I Have Some Good Karma to Share

If you can also use some good karma, sign up for my newsletter and stay up to date!

Het dagelijks leven is een moderne leerschool die je elk moment de kans geeft om je hoogste potentie te activeren. Dat kan door te werken met je Hogere Zelf. We ervaren allerlei uitdagingen die ervoor zorgen dat we de neiging hebben onszelf te verzetten tegen onze eigen bron van oneindige wijsheid, potentie en onvoorwaardelijke liefde. Ons hart is verbonden met het hart van Divinity, het Universum. Toch kunnen we het ons bijna niet voorstellen dat er iets of iemand is die onvoorwaardelijk van ons houdt. Dat we een onvoorstelbare wijsheid tot onze beschikking hebben. Dat we veel meer zijn dan ons lichaam, onze emoties, gevoelens en gedachten.

Heb je het verlangen om antwoord te krijgen op vragen over jouw leven, je ware zelf en je lessen hier op aarde?

Heb je het gevoel dat je niet durft te vertrouwen op je eigen Divine guidance?

Als ziel ervaar je jezelf helemaal anders dan wanneer je geïncarneerd bent in een lichaam. Tijdens onze geboortereis raken we de herinnering aan wie we werkelijk zijn kwijt. Op aarde voelen we de verbinding niet meer en geloven we dat we zijn afgescheiden van de Bron en van onze Hogere Zelf. We vergeten dat we oneindige potentie hebben en dat onze ziel oneindig en Divine is. 

unshakable! Jaarprogramma

Activeer en integreer alle Hogere Zelf aspecten. Kies voor een 'unshakable way of living'


• Verhoog jouw mate van succes, zowel persoonlijk als zakelijk, door jouw innerlijke belevingswereld in topconditie te brengen
• Bevrijd jezelf uit lagere zelf-patronen en -overtuigingen
• Versterk je intuïtie, geloof en vertrouwen
• Leer je lichaam in te zetten als tool waar wijsheid, rust en gezondheid doorheen kan stromen
• Krijg zicht op het proces van Divine timing en interventies

Word Unshakable! met dit Jaarprogramma! In dit onlineprogramma leer je intensief (samen) werken met je Hogere Zelf. Je ontwikkelt vertrouwen in jezelf om Divine guidance te ontvangen. En je werkt aan de samenwerking met Divine leaders & masters, zodat zij als jouw mentoren in jouw leven aanwezig kunnen zijn en je de weg kunnen wijzen.

In dit programma leer ik je om jouw eigen gaven, jouw eigen kwaliteiten aan te roepen en in te zetten om een volgende stap te zetten in het realiseren van je zielsmissie. Het zal je helder worden dat levensveranderende uitdagingen telkens een vorm van Hogere Zelf-initiaties zijn. Lessen, die je voorbereiden op de volgende fase van je leven. In deze reis loop ik, samen met jouw Hogere Zelf, naast je. Elke module die je doorloopt, draagt bij aan het versterken van jouw vertrouwen in en relatie met de Bron en jouw Hogere Zelf.   
Unshakable! 12 maandenprogramma doe je samen met je Hogere Zelf en een community van support, om gezamenlijk de kracht van je Hogere Zelf te activeren en te integreren. 

In dit jaarprogramma krijg je niet alleen de juiste kennis, je leert ook hoe jij invloed kunt uitoefenen op jouw relatie met de Bron


• Ontdek hoe je gemaakt bent in het evenbeeld van de Bron
• Leer jezelf verbinden met het kwantumveld
• Ontdek hoe je wijsheid, bescherming en overvloed kunt aantrekken
• Leer vertrouwen op een bron van onvoorwaardelijke liefde
• Verander je perceptie naar een hoger bewustzijn
• Shift jouw gedrag vanuit lagere zelf-aansturing naar Hogere Zelf-aansturing
• Heel in jou wat je helen moet
• Voel je gesteund en geholpen door een Divine team uit de hogere dimensies


