Positieve Tijdlijn Met Dit Meditatie Programma

INSCHRIJVEN
Meditatie Lifestyle Programma

Word baas over brein en breng Rust in je Leven met dit Meditatie programma

Dit Meditatie Programma will be a life-changing experience. Het is namelijk een Lifestyle Programma. Mediteren suf en zweverig? Niet met deze Online Meditatie Training. Eindelijk die innerlijke liefde en rust ervaren waarnaar je op zoek bent? Een regelmatige Meditatie Practice zorgt voor diepe ontspanning, en vermindert stress, ziekte en andere (emotionele) ongemakken.

Na ons 6-weken durende programma kun jij geheel zelfstandig jouw Meditatie Practice doen, waar en wanneer je wilt: in het park, bij de bushalte, terwijl je op de bus aan het wachten bent, of gewoon ergens lekker in het zonnetje. Met een paar minuten meditatie per dag kun jij alle wetenschappelijk onderbouwde voordelen van meditatie al ervaren.

We leren tegenwoordig al op jonge leeftijd om ons hoofd in plaats van onze intuïtie te gebruiken. Hierdoor is de connectie met je Superbewustzijn verloren geraakt. Ons Meditatie Lifestyle Programma zorgt ervoor dat je weer contact leert maken met je hart. Dit zorgt voor rust en balans.

Ervaar hoe het is om weer grip te krijgen op je leven, absolute controle te hebben over je mentale staat en rust te pakken wanneer je deze nodig hebt.

meditatie per dag kun jij alle wetenschappelijk onderbouwde voordelen van meditatie al ervaren.

We leren tegenwoordig al op jonge leeftijd om ons hoofd in plaats van onze intuïtie te gebruiken. Hierdoor is er vooral veel activatie in het minst ontwikkelde deel van ons brein, het onderbewustzijn.  Dit Meditatie Lifestyle Programma zorgt ervoor dat je weer contact leert maken met een ander deel van je brein, namelijk je Superbewustzijn. Dit zorgt voor rust, overzicht en balans.

Ervaar hoe het is om weer grip te krijgen op je leven,  je mind, je emoties en absolute controle te hebben over je mentale staat.

Dit Meditatie Programma will be a life-changing experience. Het is namelijk een Lifestyle Programma waarin je de kans krijgt om je leven voorgoed te shiften naar een positieve tijdlijn. Eindelijk die innerlijke liefde en rust ervaren waarnaar je op zoek bent? Een regelmatige Meditatie Practice zorgt voor diepe ontspanning en vermindert stress, ziekte en andere (emotionele) ongemakken.

Na ons 6-weken durende programma kun jij geheel zelfstandig jouw Meditatie Practice doen, waar en wanneer je wilt: in het park, bij de bushalte of gewoon ergens lekker in het zonnetje. Met een paar minuten

Activeer jouw Superbewustzijn en Upgrade Your Life

Als je ooit een Meditatie Programma hebt gedaan of gestart bent met mediteren, ben je vanwege een gebrek aan verdiepende informatie over het menselijke functioneren, de werking van het brein, de intelligentie van het hart of de wetten van het Universum, of uit verveling, waarschijnlijk gestopt. En dat snappen wij! Meditatie wordt vaak gezien als iets moeilijks, zweverigs of saais. Iets wat bedoeld is voor goeroes op een berg, ervaren “spirituele mensen” of andere mythes. Wij, Ishtara & Amuktana, brengen daar verandering in! Het is onze missie om te helpen een nieuwe wereld neer te zetten, waarin meditatie relaxt, normaal en vooral effectief is. Meditatie is de basis om beter te presteren.

Leer gewoontes creëren en maak meditatie onderdeel van je dagelijks leven

Week 1

Inhoud van het Programma

Week 2

week 3

Programma

*Ondanks dat de opleiding in het Nederlands is, gebruiken we regelmatig Engelse termen.


