Wil je weten hoe je jezelf te allen tijde kunt verbinden met een source in jou die je precies op het goede moment voorziet van oplossingen, inspiratie, heling, wijsheid, kracht en focus?
Zelfs wanneer  de wereld in chaos lijkt te veranderen?

Als je terugkijkt naar je verleden, dan heb je vaak nog veel onbeantwoorde vragen.
Als je kijkt naar de toekomst, dan voel je misschien onzekerheid, weet je niet wat je kunt verwachten en vraag je jezelf mogelijk af welke weg je moet kiezen om jezelf te leren verheffen boven emotionele, mentale en sociale triggers, chaos, uitdagingen en pijn. 

De enige weg naar heling en bevrijding is naar binnen en omhoog. 
Dit weet je al, alleen het lukt je niet.

Dit webinar is voor degenen die geïnteresseerd zijn om hun eigen spirituele (helings)proces met lichtjaren te versnellen.


In dit webinar vertel ik je precies wat je moet doen om in deze uitdagende tijd in verbinding te komen.

Kies je datum & schrijf je gratis in

Nu Inschrijven

Kies je datum & schrijf je gratis in

Nu Inschrijven

Kies je datum & schrijf je gratis in

Nu Inschrijven

Nu Inschrijven

Nu inschrijven

Nu inschrijven

✻ De relatie met je Hogere Zelf eigen te maken
✻ De behoefte van je innerlijke kinderen te horen (en er iets mee te doen)
✻ Je spiritueel (verder) te ontwikkelen en je helingsproces drastisch te versnellen
✻ De mother-wound te helen, waardoor je innerlijke woede en power struggles kunt transformeren
✻ Te leven vanuit zelfvertrouwen en empowerment
✻ Precies de goede keuzes te maken op exact het goede moment
✻ In- en overzicht te krijgen over je leven en daarmee de controle terugnemen
✻  Lasten terug te geven aan je vrouwenlijn, die je onbewust op je hebt genomen 
✻ Te weten waar en hoe je in jezelf moet zoeken naar liefde en erkenning
✻ Erop te vertrouwen dat er een Hogere Source voor jou beschikbaar is, die je 24/7 kunt raadplegen
✻ In alle aspecten van je leven succesvol te worden, i.p.v. maar één
✻ Je feminine aspecten te eren en de wijsheid van je womb-space leren in te zetten om geboorte te geven aan nieuwe realiteiten

In het webinar zal ik de 8 grootste angsten en gedragingen van je lagere zelf bespreken, en waarom deze je tegenhouden om je Hogere Zelf te activeren. Als je hier niet aan gaat werken, dan zal er altijd een deel in jou zijn dat wil blijven vasthouden en wil leren van pijn en lijden, voordat je geluk en heling mag ervaren. Dit staat haaks op wat er mogelijk is in deze Nieuwe Tijd, waarin je de kans krijgt om te leren van een bron die jou onvoorwaardelijk lief heeft.


De meest dominante gedragingen van je lagere zelf houden je tegen om 

Wil je weten hoe je in samenwerking met jouw hogere zelf een heaven on earth realiteit kan creeren? dan is dit webinar zeker voor jou.

Ik weet hoe het voelt om innerlijke onrust te ervaren. Om een mind te hebben die controle lijkt te hebben over jou, in plaats van jij over je mind. En om gevoelens te hebben die je onzeker en angstig kunnen maken. Ik weet ook nog hoe ik buiten mezelf bleef zoeken om dit op te lossen: in werk, relaties, verslavingen... Vijf jaar geleden zat ik nog in deze situatie. Tegelijkertijd wist ik dat ik een enorme missie te volbrengen had. Ik voelde me teleurgesteld in mezelf, want het lukte me niet. Ik had enorm veel kwaliteiten en gaven, maar ze kwamen er niet of veel te langzaam uit. Het voelde alsof "iemand" binnen in me, mij blokkeerde en tegenhield, hoe hard ik ook mijn best deed.


