get on the list

I have some good karma to share! 

Soul Empowerment ondersteunt je vanuit de kracht van je ziel in het helingsproces hier op aarde. In een veilige groepssetting openen we een plek waar jouw persoonlijke pijn uit het verleden een plek krijgt in het nu. Gedurende een half jaar onderzoeken we op basis van thema’s hoe jij jezelf kunt helen van collectieve en individuele trauma’s en hoe je de kracht van je ziel kunt inzetten voor je eigen bevrijding. We duiken dieper in jouw body, heart & mind zodat je het licht kunt schijnen op al die verborgen en onbewuste plekken die jouw liefdevolle aandacht vragen. 

Wil je jouw persoonlijke proces versnellen met mijn persoonlijke begeleiding? Kies dan voor Soul Empowerment.

Soul Empowerment biedt een reis naar healing, acceptatie en overgave.

Soul Empowerment biedt een reis naar healing, acceptatie en overgave. Ik zal hierbij ook mijn eigen persoonlijke ervaringen delen over het helen van mijn eigen leven door de kracht van mijn Hogere Zelf en de Masters of Self-Realization. Je ondergaat het volledige spectrum van heling en eenwording dat essentieel is om pijn te transformeren naar parels. Je leert ook om je hart open te houden voor nog meer heling terwijl je dit proces ondergaat. Je verdient het om jezelf te bevrijden, je verdient het om het echte gesprek te voeren, je bent het meer dan waard om jezelf te ervaren als heel en compleet. Soul Empowerment  

Soul Empowerment 

Join voor € 2.997,-

Join voor € 515,- *

*  Gespreid betalen is mogelijk met € 515,00 p/m verdeeld over 6 maanden. Je betaalt pas nadat we tijdens een zoom call een wederzijdse match hebben vastgesteld.  

Herken je dit?

• Je hebt al wat helingswerk of coaching gedaan maar het ontbreekt je aan “the missing piece”.
• Je bent hooggevoelig maar door de enorme hoeveelheid aan prikkels is er binnenin jou een wirwar ontstaan en zie je oorzaak en gevolg niet meer helder.
• Je bent toe aan spirituele volwassenheid en je verlangt ernaar om jezelf te kunnen zijn, altijd en overal.
• Je weet mentaal dat je het waard bent, en toch vecht je voor jouw positie in verschillende aspecten van je leven: werk, business, gezin of maatschappij.
• Je wenst uit het slachtofferbewustzijn te stappen en je blinde vlekken te ontdekken omdat je weet dat dit je feitelijk blokkeert om verder te groeien.
• Je hebt er genoeg van, je leven MOET veranderen, je weet dat jij de verandering bent maar je weet niet hoe je dit op de meeste snelle, liefdevolle en effectiefste manier kunt doen.
In dit programma coach ik jou, samen met andere zielen op gezamenlijke èn persoonlijke thema’s. Op jouw natuurlijke weerstand om te groeien, op datgene wat jou blokkeert om tot een werkelijke persoonlijke, spirituele doorbraak te komen. In dit programma neemt iedere deelnemer één keer plaats in de ‘hot seat’. Dat betekent onverdeelde aandacht voor jouw levensuitdagingen en groei. Doordat we werken in groepsverband, leer je ook van de uitdagingen van anderen. Vaak spiegelen of triggeren issues van anderen ook iets in jou, iets waarvan je je mogelijk zelfs niet eens bewust bent. Dat maakt dit programma tot een unieke approach.

Je leert op een laagdrempelige en veilige manier, onder gelijkgestemden jouw eigen blokkade(s) op te lossen en je heelt tevens wat onderhuids, latent in jou aanwezig is. Hierbij benutten we ook de kracht van de groep en jouw Hogere Zelf als bron van informatie. Daardoor leer je niet lineair maar vooral ook multidimensionaal, en ook van elkaar waardoor jouw groei een versnelling krijgt. Bijkomend voordeel is dat ervaring leert dat je via dit groepsprogramma mooie, waardevolle en liefdevolle nieuwe contacten opdoet.

Als groepsmentor daag ik je op een liefdevolle en directe manier uit om dieper en verder te kijken dan je nu gewend bent. En dat kan soms best confronterend zijn maar altijd rekening houdend met jouw hoogste goed en groei. Ik verbind mijn psychologische kennis en spirituele gaven met elkaar (het aardse en het spirituele) en maak dat concreet en tastbaar voor jou en voor de groep.