Het

➜ Wat is meditatie en wat is het niet (veel voorkomende "fouten")
➜ Meditatie en de wetenschap: bewezen positieve effecten op het leven
➜ De beste momenten om te mediteren voor het beste resultaat
➜ Creating your sacred space

Warming-Up

➜ The power of deep meditation: effecten lichamelijk en emotioneel gebied 
➜ Mind breath connection: train je ademhaling en oogbeweging
➜ Oefeningen om body & mind snel te leren ontspannen
➜ Ademtechnieken voor clarity of mind

Coming into the Zen-Modus

➜ Niveaus van bewustzijn en hun functie
➜ Gedragsverandering d.m.v. het doorbreken van oude patronen 
➜ Verbeteren van je concentratie en ontwikkelen van doorzettingsvermogen
➜ Uitleg Meditatie Techniek

Brain Power!

Heart Education

➜ Het hart leren openen
➜ Het vergroten van je intuïtie d.m.v. meditatie
➜ De intelligentie van het hart 
➜ How to overcome the restless mind
➜ Werken met intenties & prayer

Expanding Love & Light

➜ De 8 parels (sleutels) van jouw Superbewustzijn
➜ Verdiepen van je Meditatie Practice
➜ Introspectie: het zoeken naar de diepere lagen van je ziel
➜ Alignment: wie ben je werkelijk en wat heb je nodig

➜ Gebruik de krachtige visualisatie voor de manifestatie van your true heart's desire
➜ Het leren openen van je 3e oog
➜ Het ontwerpen van je persoonlijke affirmaties  en hiermee oefenen in combinatie met meditatie
➜ Het gebruik van Mantra's 

Peace of Mind

WAAROM DIT MEDITATIE PROGRAMMA WEL WERKT?
 
Deze Online Meditatie Training is een Lifestyle programma to think and feel beyond! De speciaal ontwikkelde meditatietechniek helpt jou daarbij. Deze meditatietechniek onderscheidt zich wezenlijk van vele andere meditatievormen. Door de unieke combinatie van een Ancient Practice en het sterk toenemende licht op aarde onstaat er een uitgebalanceerde alignment tussen lichaam, geest en ziel. Dit zorgt voor healing, harmonie, gezondheid, en welzijn.

 SUCCES = HAPPINESS, DANKBAARHEID EN FULFILLMENT

Mooie Reacties

Heel fijn. Alles duidelijk uitgelegd, begrip als er vragen waren. voelt als een warm bad.
- Erika

Dit programma is voor mij life-changing geweest! Van het niet van de grond kunnen krijgen van mediteren maar wel willen naar nu 3 x per dag mediteren, in totaal een uur. En ik merk zoveel verschil! Meer rust en versterking van mijn intuitie. De mooiste ingevingen komen in stilte.... Het klopt dat het brein tijd nodig heeft nieuwe dingen te implementeren en ik kan zeggen dat het gelukt is. Dit ga ik niet meer loslaten. Ik heb het zo nodig in mijn leven en het werkt.. In combinatie met Reiki is dit de peiler waarop ik verder kan bouwen. Hoe mooi!
- Susan

erg FIjn! De theorie in de ebooks is duidelijk en staat goed beschreven. Het wordt nabesproken en er wordt tijd aan besteed. Ook de quizen om je kennis te testen vind ik ook erg goed om erbij te hebben.
- Chrissy

Goede rustige stem, duidelijke uitleg en verdieping. Ook super leuk dat jullie samen in het filmpjes te zien zijn. Het is gewoon echt een super leuk programma om te volgen het is eigenlijk allemaal top.
- nadia

Verhelderend. Het gaf me meer inzicht in wat meditatie nu echt is en hoe dit het beste te beoefenen. De hobbels die ik tegenkwam zijn normaal en ik heb geleerd dat door te blijven oefenen het steeds makkelijker wordt.
Het is duidelijk dat jullie veel kennis hebben over meditatie.
- Marcella

Hoe werkt het?