Een overzicht van de modules:

Leer werken met Stargate 2: een energiegenerator die met krachtige golven haar energie transporteert naar jouw gevoelscentrum, en creëer hartkracht, vitaliteit, flexibiliteit, creatie en manifestatiekracht. Om jouw doelen te bereiken heb je zelfcontrole nodig. Je gaat werken aan de benodigde kwaliteiten om revolutionaire veranderingen te maken in jouw leven en spirituele groei te manifesteren, zodat je enthousiasme, doorzettingsvermogen, energie en plezier kunt ervaren. Durf in je eigen spotlight te staan, met kracht en zelfverzekerdheid.

Zelfstudie in 11 modules gedurende 12 maanden

Dit is de start van jouw reis. Je wordt gestimuleerd om via deze Divine Feminine aanpak je samenwerking met je Hogere Zelf te ontwikkelen en eigen te maken in je dagelijkse leven. Dat doe je aan de hand van de Divine blueprint uit het boek Divine Romance. Aan de hand van opdrachten, filmpjes, sacred teksten en meditaties word je geholpen om je ware natuur te doorgronden. We beginnen met ontvouwen van de structuur van jouw Divine nature en laten je zien hoe het Universum voor en door jou werkt. Je krijgt hulpmiddelen op dit spirituele pad om jouw relatie met je Hogere Zelf persoonlijk te maken. 

Module 6: Zelfcontrole als voorwaarde voor groei 

Module 1: Jouw ontmoeting met de Bron

Waarom zijn het lichaam en ego nodig voor ascentie? Welke lichamen heb je en welke functie hebben ze? Je gaat dieper in op de structuur van Divine Romance en haar blueprint. Hoe je jouw eigen spirituele DNA kunt activeren en welke wegen je kunt bewandelen om je ervaring met Divinity nog krachtiger te maken. Ook leer je de drie bewustzijnstoestanden van jouw brein.

In deze module leer je de biologie van jouw ziel en oversoul, en hoe die zich verhouden tot je mens-zijn. Waarom ervaar je bepaalde levensuitdagingen en wat is de link met je zielsbewustzijn. Je maakt kennis met jouw Hogere Zelf, de sleutel tot elk succes; hoe werkt het opererende systeem van je Hogere Zelf en hoe kun je hiermee nieuwe gewoontes creëren? En je leert wat jouw lagere zelf is en hoe je met haar wil omgaat.

Module 3: Je Hogere Zelf als Divine cheerleader in jouw leven

Module 4: Het leven als leerschool

Wat is de manier waarop je het leven ervaart én hoe word je in dit leven getraind tot een Hogere Zelf-belichaming? Wat zijn de lessen van het moderne leven en hoe verhouden deze zich tot wie jij bent? Deze module nodigt je uit om jezelf over te geven aan een Divine will en deze door je heen te laten stromen, zodat het kan creëren voor jou en door jou.

Module 2: Jouw aardse nalatenschap

Module 5: Divine Romance als initiatie voor Zelfliefde

Vanaf deze module ga je werken aan het versterken van je lichaamsbewustzijn zodat je de verbinding met je astrale energielichaam leert voelen. Het astrale lichaam is het lichaam waar je Hogere Zelf doorheen werkt. Je begint met Stargate 1: jouw veilige bedding, de basis en de plek waar je jouw ware identiteit kunt vinden.
Ook maak je kennis met de 26 kwaliteiten van je ziel, de kenmerken die passen bij een Hogere Zelf-belichaming.

Mijn Unshakable! Jaarprogramma is een online zelfstudieprogramma dat je op eigen tempo doorloopt. Elke module bevat videolessen, sacred teksten uit het manuscript van Divine Romance©, oefeningen, meditaties, mantra’s, etc.


