LOA Healing Retreat

The Journey of the Soul

Where should i send your videos?

last step! Enter your email to gain access!

➜Moving beyond traditional manifesting and wantings:
leer hoe je van the law of attraction & Allowing een diepe, spirituele practice kunt maken by influence your magnetic field.


➜ shed away the layers of false expectations van de maatschappij, (social) media, cultuur en zelfs ouders zodat je gedreven wordt by a vision of what’s possible in your life.


➜ Destiny & soul plan: 
Duik in de diepere betekenis van jouw incarnatie en je specifieke missie hier op aarde. Ontvang inzicht, inspiratie en berichten van het Universum, om een visie voor je leven te ontdekken die je automatisch naar je hoogste purpose zal trekken.


➜ Kamra & LOA: Cultivate a healthy ego that understands you are a unique expression of the universe.

Manifesting from the soul 

And find out what wants to emerge though you

Stel je voor

Dat je elke ochtend in een oase van rust wakker wordt. Je staat op en je voelt de warme temperatuur op je huid. Je frist je op en je pakt je yogamat. Na 2 minuten wandelen, ontmoeten Ishtara en de groep jou voor een yoga- & LOA-meditatiesessie. Je werkt aan heart consciousness, mindset en alignment.

In je zen-modus schuif je aan voor een gezond ontbijtje. Alles staat al voor je klaar. Na het ontbijt krijg je teachings en na de lunch kies jij je eigen weg: zwemmen, relaxen in de zon, een massage, een persoonlijke healing of je gaat met een paar anderen de omgeving verkennen. Je ontmoet nieuwe like-hearted mensen.

Aan het einde van de middag drink je nog even een verse smoothie, voordat je terugflipflopt naar je eigen accommodatie. Je voelt je vrij, ontspannen, magisch en sprankelend.

Zodra de zwoele zomeravond start, staat het heerlijke eten voor je klaar. Je ziet de zon ondergaan en het water glinstert. De dag sluit je gezamenlijk af. We komen samen voor een groepssessie, waarin we gaan teachen, channelen en healen.

Hoe zal het leven zijn ...

Als je niet meer tegen de stroming in hoeft te zwemmen en leert hoe je met de stroom mee kan zwemmen. 

Als je je manifestatiepractice kunt verdiepen naar Soul Level. 

Dit retreat is een level III Manifestatie Programma en gaat verder dan het plaatsen en najagen van doelen en verlangens.

Manifesting from Level III is about channeling the Universe. Dit betekent dat je leert om jezelf te identificeren met wat het Universum wil (Destiny).Dit Retreat wordt geleid door Ishtara en haar man Amuktana. Samen wonen zij in het zonnige algarve, portugal. door haar bijzondere kijk op het leven is ishtara is een inspiratiebron voor velen. Ze teached deze stuff niet alleen, ze leeft het ook. Dit retreat heeft een diepere purpuse en laat je kennismaken met ishtara's luck-medthode: living under cosmic knowledge.

What's included?

Verblijf en accommodatie

✓ 8 dagen/7 nachten op een waanzinnig ruim terrein, midden in de natuur

✓ Airport pickup & drop off 

✓ All-in: dagelijks uitgebreid ontbijt, lunch & diner

Loa Healing Retreat


LOA Healing

✓ Per persoon 1 massage en 1 persoonlijke healing of reading

✓ Eigen tijd: verkennen van de omgeving, zwemmen, zonnen, strand, natuur, etc. 

Praktische zaken

✓ Exclusief ticket (Nederland - Faro)

✓ Groepssessies en -teachings op het gebied van LOA, soul work & soul plan

✓ Community & soul family

✓ Zwembad, hangmatten, yogastudio; alles om het jezelf comfortabel te maken

✓  Keuze uit eigen kamer of gedeelde accommodaties

✓ Dagelijks yoga om het lichaam voor te bereiden op hogere vibes

✓ Avondprogramma met een groepshealing of channelingsessie

✓ Inclusief professionele meditatie en hypnose 

✓ Betalen in termijnen is mogelijk (neem even contact op)

✓ Keuze uit vega of vegan is mogelijk

Journey of the Soul

Kies hier je voorkeur en boek je retreat

Dit Retreat vindt plaat van 23 mei tot en met 30 mei. Onze accommodatie is gelegen in het zuiden van Portugal, de Algarve (gegarandeerd mooi weer :), en is een ruim opgezet gebied, met verschillende accommodaties en huistypes.  Een oase van rust, omgeven door natuur. Enkele minuten van mooie stranden en andere prachtige plekken. Alle huisjes zijn uniek en hebben alle benodigdheden die je nodig hebt om het jezelf comfortabel te maken. 

