get on the list

I have some good karma to share! 

Als nuchtere steenbok ben ik geboren met een verruimd bewustzijn en een verscheidenheid aan paranormale gaven. Het zien van bijvoorbeeld andere realiteiten is voor mij heel normaal. Toch had ik er als kind alleen maar last van. Last had ik ook van het fenomeen ‘onrecht’. Dat maakte altijd iets in mij los. Dan denk je als snel aan een studie rechten om zo mensen te helpen. En zo kwam ik er al snel achter dat ‘recht doen en voelen’ eigenlijk vooral een intern proces is. Hoe ga je als mens om met succes, met falen of lijden. Dat zorgde bij mij voor een studieswitch naar psychologie. Na mijn afstuderen ben ik aan de slag gegaan en als zo vaak maakt werken in dit vakgebied ook veel in jezelf los.

En zo kwam ik terecht bij de levensfilosofie van Kriya Yoga, waarin ik in 2017 ben geïnitieerd. Onze westerse invulling van ‘yoga’ – bewuster worden van je lichaam en je lichaamshouding hiermee verbeteren – is slechts een klein onderdeel van de Kriya Yoga-wetenschap. Centraal in Kriya Yoga staat het pad tot zelfrealisatie. Het versterkt de band met je Hogere Zelf en met de Bron. Je ontwikkelt je lichaam, je geest én je ziel tegelijkertijd. Je ervaart de kracht van Source binnen in jezelf, in anderen en in de hele schepping. Regelmatige beoefening van de Kriya Yoga-technieken leidt tot meesterschap over je stemmingen en handelen, en brengt innerlijke vrede en balans in je leven.

De steenbok in mij is ook wars van “bullshit consiousness” en “wishful thinking”. Ik hou van onderbouwing, van concrete dingen. Juist de combinatie van mijn spirituele en paranormale gaven, kennis van psychologie en van de Kriya Yoga-wetenschap is voor mij een succesformule gebleken bij het ondersteunen van mijn klanten. Hierin heb ik ook mijn eigen zielsmissie gevonden: “to awaken Your love in all hearts”. Die missie voedt mijn innerlijk vuur om mijn klanten op een altijd liefdevolle, maar tevens concrete, open en soms confronterende manier, te ondersteunen op hun eigen pad.

Een pad dat je gegarandeerd leert (weer) controle te krijgen over alle aspecten van je leven, zowel privé als zakelijk. Voorwaarde is wel dat je bereid bent toewijding, discipline en doorzettingsvermogen aan de dag te leggen. Die mag je in mijn ondersteuning uiteraard ook van mij verwachten.

Vanuit een psychologisch en spiritueel perspectief neem ik mijn klanten mee op een onderbouwde en wetenschappelijke manier, hoe ze kunnen stoppen om liefde, erkenning, succes en geluk buiten zichzelf te blijven zoeken en zo alles uit zichzelf te halen. Centraal op dit pad staat jouw relatie met je eigen Hogere Zelf. Hoe hechter die band is, hoe meer jij weer in verbinding komt met Source, en daarmee met je eigen zielsmissie.

Ik ben Ishtara Araminta

Spreker voor Zelf-realisatie & auteur van "Divine Romance"

Quotes van klanten over Ishtara

"Ishtara, wat een lieve mooie vrouw ben je toch! Je bent echt uniek na alle blabla die ik om me heen zie en hoor. Je gaat tot de kern en raakt precies datgene aan waar velen niet bij kunnen. Toppertje eerste klas ben je."

"Ishtara, wat een geweldige steun heb ik aan dit pad gehad. Ik heb al veel programma’s gevolgd, maar dit is echt ‘in your face’. Altijd met liefde en compassie en geen ontkomen aan. Hier kan ik op verder bouwen."

"Eerst dacht ik, niks voor mij. Tot ik al tijdens mijn intake tot inzicht kwam waar ik werkelijk mee aan de slag zou moeten. Dit pad heeft mij privé en ook zakelijk enorm verrijkt."

"Je gaat het pas zien als je het doorhebt. En zo is het. Dank je Ishtara, zo enorm waardevol. Life changing!"

"Best confronterend om erachter te komen dat ik op mijn werk eigenlijk in een rol zat die ver stond van mijn werkelijke zijn. Gelukkig heeft dit traject mij daar gebracht waar ik echt in mijn kracht zit. Is niet heel gemakkelijk geweest, maar ben je zo dankbaar voor je aanpak en ondersteuning!"

"Na de zoveelste burnout, ik werd er een soort van gek van, heb ik de handschoen maar opgepakt. Een vriendin wees mij op jouw aanpak. Ik moest wel aan de bak, maar dit pad heeft mij weer in mijn kracht gezet. Niet door een quick fix, maar juist door een, kan ik wel zeggen, verandering van mijn lifestyle. Ik merk de resultaten niet alleen in mijn werk maar ook om mij heen. Ik ben weer een fijner mens en dat voelt bevrijdend!"