Stargate 4 is de opslagplaats van je diepste liefdesgevoelens naar jezelf en naar anderen. Het is de plek van onze hartintelligentie, zijnde de mate waarop je alles wat je leert, probeert toe te passen en dat gaat verder dan de mind. In deze module ligt de focus op de Divine love in jouw hart. Jouw relatie met Divinity is verbonden aan jouw missie op aarde. Sla de vleugels van jouw hart uit en vind de moed om voor deze missie te gaan staan. 

Module 8: Accepteer jezelf als Engel op Aarde; taken en verantwoordelijkheden 

Module 7: De glorie van zelfloyaliteit

Deze module brengt je rechtstreeks naar de wortel van pijn en lijden: het gevoel van afgescheidenheid van Divinity als Kosmische Moeder. Je gaat onderzoeken welke gevolgen dit heeft voor jouw gedrag en functioneren, zowel in relatie tot jezelf als je aardse relaties; vooral die met je eigen biologische moeder. Zet je Hogere Zelf in als healer van de ‘moeder-wond’. 

Jouw gevoel van geluk en het vermogen om van het leven te genieten, is sterk afhankelijk van de functie van het brein. Maak kennis met de mandala van jouw brein en leer welke delen van jouw bewustzijn actief zijn. Leer hoe je kunt shiften van het ene naar het andere deel, waardoor je leert welk deel van jou actief is: jouw Hogere Zelf of jouw ego (jouw lagere zelf). Ontdek wat de functie van je adem is op het brein en hoe je met krachtige energieoefeningen controle krijgt over je gedachten. 

Module 10: Het brein als neurologische thuisbasis van spiritualiteit

Module 9: Word een advocaat van je ziel

Leef jouw missie en word wie je werkelijk bent. Stargate 5 is de vertegenwoordiger van jouw ziel en zal voor je strijden en spreken. Leer hoe je de negatieve pool van deze Stargate, de 'slip' die jou weghoudt van jouzelf, weer om kunt buigen naar positief. Ontwikkel spirituele volwassenheid door de stem van compassie. En je gaat werken in deze module aan de mannelijke kant van Divinity, waardoor je de ‘vader-wond’ kunnen helen.

In deze laatste module ga je aan de slag met de rol van karma en hoe je die leert decoderen en oplossen, zodanig dat het ervaren van bepaalde levensuitdagingen niet meer nodig is. Zelfrealisatie als jouw medicijn: ben jij de master en architect over jouw leven? Aan elke initiatie gaat een test vooraf, ook nu. Ben jij in staat om jouw ego te 'verslaan' ... het echt te overstijgen zodat je jouw puurheid terugvindt? Neem afscheid van de behoefte om je groter of kleiner voor te doen in dit leven. Je activeert het volledige potentieel van je Hogere Zelf in je menselijke vermogens, zodat je leert navigeren door uitdagende levensomstandigheden. 

Module 11: Laatste stap naar een Hogere Zelf-belichaming en -beleving

• 11 online teachingvideo's: totaal ruim 15 uur
• 300 pagina's van mijn manuscript Divine Romance©
• Verdiepende video’s over specifieke thema’s om je Hogere Zelf het functionerende deel van jou te laten worden
•  Elke module bijhorende meditaties om je bovenbewustzijn te trainen
• Prayer-oefeningen om je communicatie af te stemmen op je Hogere Zelf, ziel en de Divine
• Opdrachten en Hogere Zelf-oefeningen
• Online healingsessies
• Healing-Activatiestappen
• De digitale 26-zielskwaliteitenjaarkalender 
• Altaar-practices om van je hart een 'portable paradise' te maken
• Besloten community met gelijkstemden


In het basispakket doorloop je bovenstaande 11 modules en krijg je:


Klik hier om het VIP-pakket te bekijken

Je kunt voor dit jaarprogramma kiezen uit 3 verschillende pakketopties 

Klik hier om het standaardpakket te bekijken
(extra toevoegingen aan je programma)

* Gespreid betalen is mogelijk. Genoemde prijzen zijn inclusief btw. De betaling zal de prijs exclusief btw laten zien.
Basispakket: 12 maandelijkse termijnen van € 90,-. Of betalen in één termijn van € 1000,-.  
Standaardpakket 12 maandelijkse termijnen € 118,-. Of betalen in één termijn van € 1300,-

Basispakket € 90,- per maand

Wat brengt je dit UNSHAKABLE! Jaarprogramma?