Private Room in Nature

€1797

Shared Room in Nature

€1697

Private Wooden Lodge

€1997

Shared Wooden Lodge

€1897

Private Luxury Cottage

€2197

VOL

VOL

Meer info & book

VOL

VOL

7:45 uur: Yoga & LOA Meditatie

9:00 uur: Uitgebreid ontbijt

10:15 uur: Teaching 

11:45 uur: Start lunch

Programma 

12:30 uur Free Time: zwemmen, zonnen, socializen, uitstapjes, winkelen

17:30 uur: Gezamelijk diner

18:30: Free Time

19:45 uur: Channeling, Healing & Guidance 

21:00 uur: Free Time

IK GELOOF HEILIG DAT WANNEER WE KLAAR ZIJN VOOR IETS NIEUWS, VOOR VERANDERING, VOOR HET VERBETEREN VAN ONZE OMSTANDIGHEDEN EN WANNEER WE ONZE SPIRITUELE REIS WILLEN VERDIEPEN, HET UNIVERSUM DE MIDDELEN STUURT.

ALS JE HIER BENT, BETEKENT DIT DAT JIJ KLAAR BENT VOOR IETS NIEUWS , VOOR EEN VERHOGING VAN DE FREQUENTIE, VOOR EEN UITBREIDING VAN HET BEWUSTZIJN OP EEN MANIER DIE JE NOG NIET KENDE

Soul Work Teacher + dedicated to awakening

Ik ben Ishtara

To Give Big
To Receive Big
Lo Love Big
To Be Loved Big
To Achieve Big
To Live Big
To Serve Big

LOA HEALING RETREAT

Veel Gestelde Vragen

Betalingsmethoden en mogelijkheden

De betaling kan op verschillende manieren plaatsvinden. Tijdens je aanmeldingsproces doe je een aanbetaling van € 200. Het resterende bedrag moet betaald zijn vóór aanvang van het Retreat. Wil je de betaling over langere termijnen verspreiden? Neem dan even contact met ons op.

Betalingen kunnen per bank, Paypal, Creditcard, Paypal Credit of via de website.

Wat breng je mee naar het Retreat

• Good Vibes :) 
• Zwemkleding
• Hammamdoek (of badlaken)
• Notebook & pen
• Persoonlijke items (zoals kristallen, sage, foto’s, herbs)
• Waterfles
• Soepele kleding voor de yoga & meditatie
• Toiletspullen
• Easygoing kleding & schoenen
• Zonnebril & zonnebrand
• Cash flow voor persoonlijke uitgaven
• Andere dingen die je graag wenst mee te brengen

Wat voor soort eten serveren jullie?

We maken gebruik van de keuken van het retreat center. De kok wordt geïnspireerd door de Mediterraanse keuken.  Afhankelijk van jouw voorkeur kun je kiezen uit vegetarisch of vegan. Dit is minder belastend voor je eigen systeem en we streven naar no-harmful living met de aarde en al haar inwoners.

Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker, dat kan. Mail ons je voorstel/mogelijkheden, zodat we dit samen kunnen afstemmen.

Heb ik spirituele ervaring nodig?

Het retreat is zo opgezet dat iedereen kan deelnemen. Tijdens de teachings en lessen maak je een innerlijke reis en soms is het confronterend wat je daar tegenkomt. De ervaringen in het leven hebben je gevormd tot wie je nu bent en soms kan het zijn dat gedragingen, patronen en overtuigingen in de weg staan om een betere versie van jezelf te worden. Het vraagt moed en vertrouwen om dit te willen zien en te willen veranderen. Uiteraard staan wij je bij in alle processen en word je hier met liefde in begeleid.

Wat zijn de verschillende opties voor accommodatie?

Optie 1: Private Room 
Deze kamer is voor alleen gebruik en heeft een grootte van 15 m2. Je deelt de douche en toilet. De ruimte is eenvoudig en ingericht met een Free Spirit Ibiza Vibe. Er is een (mini) koelkast, een waterkoker en een selectie kruidenthee aanwezig in de Corridor. Een privékamer is voor iemand die zijn slaapkamer niet wil delen met een medereiziger, vriend/vriendin of partner. 


Optie 2: Shared Room
Een gedeelde kamer van 20 m2 met een gedeelde douche en toilet. De ruimte is eenvoudig en ingericht met een Free Spirit Ibiza Vibe. Er is een (mini) koelkast, een waterkoker en een selectie kruidenthee aanwezig in de Corridor.


Optie 3: Private Wooden Lodge
Een houten chaletje van 25 m2 groot met een eigen douche omgeven door natuur. Deze accommodatie beschikt over 2 eenpersoonsbedden. Er is een apart toilet en ook een aparte doucheruimte. De lodge heeft een koelkast, een waterkoker en een selectie theesoorten in de kamer. Er is een klein balkon buiten met 2 stoelen en een tafel.


Optie 4: Shared Wooden Lodge
Een houten chaletje van 25 m2 groot met een eigen douche omgeven door natuur. Deze accommodatie beschikt over 2 eenpersoonsbedden. Er is een apart toilet en ook een aparte doucheruimte. De lodge heeft een koelkast, een waterkoker en een selectie theesoorten in de kamer. Er is een klein balkon buiten met 2 stoelen en een tafel.

Wil je de slaapkamer delen met een bekende? Laat ons dit van te voren weten, zodat we jullie op één kamer kunnen plaatsten.