Van elke deelnemer verwachten wij een commitment vanuit het hart en een zuiver geweten. Als jij tot de groep behoort die echt wil leren mediteren of je huidige practice wil verdiepen, dan vragen wij jou om minimaal 4x per week een Meditatie Practice te doen. Heart Awakening vraagt oefening. Je ontvangt hiervoor elke week een nieuw meditatie-mp3-bestand. "Baas over Brein" word je niet zomaar en daarom verwachten we ook dat je alle opdrachten maakt (theorie & praktijk). In totaal ben je gemiddeld 1,5 uur per week kwijt aan deze meditatieopleiding (excl. de Meditatie Practice zelf).

Wij geloven in jou

money back garantie

Meditatie is de basis voor een gezonde mind en een liefdevol hart. Je vraagt je misschien af waarom wij dit de eerste week gratis aanbieden. Ons aanbod past bij de normen en waarden die wij als persoon en business nastreven: Liefde, Respect, Integriteit en Toegankelijkheid. Wij weten uit eigen ervaring hoe groot de eerste stap naar meditatie kan zijn. Onze mind heeft altijd wel argumenten om het niet te doen: geld, tijd of zin. Het is onze missie om te helpen een nieuwe wereld te creëren. Omdat wij geloven in een liefdevolle wereld. Omdat wij geloven in jou. En onze klanten geloven in ons. Lees hier alle ervaringen en liefdevolle reacties van mensen. 

Wij weten zeker dat onze training jou en je leven enorm gaat verrijken. Het programma is zo opgezet dat je nieuwe kennis en inspiratie opdoet, die aanzet tot reflectie, transformatie en innerlijke rust. De beste manier is het zelf ervaren! Mocht je na week 1 toch niet tevreden zijn, dan ontvang jij het hele betaalde bedrag terug. No explanation needed, we promise! Als je toch besluit te stoppen, dan ontvang je geen officieel certificaat. Daarnaast heb je vanaf dat moment ook geen toegang meer tot het programma en het trainingsmateriaal.

What's included?

Volledig programma

✓ Een officieel online 6-weken  Meditatie Programma

✓ Incl. downloadbare werkboeken en E-boeken

✓ Video’s en quizzen

✓ Elke week nieuwe Guided Meditations in mp3 (audio) en mp4 (video) 
baas over brein

✓ Emotional Detox

✓ Train jezelf uit je onderbewustzijn

✓ Snelle ontstresstechnieken

✓ Balanceren hersenhelften

✓ Activeren Superbewustzijn

upgrade your life

✓ Inclusief certificaat

✓ Studeer waar en wanneer je wilt

✓ Ontwikkel personal devotion

✓ Meditatie Community op Facebook 

Overzicht PROGRAMMA   

"How easy the spiritual path is, if you give even a little time each day to meditation"
(Yogananda)

Start wanneer jij wilt

Toegankelijke en inspirerende manier van leren mediteren

Compleet aanbod, inclusief lessen over de techniek, de werking van het brein en de rest van het lichaam

Breng rust in je leven; take back your power

Inclusief quizzen om je kennis te testen (want meditatie is meer dan op een kussen zitten) Totaal

199Meditatie Lifestyle Programma

aanmelden

-> Klik hier om te betalen in 2 termijnen

Want a Sneak Peak?

➣ Ishtara is een ervaren meditatie-trainster met jaren ervaring op dit gebied. Bovendien is ze officieel gecertificeerd.

➣ DIT PROGRAMMA MAAKT MEDITATIE ONDERDEEL VAN JE DAGELIJKSE ROUTINE OP EEN SUPER EENVOUDIGE EN FIJNE MANIER.

➣ OOK JIJ KAN LEREN MEDITEREN! JE BEHOUDt LEVENSLANG TOEGANG TOT HET PROGRAMMA EN DE GUIDED MEDITATION-VIDEO'S EN -AUDIO'S.

➣ ISHTARA IS 100% DEDICATED AAN HAAR EIGEN MEDITATIE-PRACTICE. ZE WEET WAAR ZE HET OVER HEEFT OMDAT ZE HET OOK ECHT LEEFT. 

Inschrijven voor €70 p/m

Why Should You Do This?

Ishtara is een inspiratiebron voor velen. Ze is officieel geregistreerd Meditatie Trainster. En naast mama is ze een afgestudeerde psycholoog met een 6e zintuig. Met haar bijzondere kijk op de wereld deelt Ishtara via social media op een "down-to-earth"-wijze de diepere betekenis achter gedrag, situaties en omstandigheden. Ze is uniek vanwege haar gaves, waarmee ze met veel succes al 20 jaar mensen begeleidt en ondersteunt. Ishtara is een veel gevraagd spreekster en een bezielde teacher. Samen met haar man Amuktana en hun kindje leeft ze een spiritueel leven volgens de yogatraditie. "Practice what you Preach" is wat ze uitdraagt.

ishtara araminta

Wie zijn wij?

Amuktana is de man van Ishtara. Velen noemen hem de Zen Master himself. Amuktana is Masseur en heeft zich gespecialiseerd in Meditatie. Daarnaast is hij NLP-coach. Amuktana heeft 10 jaar lang de wereld rond gereist voor spirituele teachings & workshops — van Hawaii en Bali tot Canada en Ibiza. Volledig gesetteld in Portugal vormt hij samen met zijn vrouw Ishtara een liefdevol koppel met een duidelijk missie. Als partner, vader en wereldburger is Amuktana een voorbeeld van mannelijke zachtheid. Met al ruim 20 jaar meditatie ervaring, Kriya-inwijding, het beoefenen van Kriya Yoga (meditatieve yoga), en zijn intensieve spirituele leven is Amuktana een bron van rust.

amuktana giri

mantra's 

Deze prijs ga je nooit meer vinden

Het zal ook maar een tijdelijk aanbod zijn

Als je op de button klikT hieronder, dan word je doorgelinkt naar de checkout-pagina, waar je de betalingsgegevens kunt invoeren

Dit is een tijdelijke, speciale aanbieding en de prijs zal binnenkort weer naar de originele waarde teruggezet worden. Je wilt deze kans niet missen.

aanmelden 
MEDITATIe LIFESTYLE PROGRAMA

Gebruik meditatie als tool

Tijdens ons programma leer je niet alleen van ons. Je leert ook van andere studenten in de Community! Door unieke ervaringen en inspiratie uit te wisselen, blijf je levenslang up-to-date en gemotiveerd. Het grootste leerproces bevindt zich niet op jouw meditatiekussen, maar vindt plaats in de echte wereld. Je zal leren om meditatie in te zetten as a tool om dagelijks uitdagingen aan te gaan — of het nou gaat om situaties op je werk, beter slapen, de communicatie met je loved ones, of het omgaan met lichamelijke ongemakken.

Veel Gestelde Vragen

KAN IK BETALEN IN TERMIJNEN?

wat ga ik leren?

Ja, dit is mogelijk. Je kunt betalen volgens onderstaande termijnen:

A. Betaling in één keer van € 199,-

B. Betaling verdeeld over drie maanden van € 70,- 
 
Heb je vragen over betalingstermijnen of betalingsopties, stuur dan even een mailtje naar: info@ishtara.nl

Voor een volledig programmaoverzicht kun je het beste even naar boven scrollen. Daar hebben we per week omschreven wat je gaat leren.

De betaling kan op verschillende manieren plaatsvinden. Je kunt kiezen uit IDEAL, bankoverschrijving, creditcard, SEPA en PayPal. Dit wijst zich vanzelf wanneer je wilt betalen. 

Wat kan ik verwachten zodra ik me aanmeld?

Zodra wij jouw aanmelding ontvangen hebben, sturen wij een hiervan een bevestiging. Je ontvangt alle verdere instructies per mail. Houd deze dus goed in de gaten.

HOEVEEL TIJD PER WEEK BEN IK BEZIG MET HET MEDITATIE LIFESTYLE PROGRAMMA?