• Deze reis brengt je terug naar je ware essentie en zielsmissie; jouw Hogere Zelf als bron van zuivere liefde, onuitputtelijke wijsheid en oneindige potentie.

• Innerlijke rust, innerlijke kracht, makkelijker en beter besluiten nemen, minder stress, en vooral minder beïnvloedbaar door externe omstandigheden.

• Shiften van gedachten, gevoelens en gedragingen van negatief naar positief, passend bij wie je werkelijk bent.

• Bevrijding uit lagere zelf-patronen en -overtuigingen, door in harmonie te leven met jouw zielzelf: jouw essentie.

• Hogere Zelf-guidance, waardoor je minder beïnvloedbaar bent voor de meningen van anderen en zelftwijfel niet meer nodig is.

• Allerlei tools die je helpen om in jouw Hogere Zelf-belichaming te stappen, waardoor je van weten naar voelen en beleven gaat.

• Manifestatiekracht, zodat je aan gaat trekken in jouw leven wat je echt wilt.

• Ondersteuning op het pad van Zelfrealisatie, wat zielsrealisatie is.


Ben je benieuwd naar de ervaringen van vorige deelnemers?
Bekijk hier de videorecensie.

Het kwam op mijn pad als een geschenk op een moment dat ik diep en vast zat. Ik groei nog steeds ondanks dat het pad niet altijd even makkelijk is. Ik heb meer duidelijkheid, inzicht en ervaar een enorme spirituele groei. Het is een onderdeel van mijn dagelijks bestaan geworden. Het Divine team geeft kracht en houvast. Het leven is één grote leerschool en ik groei nog elke dag.”

Ik heb belangrijke inzichten in mijn dagelijks leven gekregen. Ik ervaar de continue nabijheid van source en zoveel steun en nabijheid vanuit de kosmos. Ik ben tweemaal daags gaan mediteren, daar voel ik me goed bij. Ik ga verder in mijn ontwakingsproces en blijf onderweg.
 
Het heeft me veel gebracht. Door het inzicht dat ik sterk verbonden ben met mijn Hogere Zelf en de bron ervaar ik veel meer vreugde, vertrouwen en liefde in mijn dagelijks leven.

"Het meest waar ik van onder de indruk ben, is dat ik verbonden ben met een bron die onvoorwaardelijk van mij houdt. Dat geeft me zo'n warm gevoel en ik hoop dat ik haar de liefde kan geven die ze vraagt en haar liefde kan ontvangen. Dankjewel Ishtara voor deze reis, die zo ontzettend spannend is". 

"Ik heb altijd alles alleen gedaan vanuit mijn ego. In 2018 ben ik in een burn-out gekomen en vanaf dat moment ben ik een ander pad gaan bewandelen, een proces aan gegaan. Het is een mooi pad maar soms ook eenzaam. Het is nog moeilijk om mijn hart te voelen en te volgen, maar stapje voor stapje komt dit dichterbij. Door dit programma voelde ik dat er meer is en voelde me geliefd." 

Letters of Appreciation

Veel gestelde vragen

IK HEB GEEN ERVARING OP HET SPIRITUELE PAD ... KAN IK MEEDOEN?

Jazeker, kan dat. Kenmerkend aan mijn teachings, is dat ik altijd werk vanuit de Bron, en vanuit deze plek naar beneden. Ik geloof dat je geen externe crisissen nodig hebt om je lessen te leren, wanneer jij jezelf leert om jezelf af te stemmen op Divinity (Source, Universum, Bron, God, Alles wat is). Het startpunt van veel lijden is dat we geloven dat we beperkte mensen zijn. In dit programma ga je werken aan deze bron-overtuiging en je verbinden met de bron van jouw bestaan.


