Podcast | Ishtara Araminta

get on the list

I have some good karma to share! 

HEALING THE ♡ MEDITATIEPODCAST KWAM BEGIN 2019 ONLINE MET EEN SUCCES. DE PODCAST VAN ISHTARA STAAT OP EEN #2 PLEK IN DE ALGEMENE NEDERLANDSE APPLE PODCAST HITLIJSTEN EN PER WEEK LUISTEREN DUIZENDEN MENSEN NAAR HAAR GRATIS MEDITATIES. ELKE MEDITATIE OMVAT EEN THEMA OP HET GEBIED VAN HEALING, VERTROUWEN, ALIGNMENT EN HET VINDEN VAN INNERLIJKE LIEFDE EN RUST.

 TUNE IN AND LISTEN

The Easiest Way To Find Your Heart Space 

5Miracle Hypnose Video's

free for you

Plug & Play 5 dagen lang deze Miracle Hypnose Video's. Deze 5 GRATIS hypnoses hebben een unieke combinatie tussen beeld, geluid en visualisaties.

JE VERDIENT HET OM EEN LEVEN TE HEBBEN MET LIEFDE, GELUK, SUCCES EN VOORSPOED

 1. Jannie says:

  Heerlijke meditaties! Stuk voor stuk goud waard! Heb het miracle bootcamp ook gedaan. Is de investeringen zeer zeker waard!!!

 2. Dini Medze says:

  De meditaties van ishtara geven mij vaak heel veel rust,zo ook de pranayama meditatie,ook ik ademde rechts gemakelijker door mn neus,na de oefening die in deze meditatie zit,was rechts en links ademen door mn neus gelijk,heel verademend!
  Dankje voor deze mooie meditatie!
  Lfs Dini Medze

 3. Jolanda says:

  De meditaties zijn heel bijzonder en fijn om de dag mee te beginnen of eindigen.💖 Dank je wel Ishtara voor dit! Je stem, je begeleiding, je kennis en liefde. Het heeft me al veel gebracht. Liefs Jolanda xx

Deel je Ervaring 💖

Het is voor mij een eer om jou hier te mogen ontvangen. In het leven hebben we soul like minded people nodig. So you are not alone in this! Lees mijn blogs, kijk mijn video's, mediteer met mij leer je leven helen. Als ik het kan, kan jij het ook! Je bent sterker dan je denkt.

Ik ben Ishtara Araminta

Hey!

Explore

mantra's 

%d bloggers like this: