Mijn groepsprogramma biedt je meer diepgang, meerwaarde en groei, omdat de Live Q&A Classes je dé support geven tijdens het doorlopen van het programma. Dit betekent dat je tijdens deze Live Q&A Classes al je vragen aan mij kunt stellen over de lesstof, over de lichamelijke ervaringen, over de situaties en omstandigheden in je leven, en over de blokkades die je hierin ervaart. Je omgeeft jezelf met een community van mensen die jou motiveren om door te blijven gaan met je groeiproces, zodat je ook echt voor die Hogere Zelf-belichaming kunt kiezen en blijft kiezen.


  

Wil je live groepscoaching tijdens het programma?

Op de 15e van elke maand om 20.00 uur (behalve in augustus) is er een live, diepgaande teaching + live Q&A-coaching met mij. Dan krijg je de ruimte om al je vragen te stellen, zodat je meer inzicht krijgt in je eigen leerproces.

 • Loop hand in hand met je Hogere Zelf én mij.
 • Voor mensen die vastgehouden willen worden in een leercontainer van herinnering en van support.
 • Meer daadkracht, discipline en devotie.
 • Voor mensen die live gecoacht willen worden.

Wanneer je kiest voor de standaardbundel, krijg je ook toegang tot het gecertificeerde meditatieprogramma, waardoor je een hoger bewustzijn leert activeren. Dit is nodig omdat jouw gevoel van geluk en het vermogen om van het leven te genieten, sterk afhankelijk is van de functies in bepaalde delen van je brein. Hoe meer jij bepaalde, specifieke delen van je brein traint, hoe makkelijker je de lagere zelf-versie van jou leert overstijgen.

Dit zorgt ervoor dat:
 • Je kunt leven vanuit je intuïtieve brein;
 • Je keuzes gaat maken vanuit vertrouwen;
 • Geniale oplossingen tot je kunnen komen;
 • Je jouw zenuwstelsel leert openen voor meer geld, liefde, werk en gezondheid;
 • Begrippen als zelfliefde concreet en toepasbaar worden;
 • Je vroeg opstaan voor je spirituele practices leuk vindt en moeiteloos doet;
 • Je de taal van je Hogere Zelf beter gaat begrijpen;
 • Je zicht krijgt in wat bepaalde levenslessen je eigenlijk willen leren;
 • Je mentale kracht ontwikkelt om problemen aan te kunnen.

Bij deze standaardbundel komt ook een sacred pranayama-inwijding
Het eenheidsbewustzijn draagt een frequentie van pure, zuivere en onvoorwaardelijke liefdesenergie. Om deze energie in je lichaam te ontvangen, is het nodig om jezelf daarop voor te bereiden. Deze sacred pranayama-inwijding is een enlightenment-techniek en wordt daarom alleen gegeven aan de studenten die enigszins getraind zijn door meditatie- en pranayama-technieken. De inwijding maakt het mogelijk om jezelf te realiseren wie je werkelijk bent, en leert je hoe je deze liefde en wijsheid kunt uitdragen in je leven en de wereld.

De geleerde technieken tijdens de inwijding vormen een brug van chaos en afleiding naar innerlijke stilte, en uiteindelijk naar een gevoel van intensieve liefde en geluk van de ziel.

Wanneer je naar de Standaardbundel upgrade met het jaarprogramma én je betaalt in één termijn, dan ontvang je vier Altar Cards t.w.v. € 99. De Altar Cards zijn onderdeel van het jaarprogramma waarin je leert werken met je Hogere Zelf. We hebben vier prachtig ontworpen, geïllustreerde kaarten. Elke kaart heeft een specifiek thema en ondersteunt je in het verdiepen van je relatie met je Hogere Zelf, Divinity en/of de Masters of Self-Realization. Elke Altar Card heeft een unieke frequentie, waardoor je de benodigde upgrades rechtstreeks ontvangt in je body, heart & mind. Dit zal je spirituele evolutie kracht bijzetten. De kaarten zijn perfect om je ruimte te vullen met liefde, licht, rust en spontane wijsheid. Ze zijn ook makkelijk mee te nemen tijdens het reizen of onder je kussen te leggen tijdens het slapen.  

Daarnaast ontvang je bij een betaling in één termijn mijn masterclass Innerlijk Kind Heling met je Hogere Zelf t.w.v. € 399,-. Deze masterclass is ontworpen om oude innerlijk kindprogrammaties te helen. Hierdoor geef je jezelf de kans om jezelf te verenigen met je authentieke zelf en te stappen in de oneindige potentie van je toekomst. Door het helen van je innerlijk kind met behulp van je Hogere Zelf, zal het je lukken om stap voor stap meer zelfliefde te implementeren op een geheel nieuw level. 

Jouw Hogere Zelf is degene die vanuit een hoger bewustzijn naar situaties en omstandigheden kijkt. Zij weet dan ook exact wat er nodig is voor de andere lagen van bewustzijn die actief zijn in jou. Een van deze bewustzijnsvormen kennen we als 'het innerlijk kind'. 

● Ontvang liefdevolle inzichten en inspiratie van je Hogere Zelf
● Leer hoe jij de ouder kan worden die jouw innerlijk kind nooit heeft gehad
● Ontdek dat jouw innerlijk kind niets liever wil dan opgroeien
● Open jezelf voor diepe ingevingen vanuit je Hogere Zelf, die de relatie met je innerlijk kind voorgoed zal veranderen
● Verbind jezelf met een nieuw bewustzijn, gebaseerd op onvoorwaardelijke liefde
● Ontdek hoe je het onbewuste straffen en de vijandigheid in jezelf kunt overstijgen

 Live Coaching + Diepgaande Teachings + Meditatie Programma + Inwijding (bundel met het basis jaarprogramma: € 1300)

Betaal in 1 keer € 1300,- en ontvang de 2 extra bonussen

Join voor 12 x € 118,-

* Genoemde prijzen zijn inclusief btw. De betaling zal de prijs exclusief btw laten zien.

Dit is jouw voordeel:

1. Deze standaardoptie is de perfecte manier om coaching te ontvangen. Dit is vooral bedoeld voor degene die dieper wil gaan, nieuwsgierig is, discipline nodig heeft, wil blijven leren, antwoorden zoekt op essentiële levensvragen, en samen wil groeien.

2. Deze upgrades zijn de beste opties om in een programma te stappen en mij aan je zijde te hebben tijden het doorlopen ervan. 

Deze optie is bedoeld voor degene die weet dat hij/ze met groepscoaching betere resultaten gaat neerzetten dan met alleen het programma doorlopen. 

 

Betaal in 1 keer € 1300,- en ontvang de 2 extra bonussen

Join voor 12 x € 118,-

* Genoemde prijzen zijn inclusief btw. De betaling zal de prijs exclusief btw laten zien.