get on the list

I have some good karma to share! 

Als spiritueelseeker ben je opzoek naar inner- peace, liefde, overvloed, life purpose, of feelings of expansion and abundance. Waarschijnlijk heb je al veel werk gedaan om te komen waar je op dit moment bent.

Je hebt al behoorlijk wat uren gemediteerd in je leven en mantra's gereciteerd. Je hebt je innerlijke stem gevonden. Je eet bewust en biologisch. Je hebt workshops gevolgd. Je hebt zelfhulpboeken gelezen. Je bent in therapie geweest. Je hebt doorbraken gehad.

Maybe you have done it all.

Maar als je eerlijk bent, heeft al je werk nog niet geleid naar echte healing of een gevoel van connectie met iets hogers. It has not made you feel whole again, yet.

Mijn missie is om je verbinding met Divinity te herstellen to overcome deep profound personal issues. 

From Heart to Heart.
From Soul to Soul.
 


Hey
Angel

Ik ben Ishtara.

Spiritueel Teacher, Dedicated healer & devoted to Divinity.

about

In het kort

Ishtara is op Kerstavond geboren met een verruimd bewustzijn een verscheidenheid aan paranormale gaves waardoor ze door verschillende lagen van realiteit en dimensies heen kan kijken en voelen. Naast afgestudeerd psycholoog is ze ook mama. Als bezielde teacher staat ze volledig in dienst voor het proces van awakening van de mensheid. Van jongs af aan is ze getraind door verschillende spirituele teachers om te leren hoe ze haar eigen krachten en kwaliteiten in kan zetten en hoe ze om kan gaan met zeer uitdagende levensomstandigheden. Haar liefde en devotie naar zowel de mensheid als naar Divinity kenmerkt haar werk. Ishtara is getrouwd met haar geliefde Amuktana Giri en samen hebben ze een zoontje Darshan (17-07-2017). 

"Healing is a natural part of who I am. My 6th sence and life experiences have enabled me to develop my gift of seeing into the core issues behind most situations. If you are ready to begin your transformation process  and tap into the unseen realms of yourself, contact me and we will begin this journey to enlightenment together"  

Biografie 

Ik hield me als puber bezig met vragen als: “wat is de reden van mijn bestaan?” en “wat doe ik hier op aarde?"


Lees ishtara's volledige biografie 

Als klein meisje heb ik erg geworsteld met wie ik ben. Sinds ik me kan herinneren, neem ik een andere wereld waar die voor veel mensen onzichtbaar blijkt te zijn. Dit heeft ertoe geleid dat ik al vrij jong erg serieus in het leven stond. Ik hield me als puber bezig met vragen als: “wat is de reden van mijn bestaan?” en “wat doe ik hier op aarde?“ Daarnaast werd het me op jonge leeftijd duidelijk dat ik naast dingen kon zien, ook helder kon voelen en weten. Uit het niets kreeg ik beelden door uit iemands jeugd. Als ik naast iemand stond, voelde ik zijn of haar energieveld (aura) en binnen enkele seconden wist ik zijn of haar gekozen levensstory en bijhorende lessen. Ook zag ik Gidsen en overleden personen. Ik heb lange tijd last gehad van deze “gaven”, die ik toen vooral heb ervaren als een grote last. Ik pikte namelijk, zo ongetraind als ik was, vooral negatieve dingen op uit iemands leven. Soms was het voor mij onduidelijk wat nou precies van iemand anders was en wat van mij.

Everything Happens For Your Liberation

Mijn grootste missie is om jouw doorbraken te laten ervaren die je eerder niet en nergens kon bereiken.Lees hier ervaringen

Ondertussen heb ik al duizenden mensen met liefde en succes mogen begeleiden op hun pad van healing & awakening. De trajecten die ik aanbied, zijn voor moedige Lichtwerkers & Human Angels. Ware transformatie vraagt namelijk moed, discipline en doorzettingsvermogen. 

Ben je klaar om af te rekenen met ongewenste emoties? Dwingende gedachten? Destructieve gedragingen en negatieve patronen? Then I am your Angel!

1. fav geur

rozen

2. fav yoga pose

child pose

3. fav mantra

I'm light, light i am

4. mijn Thee

Verse Gember

5. travel spot

Ibiza

tell me more!

6. best food

advocado's

7. always w/ me?

Aloe labello

8. fav film

August rush

9. fav workout

Yoga

10. fav store

Rituals

say it again

My Top Ten

Chocochips

Chai Tea Latte

appelmoes

the best thing ever!

level of love for...

Work

opstaan

Mediteren

Meditation moments per day

~2

Ik ben een trouwe en gediciplineerde steenbok

I super love...

reizen

darshan

community

dieren 

mijn man

Mediteren

pretty good at...

coachen

administatie

yoga

koken

May Your Love shine forever on the sanctuary of my devotion and my i be able to awaken your love in all hearts

My personal Prayer

- Yogananda

Most Loved:

things i'm crazy about