Where should i send your videos?

last step! Enter your email to gain access!

Embody New Consciouness Online Serie

Voor degenen die de stap willen maken naar 5D, is het vanaf nu mogelijk om in te schrijven voor Soul School 1: Embody New Consciouness Online Serie


Programmabeschrijving


Je ziet deze huidige tijd als kans om te groeien! Je bent het zat om jezelf te saboteren en tegen te houden. Je weet dat je alle potentie in je hebt zitten. Je bent er klaar voor om samen met een groep gelijkgestemde zielen gas te geven en de brug over te steken naar 5D. Je realiseert je dat alleen jij verantwoordelijk bent voor wat je creëert, en je wilt graag een inspiratiebron zijn voor anderen. Resoneert dit? Zeg dan JA tegen Soul School 1: Embody New Consciouness.

In deze reeks van 6 online sessies gaan we gloednieuwe teachings geven, die de deuren naar 5D gaan openen. Elke sessie zal je helpen in je eigen transformatieproces, zodat je zelf het pad kunt bewandelen in deze nieuwe realiteit. We werken met Channeling en Healing Energy – iets wat volledig past bij de nieuwe realiteit. Daarnaast krijg je tijdens de online sessies de kans om levensvragen te stellen.

Soul School 1

Wat brengt deze online serie jou?

・Word je bewust van de invloed van het saboterende ego en leer shiften naar the NEW consciouness.
・Leer je eigen Hogere Guidance verstaan en maak de vertaling in jouw realiteit.
・Leer krachtige technieken en meditaties die je helpen een vessel te zijn for Source.
・Transformeer negatieve emoties, versterk je inner-power en reclaim your Truth.
・Leer om in de flow te leven, vanuit je Hogere Zelf-aspect.

Soul School I

Deze serie van 6 weken begint op 1 mei 2020. Elke sessie is live en start om 20:45 uur (Nederlandse tijd).  En je krijgt van elke sessie een recording.
Ishtara & Amuktana guiden jou om je leven naar een hoger level te tillen. Ben je klaar om deze stap in je (spirituele) ontwikkeling te nemen?  
Soul School is voor degenen die echt serieus bezig zijn met awakening, healing, alignment, en heart-centred consciouness. Mis deze kans niet, en loop samen met Ishtara & Amuktana de brug over naar de nieuwe realiteit. Schrijf je nu in voor Soul School 1: Embody New Consciouness.

deze serie wordt geleid door Ishtara en haar man Amuktana. Samen wonen ze in het zonnige algarve, portugal. Ishtara heeft al duizenden levens mogen veranderden via workshops, online programma's en haar bekende healing en reading werk. Amuktana is de hele wereld over gereisd voor spiritueel werk en teachings. In Soul School I bundelen zij hun krachten tot een liefdevolle explosie van high frequencies.

This Is Your Chance To Join

Soul School I
Embody New CONSCIOUNESS 

Voor maar €147

Veel Gestelde Vragen

Is deze Soul School serie anders dan jullie live meditaties?

Ja, dat is het zeker. Soul School is een learning platform, dat je helpt om de stap te zetten naar een hoger bewustzijn. De weg naar een hoger bewustzijn kenmerkt zich vaak door hobbels en groeipijn. Alle sessies dragen bij aan een zo soepel en liefdevol mogelijke transitie. Ishtara & Amuktana zullen nieuwe inzichten delen en teachings geven, die zowel op individueel als collectief vlak bijdragen aan transformatie en groei.  

Kan ik in termijnen betalen?

Bij het afrekenen kun je kiezen om in één keer te betalen of in twee delen. Je kunt de factuur daarna zelf downloaden en bewaren voor je eigen administratie.

Mocht je in meer delen dan twee willen betalen, neem dan even contact met ons op.

De aanbieding van €111 loopt tot en met 19 april. Daarna is het €147.

Hoe gaat het in z’n werk?

We starten vrijdag 1 mei om 20:45 uur (Nederlandse tijd). We werken met het programma Zoom. Je krijgt elke week een nieuwe login-link toegestuurd met een code. Hiermee krijg je toegang tot de online sessie. Van elke sessie wordt een recording gemaakt, die je op elk gewenst moment kunt terugkijken. 

Wat zijn alle datums?

Alle sessies vallen op een vrijdag:

Sessie 1: 1 mei 2020
Sessie 2: 8 mei 2020
Sessie 3: 15 mei 2020
Sessie 4: 22 mei 2020
Sessie 5: 5 juni 2020
Sessie 6: 12 juni 2020

Zet al deze datums alvast in je agenda.

Hoe kan ik vragen stellen tijdens de sessies?

Zodra we aangeven dat het mogelijk is om vragen te stellen, kun je deze stellen in de chat die beschikbaar is in Zoom. Het is niet mogelijk om vooraf vragen te stellen. Afhankelijk van de grootte van de groep kan Ishtara intunen en je levensvraag beantwoorden.

Wat als  mijn vraag niet beantwoord is?

Mocht je naar aanleiding van deze FAQ geen antwoord gekregen hebben op je vraag, stuur dan even een mailtje naar: info@ishtara.nl 

Inschrijven >>

Join Soul School I

Inschijven >>