Optie 5: Private Luxury Cottage
Deze gloednieuwe ronde houten huisjes zijn stijlvol ingericht en hebben een aparte woonkamer, slaapkamer, regendouche en een kitchenette met een koelkast, kookplaat en een waterkoker. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed. Heb je behoefte aan privacy en een luxe? Dan is dit de perfecte optie.

Ik heb speciale dieet wensen

Heb je allergieeen, laat ons dit optijd weten. Mocht je een medisch dieet volgen, neem dan even contact op met: info@ishtara.nl.

We raden je aan om een EpiPen mee te nemen en ons daarvan op de hoogte te stellen. 

Waar kan ik mijn vliegtickets boeken?

Er vliegen verschillende maatschappijen naar Faro, Portugal.
Transavia en Ryanair zijn de meest bekende., waarvan Ryanair vaak de goedkoopste is. Mocht je hulp nodig hebben met het boeken van je vliegticket, dan kun je uiteraard even contact met ons opnemen.

• Het Retreat start op 23 mei 2020, met een welkomstdiner om 19:00 uur (Portugese tijd).
• Het Retreat eindigt op 30 mei 2020, na 10:00 uur. (Kijk voor de meest gunstige vliegtijden even op de website van jouw vliegmaatschappij).

Hoe plan ik mijn aankomst en vertrektijden

Het Retreat start officieel op 30 mei 2020, om 19:00 uur (Portugese tijd: een uur vroeger), met een welkomstdiner. Houd hiermee dus rekening met het boeken van je ticket. Het transport van de airport naar het Resort is inbegrepen. De reistijd van airport naar het Resort bedraagt ongeveer 15 minuten. Hierbij nog rekening houdend met het ophalen van je koffer. Regelmatig gaat ook de handbagage het luchtruim in en kun je deze achteraf op de band ophalen. Plan je reis ruim en probeer minimaal 2 uur voorafgaand aan het welkomstdiner te landen op Faro-vliegveld in Portugal. Meer ideaal zou nog eerder zijn, zodat je na de vliegreis nog tijd hebt om je appartement te bekijken, je spulletjes uit te pakken en wellicht de omgeving en het retreat te verkennen.

Daarnaast kijken wij als familie er naar uit om je te mogen ontmoeten!

Het Retreat eindigt op 30 mei 2020, om 10:00 uur, na het ontbijt. Na deze tijd is airport-transport geregeld om je weer terug te brengen naar het vliegveld. Zorg dat je zelf goed weet hoelang je van te voren op het vliegveld moet zijn. Vaak is dit twee uur voorafgaand aan de vliegreis. Wij verwachten dat je het huisje weer netjes achterlaat.

Mocht het een probleem voor je zijn om na 10:00 te vertrekken, neem dan even contact met ons op. We willen je wel aanmoedigen om je best te doen om bij de afsluiting aanwezig te zijn.
Wil je een nacht eerder komen of een nacht langer blijven? Dat kan! Neem hiervoor ook even contact met ons op. Je krijgt dan korting op je extra nacht.

Wat kan ik doen in mijn vrije tijd?

In de middag is er genoeg eigen tijd. Deze tijd mag je invullen met waar op dat moment behoefte aan is. De plek van het retreat zelf heeft een prachtig buitenzwembad, een restaurant & pool bar, zonnebedden, hangmatplekken, en is gelegen in een groene oase van rust. Het huisje biedt genoeg mogelijkheden om je terug te trekken. Er is gratis WiFi aanwezig op de daarvoor aangewezen plek. De aangesloten tuinen en omgeving bieden genoeg ruimte om te relaxen, yoga te doen, te zonnen of een boek te lezen. Er staan zonnebedden, een tafel en stoelen.

Daarnaast ontvang je een massage en een persoonlijke healing of reading tijdens je reis. Hiervoor kun je terecht bij Ishtara en Amuktana. Voor ervaringen van andere mensen, klik hier.

Daarnaast kun je ervoor kiezen om het het terrein te verlaten. Alleen of samen met andere reisgenoten. Het terrein is een paar minuten rijden van prachtige stranden. Dorpjes of winkeltjes liggen ook in de omgeving. 

Het is raadzaam om rond 17:00 uur weer terug te zijn op het terrein. Dan heb je nog tijd genoeg om een duik te nemen in het zwembad,  aan de bar een drankje te doen en/of jezelf op te frissen/douchen. Om 17:30 uur eten we gezamenlijk en kun je kennis maken met Darshan. Het avondprogramma start om 19:30 uur met: Teaching & Channeling, LOA Meditaties of Healing. 

Wat als ik speciale omstandigheden heb of mijn vraag niet beantwoord is?

Mocht je naar aanleiding van deze FAQ geen antwoord gekregen hebben op je vraag, stuur dan even een mailtje naar: info@ishtara.nl 

Zijn er speciale wensen of behoeften? Laat het ons weten. Mail naar: info@ishtara.nl  


Ik ben ondernemer, krijg ik een factuur?

Jazeker. Na de betaling kun je de factuur downloaden en bewaren voor je btw aangifte. 

Ik heb een vraag

Waarmee kan ik je helpen?