Neem plaats op één van de ‘hot seats’ in mijn Soul Empowerment Programma en creëer jouw doorbraak. 

Soul Empowerment kent een viertal onderdelen; de groepsdynamica, behandeling van gezamenlijke thema’s, deelname in de ‘hot seat’ en twee extra masterclasses. Allereerst gaat het om de spirituele groepsdynamica, de collectieve en helende energie van de groep van maximaal 12 personen. Daarnaast zal elke deelnemer éénmaal in dit traject op de ‘hot seat’ plaatsnemen en de onverdeelde aandacht krijgen voor haar/zijn spirituele uitdagingen, heling en groeipad. Ik maak hierbij gebruik van channeling, healing en downloads van je Hogere Zelf en de masters of Self-Realization.

Daarnaast behandelen we elke sessie op een interactieve manier een gezamenlijk thema. Interactie vindt plaats doordat elke deelnemer zijn of haar persoonlijke vragen, uitdagingen of issues met dat thema kan inbrengen. Zo coach ik jou gedurende de looptijd van het programma op allerlei vragen en issues rond verschillende thema’s.

Uit mijn jarenlange ervaring in het coaching, ‘healing’ en ‘reading’, is gebleken dat 90% van de vragen en uitdagingen te herleiden zijn naar bepaalde thema’s. Precies deze thema’s behandelen we in dit programma:

• Innerlijk Kind
• Ontwikkelen van jouw gaven
• Relatie met het leven
• Karma en Darma
• Trauma en lichamelijke klachten
• Vertrouwen in je intuïtie
• Zelfsabotage en copingmechanismen
• Succes & voorspoed
• Activeren van je soevereine Zelf
• Weerstand naar de ‘Divine’
• Jouw relatie met anderen (partner, gezin, familie, vrienden, etc.)

Overige thema’s worden vastgesteld op basis van de groepsdynamiek en -uitdaging. Elke sessie ontvang je tools, activaties, oefeningen en handreikingen voor het versterken van je dagelijkse proces van heling en bevrijding.

We hebben in dit programma tevens ruimte voor een tweetal masterclasses. Hoe we die invullen is uiteraard afhankelijk van de thema’s die samenhangen met de groep.

Omdat het een groepsapproach betreft, is het van belang dat jij je ook echt committeert aan de groep en dus aan live deelname. Een replay wordt beschikbaar gesteld alleen aan de deelnemers die ook live aanwezig waren. Zo kun je het besprokene nog eens terugluisteren, wat de effectiviteit van het programma ten goede komt. Is er een datum waarop je echt onmogelijk kunt, laat me dat dan vooraf weten, dan kunnen we dat overleggen.

Wil je dit traject in een besloten vriendinnen of vriendengroep doorlopen? Stuur dan een mail naar info@ishtara.nl. Er is meer mogelijk dan je denkt!Wat KUN JE VERWACHTEN?

Individually we are one drop of light, together we are an ocean of light.

WAT BRENGT DIT PROGRAMMA JE?

• Een intensieve samenwerking met jouw Hogere Zelf die jou vanuit een soevereine, vrije en ongebonden positie ondersteunt in alle processen.
• Inzicht in jouw thema(s) en de achterliggende onbewuste patronen waardoor je in staat bent ze op te lossen zodat ze jouw groei niet meer in de weg staan.
• Inzicht in de wijsheid van je lichaam.
• Toegang tot jouw ware potentieel, waardoor je in jouw zielskracht komt.
• Tools waarmee je loskomt van angst, frustratie, teleurstelling, zelfsabotage waardoor je weer in een liefdevolle flow komt.
• Innerlijke rust en kracht waardoor je minder stress ervaart en vooral minder beïnvloedbaar wordt door externe omstandigheden.

Hoe werkt het?

Aan de hand van een inschrijfformulier doe ik een eerste screening om te kijken of dit groepstraject bij jou past en zo ja, in welke groep. Hierna neem ik contact met jou op. 

Stap 1

In geval van een ‘ja’ na de eerste screening, plannen we een gratis call om te kijken of er een match is met deze aanpak, de groep en tussen ons. Je zult begrijpen dat de samenstelling van de groepen bijdraagt aan het succes van de groep, vandaar dat ik extra tijd besteed aan de groepsselectie en -samenstelling. Na jouw toestemming tune ik in op jouw uitdaging zodat ik kan zien of dit programma bij jou past. Wanneer het niet past, geef ik je gratis advies over wat nodig is om de volgende stap te maken. 

Het traject kan beginnen. We gaan gedurende 6 maanden samen aan de slag. Elke 2 weken is er op woensdag om 20.00 uur een online sessie van ongeveer 1,5 tot maximaal 2 uur. Voor tussentijdse afstemming maken we een specifieke ‘telegram groep’ aan. (Stuur een mailtje naar info@ishtara.nl voor info over de de startdatum van de volgende groep.

Stap 3

Stap 2

Dit is iets voor jou wanneer...

• Je het nieuwe jaar ziet als kans om je intenties te activeren en te versnelling.
• Je jouw individuele spirituele ‘awakening’ ziet als onderdeel van de collectieve ‘awakening’ van de mensheid.
• Je vrije communicatie wenst met jezelf om krachtige veranderingen in je leven te creëren.
• Je bereid bent te leren hoe je jezelf open en kwetsbaar op kunt stellen in groepsverband.
• Je bereid bent om onbewuste patronen van weerstand aan te kijken zodat herhaling kan stoppen.
• Je open staat om te kijken naar waar je afhankelijk bent geworden van je innerlijk gecreëerde slavensysteem.


Soul Empowerment is inclusief:

• Persoonlijke afstemming op jouw pijn, dilemma of weerstand.
• Uitstijgen boven datgene wat je hebt overleefd of wat je momenteel ondergaat.
• Persoonlijke healing en guidance over wat er diep binnen in jou nodig is.
• Een intuïtieve, holistische en lichamelijke aanpak in een groep.
• De ontdekking van je diepere verlangens.

Stap in je eigen healing empowerment en reserveer jouw plek

De Investering in deze
6 maanden durende
Soul Empowerment is
€ 2.997,-. Je betaalt pas nadat we tijdens een zoom call een wederzijdse match hebben vastgesteld.  

Join for € 2.997,-

Join for € 515,- *

* Gespreid betalen is mogelijk met € 515,- per maand verdeeld over 6 maanden.

Wat ga je allemaal doen en leren?

Wat maakt dit programma zo uniek?

In dit programma geef ik mensen de kans om naast “exclusive private mentoring” persoonlijk met mij samen te werken in groepsverband. Dat maakt dit een uniek programma.

Als stem voor zelfrealisatie zet ik mijn verruimde bewustzijn en paranormale gaven in voor jouw proces van spirituele awakening. Dit gaat over de realisatie dat je in ‘body, heart en mind’ al heel, compleet en onafhankelijk bent en toegang hebt tot de kracht van je ziel.

Ik werk rechtstreeks met jouw Hogere Zelf en zie precies waar je bent afgeweken van de afspraken die je hebt gemaakt met je ziel en wat er nodig is om jezelf te bevrijden uit verschillende vormen van lijden.
De online sessies zijn twee wekelijks op woensdagvond van 20.00 tot max 22.00 uur. Stuur een mailtje naar info@ishtara.nl voor info over de de startdatum van de volgende groep.

De masterclasses worden gedurende het programma gepland en tijdig aangekondigd.

Hoe je kunt kiezen voor je eigen bevrijding en heling en welke stappen hiervoor nodig zijn.
Je focus leren leggen op zelfvertrouwen, zelfliefde, zelfvergeving en zelfrealisatie.
Gebruik maken van je innerlijke bronnen in plaats van reiken naar uiterlijke bevestiging.
Gezonde, duidelijk grenzen leren stellen op een manier die liefdevol is.
De communicatie opgang brengen met je Innerlijk Kind en je Hogere Zelf.
Jezelf in veiligheid brengen als absolute voorwaarde van heling.
Je kijk en relatie met het leven en de mensen om je heen leren zien met andere ogen.
Meer rust, harmonie en vrijheid ervaren.


Data

Vragen en Antwoorden

HOE GROOT IS DE GROEP?

Om de groep te houden in een container van veiligheid en geborgenheid, kunnen er maximaal 12 personen deelnemen per groep.


IK VOLG DE MENTOR JOURNEY, HEEFT HET DAN ZIN OM MEE TE DOEN?  

Ja absoluut. Het verschil met mijn jaarprogramma Mentor Journey is dat ik in Soul Empowerment mezelf ga afstemmen op jou als persoon, op datgene waar je doorheen bent gegaan, gaat en zal gaan. Het voordeel hiervan is dat ik je gericht kan ondersteunen in jouw persoonlijke proces van healing. Soul Empowerment gaat over hoe je het licht van je ongebonden soevereine Ziel-Zelf kunt inzetten voor je eigen bevrijding en onafhankelijkheid, zeker in een polariserende tijd zoals deze. Soul Empowerment biedt een andere variatie op thema’s die je zullen ondersteunen om de volgende stap te zetten. Bovendien ontvang je diepte teachings, healings en spirituele tools die je heling kracht zullen bijzetten.