IK HEB AL MEDITATIE ERVARING EN/OF EEN CURSUS GEDAAN

WELKE BETALINGSMOGELIJKHEDEN ZIJN ER?

Daar zijn wij ontzettend blij mee, want dan heb je al eens mogen proeven van de voordelen. Het verschil met de meeste meditatiecursussen is dat wij een Meditatie Lifestyle Programma aanbieden.

Dit Meditatie Lifestyle Programma gaat verder daar waar mindset stopt. Het grootste leerproces bevindt zich niet op jouw meditatiekussen, maar vindt plaats in de echte wereld. En daar focussen wij ons op.

Ishtara is een officieel gediplomeerde en geaccrediteerde trainer in zowel Yoga als Meditatie.  Daarnaast ontvang je een certificaat bij afronding van dit programma.

Het programma is zo opgezet dat je na het programma van 6 weken blijft mediteren. Hiervoor is kennis en verdieping nodig over het menselijk functioneren, het brein en de speciale meditatietechniek. Het programma bestaat uit 3 onderdelen:

1. Theorie: gemiddeld 1 uur per week.
Theorie bestaat uit video’s, e-books en andere teachings.

2. Practice: je dagelijkse Meditatie Practice van ± 20 minuten.
Hiervoor ontvang je elke week een nieuwe Guided Meditation, die je kunt downloaden.

3. Opdrachten: ongeveer 20 minuten per week.
Deze kun je voor jezelf maken en delen in de Community. Hier vind je gelijkgestemde zielen.

Dit Meditatie Lifestyle Programma is voor diegenen die echt een serieuze Meditatie Practice willen integreren in het dagelijks leven of hun huidige practice willen verdiepen.

HOE WERKT HET MONEY BACK PRINCIPE?

Wij doen ons uiterste best om kwaliteit en echte teachings te leveren. Mocht je na week 1 van het Meditatie Lifestyle Programma, om wat voor reden dan ook, niet tevreden zijn, dan krijg je zonder opgave van reden je money back.

Voorwaarden:

Je stuurt voor week 2 vanaf de startdatum (is aankoopdatum) van het programma een mailtje naar: info@ishtara.nl. Hierin hoef je geen uitleg te geven, wel vraag je om money back.

Je hebt hierna geen toegang meer tot het programma en de Community.

Het behalen van je certificaat is uitgesloten.

Wij storten je geld zo snel mogelijk terug op je rekening. Uiteraard blijven we even goede vrienden.

Heb je vragen over het Money Back principe, laat het ons weten via: info@ishtara.nl

IK HEB TOTAAL GEEN ERVARING IN MEDITATIE

Dat is geen enkel probleem. Je hebt ook geen ervaring nodig om deel te kunnen nemen. Wel motivatie en een open hart.

Het programma is zo opgebouwd dat je elke week een nieuwe les kunt openen in de online omgeving. Daarnaast zijn er instructievideos, is er ongoing support en is er een online community waar je hulp kunt vragen.

Het programma kent voldoende afwisseling, met theorie, oefeningen, je meditatie-practice en opdrachten. Deze variatie houdt het inspirerend.

WAT VOOR SPULLEN HEB IK NODIG VOOR DIT MEDITATIEPROGRAMMA?

Je kunt dit programma doen waar en wanneer je wenst. Alles verloopt via het internet, dus als je dit hebt, kom je al een heel eind. Een laptop of andere computer is ook nodig. Verder kan het fijn zijn om een meditatiekussentje aan te schaffen, maar hiertoe ben je niet verplicht. Een stoel is ook een prima optie, zolang de rugleuning maar recht is. Het is belangrijk dat je de ruggengraat zo recht mogelijk houdt tijdens het mediteren zelf.

"Het grootste leerproces bevindt zich niet op jouw meditatiekussen, maar vindt plaats in de echte wereld."

YES, Ik wil dit!

MELD JE AAN & start vandaag met mediteren

YES, bring it on!

Start met het meditatie lifestyle programma—now!