HOE WEET IK OF DIT PROGRAMMA WERKT VOOR MIJ?

Het beste antwoord daarop is: dit programma bevat alle ingrediënten die ervoor zorgen dat jij leert stappen in je Hogere Zelf-embodiment. Ik doe geen loze beloftes; dit systeem werkt. Het heeft er bij mij voor gezorgd dat ik een Heaven on Earth-realiteit heb gecreëerd, waarbij ik continue in verticale verbinding ben met mijn Hogere Zelf en Divinity. Ook mijn team heeft het programma doorlopen en heeft inmiddels dezelfde ervaring. En niet te vergeten: mijn klanten (ik noem ze Angels) hebben het met succes eigen gemaakt. Dus het werkt ... als jij maar werkt.


HOE LANG HOUD IK TOEGANG TOT HET PROGRAMMA?

Je hebt 12 maanden toegang tot alle lesstof, video's, teksten, werkboeken, prayers, meditaties en audiobestanden. De modules neem je zelfstandig door.
Hierna is het mogelijk om je aan te sluiten bij de alumni-groep (mail me voor meer info), zodat je de teachings kunt blijven verdiepen.


HOE LANG DUURT HET PROGRAMMA?

Het programma duurt 12 maanden en bevat 11 modules, met 11 maandelijkse live Q&A-sessies (behalve augustus), waarin ik antwoord geef op jouw vragen (deze optie zit in niet in het basispakket; wel in het standaard- en VIP-pakket). Hierdoor ben je in staat om de teachings eigen te maken en al je vragen te stellen. Na het programma is het mogelijk om je aan te sluiten bij de alumni-groep (mail me voor meer info), zodat je de teachings kunt blijven verdiepen.


WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN HET BASISPAKKET, HET STANDAARDPAKKET EN VIP?

In het basispakket ontvang je de 11 modules, inclusief: 
• 11 online teachingvideo's: totaal ruim 15 uur
• 300 pagina's van mijn manuscript Divine Romance©
• Verdiepende video’s over specifieke thema’s om je Hogere Zelf het functionerende deel van jou te laten worden
• Elke module bijhorende meditaties
• Prayer-oefeningen om je communicatie af te stemmen op je Hogere Zelf, ziel en de Divine.
• Opdrachten en Hogere Zelf-oefeningen
• Online healingsessies
• Healing-Activatiestappen
• De digitale 26-zielskwaliteitenkalender
• Altaar-practices om van je hart een 'portable paradise' te maken
• Besloten community met gelijkstemden

In het standaardpakket krijg je deze basis, PLUS:
• 11 maandelijkse live coach-Q&A-sessies (elke 15e van de maand om 20.00 uur, behalve augustus; inclusief replay)
• Toegang tot mijn meditatieprogramma om je bovenbewustzijn te trainen. Dit is inclusief video's, handboeken, meditaties en meer.
Sacred Pranayama-inwijding.

Klik op de button boven om de uitgebreide informatie na te lezen over het standaardpakket.

In mijn VIP-optie ontvang je naast de inhoud van de basis + standaard ook nog intensieve persoonlijke coaching & healing.

Klik op de button boven om de uitgebreide informatie na te lezen over de VIP-optie.


IK TWIJFEL OF IK HET MOET DOEN (MET WAT VOOR REDEN DAN OOK)

Soms komt de twijfel voort uit angst en de vraag is dan: Angst waarvoor?
Het grootste risico dat je loopt, is dat je succesvol wordt in je Hogere Zelf-embodiment. 