HEB IK HET MANUSCRIPT OF BOEK 'DIVINE ROMANCE' NODIG?

In principe niet, maar het lezen hiervan zal je reis van zelf-healing enorm ondersteunen. 


IK BEN AL BEZIG OP HET SPIRITUELE PAD OF MET PERSOONLIJKE ONTWIKKELING, PAST DIT DAN WEL?

Als we kijken naar jouw persoonlijke relatie met je Hogere Zelf, zal deze Zelf je altijd aanmoedigen om nog dieper te kijken, om nog meer liefde te belichamen en nog meer één te worden met dit bevrijde en geheelde bewustzijn. Het is juist je Hogere Zelf die je van moment naar moment uitnodigt om in een zuivere afstemming te komen.

De waarheid is dat zolang je incarneert in een menselijk lichaam, je een weg bewandelt naar compleetheid. Iedereen heeft hetzelfde einddoel: liberation of bevrijding. In mijn werk richt ik me op jouw Hogere Zelf en werk ik samen met de frequenties van de Masters of Self-Realization. Zij leren ons dat het ons ego is die ons laat geloven dat we geen volgende stap hoeven te zetten, we het allemaal al weten of kunnen.

Wanneer het je wens is om in het leven verder te groeien en succes te belichamen dan vraagt dit om jezelf te verbinden met je spirituele zelf en met de Source van jouw bestaan. In deze zuiverheid zal je hart opengaan en kan de realisatie tot je komen dat het juist een actie is van compassie en zelfliefde wanneer je kunt accepteren dat er nog het een en ander te helen valt in de relatie met jezelf en met Source.


IK BEN SPIRITUEEL HEALER, TEACHER OF COACH, IS DIT DAN ZINVOL?  

Ben je een healer, teacher of coach? Dan weet je dat het een illusie is om te denken dat je in jouw professionele positie helemaal geheeld moet zijn. Feitelijk helen we in dit ene huidige leven de gevolgen van al jouw vorige levens. Het zijn juist de mensen die het meest ‘ver” zijn in hun proces van bevrijding en heling, zoals de Masters of Self-Realization, die bereid zijn om te kijken waar zij zich zichzelf nog meer kunnen leren identificeren met het eenheidsbewustzijn. Dit is het bewustzijn van liefde en daar waar liefde is, is de afwezigheid van pijn. Dus ja, dit programma gaat zeker bijdragen aan jouw eigen ontwikkeling en in je werk.


KAN IK OOK ZELF EEN GROEP SAMENSTELLEN?

Mail jouw vraag naar info@ishtara.nl zodat we de mogelijkheden kunnen bekijken.


WANNEER BEGINT HET PROGRAMMA EN OP WELKE DAGEN EN TJDEN ZIJN DE LIVE SESSIES?

Soul Empowerment Group Mentoring sessies zijn 2-wekelijkse sessies vinden telkens plaats op woensdag van 20.00 uur en duurt ca. 1,5 tot 2 uur. Stuur een mailtje naar info@ishtara.nl voor info over de de startdatum van de volgende groep.


KAN IK OOK IN DELEN BETALEN?

Ja, dat is mogelijk. Je kunt kiezen voor een betaling in één termijn van € 2997,- of een betaling in 6 maandelijkse termijnen van € 515,-. Wil je een andere regeling? Stuur me dan een mail: info@ishtara.nl.


KAN IK OOK EENMALIG EEN ONLINE-SESSIE DOEN?

Het kan zijn dat je op dit moment met iets zit waar je zelf niet meer uitkomt. Dat je vastloopt en nu, op korte termijn hulp nodig hebt. Ik kan je helpen in een eenmalige persoonlijk online-sessie. Klik hier voor meer informatie.  


KAN IK DE INVESTERING VOOR HET PROGRAMMA ZAKELIJKE BOEKEN?

Jazeker, als je eenmaal hebt besloten dit programma te volgen, bespreken we samen de manier van factureren.
Stap in je eigen healing empowerment en reserveer jouw plek

Join for € 2.997,-

Join for € 515,- *

* Gespreid betalen is mogelijk met € 515,00 p/m verdeeld over 6 maanden. Je betaalt pas nadat we tijdens een zoom call een wederzijdse match hebben vastgesteld.