get on the list

I have some good karma to share! 

Mijn gekozen levenspad was in mijn jonge jaren niet makkelijk. Ik ben geboren met een verruimd bewustzijn en een verscheidenheid aan paranormale gaven. Mijn relatie met het leven veranderde nadat ik als jong meisje jarenlang seksueel werd misbruikt en fysiek werd mishandeld. Doordat ik op aarde regelmatig mijn grote nachtmerrie ervoer en niemand in mijn externe wereld kon vertrouwen, kon ik niet anders dan mezelf naar binnen richten. Ik ontdekte een plek binnen in mij waar niks en niemand mij kon raken. Een plek waar ik veilig was, waar ik mijn eigen kracht ontdekte en in aanraking kwam met een Bron van onvoorwaardelijke liefde.

Steeds wanneer mijn externe omgeving onveilig werd, lukte het me om mezelf te verbinden met deze Bron, die ik Divinity noem. Als bijna vanzelf kwam er in deze afstemming een bepaalde vorm van wijsheid tot me. Ik trainde mezelf om de wijsheid die doorkwam, toe te passen in mijn leven. Later leerde ik om mezelf ook verbinden met deze Bron van onvoorwaardelijke liefde en wijsheid op de momenten dat ik wel veilig was. Zo wist ik mijn leven te helen van alle pijnen en trauma's die ik heb ondergaan. Door het voelen van onvoorwaardelijke liefde in mijn body, heart en mind wist ik dat dit het gene is waar ik diep naar verlangde. Mijn zoektocht naar deze alles vervullende en helende liefde, die ik nog regelmatig buiten mezelf bleef zoeken, kon stoppen.

De afstemming met Divinity ging ik steeds vaker toepassen in andere aspecten van mijn leven. En zo openbaarde zich allemaal nieuwe wegen voor me. Mijn leven veranderde voorgoed toen ik de Masters of Self-Realization ontmoete. Hun liefdevolle Divine inspiration, onvoorwaardelijke liefde, geduld en teachings over Zelf-realisatie hebben me ondersteund om in mijn volledige menselijke potentie te stappen op een manier waarvan ik niet gedacht had dat dit ooit mogelijk was.

Sinds het moment dat ik de verbinding met Divinity diep in mijn hart aanwezig is, voel ik me heel en compleet. Deze stroom van liefde uit de kosmos heeft me geïnspireerd om te blijven zoeken naar de waarheid over mezelf en het leven. Zo ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij bij de levensfilosofie van Yoga, waar ik vervulling vond op vragen over de realisatie van mijn ware zelf. In 2017 ben ik geïnitieerd in het pad van Kriya Yoga, het pad van Yoga dat de weg leidt naar Zelf-Realisatie door meditatie en het versterken van je persoonlijke relatie met Source. De Masters of Self-Realization verschenen in mijn leven als spirituele gidsen en mentoren. Zij nodigen me elke dag weer opnieuw uit om volledig zuiver te worden. In een zuivere belichaming voel ik mezelf thuiskomen. Door de ondersteuning van de Masters of Self-Realization werd ik aangemoedigd om een "heaven on earth" realiteit te leven, simpel weg door te erkennen dat dit iets is dat al in mij leeft. 

Ik ben Ishtara Araminta

Spreker voor Zelf-realisatie & auteur van "Divine Romance"

about

Sindsdien ben ik een spreker voor Zelf-realisatie, waarbij ik me intuïtief laat guiden door Divinity en haar Divine Team, de Masters of Self-Realization. 

In 2020 schreef ik het boek "Divine Romance" waarin ik door middel van 11 teachings over Zelf-realisatie iedereen kennis laat maken met hun Hogere Zelf. "Divine Romance" leert je over de meest echte relatie die er bestaat, namelijk de relatie met the Divine waar jij een reflectie van bent.

Sinds mijn boek heb de Self-Realization Academy opgericht waarin ik mensen d.m.v. verschillende programma's ondersteun in de bevrijding van alle lagere delen van het zelf. Wanneer je de lagere delen van je natuur leert overstijgen is het mogelijk om de hogere delen van je natuur aan te spreken zoals power, liefde, geloof, hoop, zelfverzekerdheid en moed. Het doel is om deze kwaliteiten het functionerende deel van jou te laten worden. Dagelijks onderhoud ik een online Community van 16.000+ leden, elke eerste maand faciliteer ik een live Meditatie & Prayer Circle, en ben ik bezig met het ontwerpen van een spirituele jewelry-lijn. Ook organiseer ik een aantal keer per jaar exclusieve high-end retreats in het zonnige Algarve. 

In 2021 ben ik begonnen met het opzetten van een Spiritual Cooperative Community for Living in Portugal. De levenstijl is gebaseerd op Zelf-Realisatie op een landgoed van 7 hectare met verschillende tiny houses. In dit project wordt ik ondersteund door mijn team om een zelf-voorziende woon, leef & pray voorziening te realiseren.