Angst is een slechte raadgever, omdat het vaak wordt aangestuurd door ons lagere zelf. Dat ziet niet wat je Hogere Zelf allemaal ziet. Je lagere zelf zal altijd wel een argument verzinnen (tijd, geld, geen zin, etc.), want dat voelt al dat, wanneer jij besluit om serieus te werken aan jezelf, er dingen gaan veranderen. En dat is precies wat je lagere zelf niet wilt.

Wat is groter? Je angst om te blijven staan of je angst om je Hogere Zelf aan het stuur te zetten van je leven? En allebei is oké; je Hogere Zelf zal leven na leven op je blijven wachten.


IK WEET NIET OF IK WEL DE DISCIPLINE OF MOTIVATIE HEB OM HET TE DOEN.

Dit is simpel. Als jij weet waarvoor je iets doet, is discipline nooit een probleem. Als je een druppel van Divinity’s liefde hebt geproefd, wil je nooit meer iets anders!

Bovendien train ik jou hierop. Zonder discipline word je namelijk niet succesvol. Dat is trouwens van toepassing op alle aspecten van je leven. Het voordeel van een Hogere Zelf-samenwerking is alleen dat je Hogere Zelf het begin is van AL je succes. Hierdoor hoef jij jezelf niet meer te richten op losse thema's, problematieken en dilemma's. Je Hogere Zelf is het beginpunt waaruit AL het andere voortvloeit. De enige focus die je dus mag leren vasthouden, is je relatie met deze bron van en in jou.


IK WEET NIET OF IK ER WEL TIJD VOOR HEB.

Als je echt een succes wilt maken van jezelf, dan kost dat tijd. Zo simpel is het. Stel je prioriteiten goed, organiseer je leven eromheen en het gaat lukken. Het programma is uit 11 modules opgebouwd. Dus dat is overzichtelijk en in te plannen. Wat is tijd als je bezig bent met je eigen toekomst; jouw destiny?

Niemand wordt succesvol zonder er iets voor te doen. Of je nu met de Olympische Spelen wilt meedoen, ballerina wilt worden of verlicht wil raken, het is allemaal topsport. Dat is deze training ook.


KAN K IN TERMIJNEN BETALEN?

Jazeker, dat is mogelijk. Je kunt kiezen uit de volgende opties:
• Basispakket | 12 termijnen € 90,-
• Standaardpakket | 12 termijnen € 118,-
• VIP | stuur me even een mailtje om de opties te bespreken

Na je aanmelding kun je direct met de eerste module beginnen. Bovendien kun je jezelf aansluiten bij mijn besloten Facebook-community.  


WELKE BETALINGSMOGELIJKHEDEN ZIJN ER?

Je kunt op verschillende manieren betalen: iDEAL, bankoverschrijving, creditcard, SEPA, PayPal en Bancontact. Dit wijst zich vanzelf bij het afrekenen.  


HOE KRIJG IK TOEGANG TOT HET PROGRAMMA?

Na betaling word je automatisch doorgestuurd naar de pagina waar jij je kunt registreren, zodat je direct toegang hebt. Je ontvangt daarna van ons een factuur in je account voor je administratie. Kijk voor overige Algemene Voorwaarden op https://online.ishtaraaraminta.com/terms-conditions/.


WAT ALS MIJN VRAAG NIET IS BEANTWOORD?

Mocht je naar aanleiding van deze FAQ geen antwoord hebben gekregen op je vraag, stuur dan een mailtje naar: info@ishtara.co

Become Unshakable!

Klik hier om het VIP-pakket te bekijken

Klik hier om het standaardpakket te bekijken
(extra toevoegingen aan je programma)

* Gespreid betalen is mogelijk. Genoemde prijzen zijn inclusief btw. De betaling zal de prijs exclusief btw laten zien.
Basispakket: 12 maandelijkse termijnen van € 90,-. Of betalen in één termijn van € 1000,-.  
Standaardpakket 12 maandelijkse termijnen € 118,-. Of betalen in één termijn van € 1300,-

Basispakket € 90 per maand