Ik was opzoek naar iets dat het normale menselijke vermogen oversteeg

Waar een wil is, is een weg. Als jij de wil hebt, dan wijst je Hogere Zelf de weg. Ik was (en ben) iemand met een 100% wil. Maar de weg zag ik niet. Tot ik leerde om contact te maken met mijn Hogere Zelf. Ik moest daar wel wat voor doen en het was hard werken. Ik moest vooral veel luisteren, opvolgen en vertrouwen. Dat vond mijn lagere zelf absoluut niet leuk. Die was het er vaak niet mee eens en bepaalde liever zelf. Ik moest leren om me daar minder van aan te trekken. Mijn Hogere Zelf begeleide me stap voor stap in dit proces. Elke keer als ik deed wat er werd gevraagd, leidde dit niet alleen naar positieve resultaten, maar manifesteerde zich letterlijk wonderen in mijn leven, die alleen van 'bovenaf' geregeld konden worden. 

Ik trainde mezelf erin om dit in alle aspecten van mijn leven door te trekken: in mijn relatie, mijn werk, mijn eigen helingsproces en zelfs mijn woonomgeving. Ik ontdekte dat mijn Hogere Zelf elke dag haar prayers over me heen strooit en ik alleen maar mijn body, heart & mind hoef open te stellen voor deze alles vervullende en liefdevolle begeleiding. 

En dit is precies wat jij ook nodig hebt. Een systeem waarin je stap voor stap leert om jezelf te openen voor de Hogere guidance én energie van je Hogere Zelf, zodat dit het functionerende deel van jou wordt.

Het resultaat?

Naast het feit dat ik issues had die aandacht vroegen (depressie & complexe PTSS), had ik geen diploma's op zak. Mijn toekomst zag er allesbehalve hoopvol uit. Ik moest serieus met mijn persoonlijkheid aan de slag (gevoel, gedachten en gedrag). Ik was klaar met het deel in mezelf dat altijd wel een (plausibel) argument had om iets niet te doen of te kunnen. Mijn lagere zelf had controle over mij en dat voelde absoluut niet goed. De drang om mezelf te bevrijden uit dit lagere zelf-functioneren werd steeds groter. Ik wilde dit op een zo snel mogelijke manier doen. Maar dan wel op basis van liefde, zonder mezelf geweld aan te moeten doen, want daar had ik al genoeg van ervaren in mijn jeugd. 
 
Nadat ik een intense relatie met mijn Hogere Zelf had opgebouwd, stond mijn soulmate letterlijk voor mijn deur. Binnen 1,5 kregen we ons kindje, trouwde we en verhuisde we naar het zonnige Portugal. Uiteraard onder volledige begeleiding van mijn Hogere Zelf. Ik startte mijn business en binnen 6 maanden werd ik financieel onafhankelijk. 

Het contact met mijn Hogere Zelf is zelfs zo goed dat ik samen met haar mijn eerste boek heb geschreven. Ik leef nu een droomleven en eigenlijk is het veel meer dan dat. Dit was zonder het intensieve contact met mijn Hogere Zelf ‘never nooit’ mogelijk geweest. Ook het tempo waarin dit allemaal gebeurd is (5 jaar) overstijgt mijn logica en begrip. 
 
Je Hogere Zelf geeft om elk aspect van je leven. Zowel je interne, persoonlijke als zakelijk leven. Je hoeft je hierdoor alleen maar te richten op het leren activeren van je Hogere Zelf. Zij is het overkoepelend geheel van jou en heeft inzicht, en overzicht, in je verleden, heden en toekomst. Deze vorm van jou is de oplossing van AL je problemen.  
 
En Hogere Zelf embodiment is wat ik jou ook gun. Niet alleen voor het creëren van je droomleven en lopen van je missie, maar vooral omdat het je hart tot in het diepste vult met een liefde die met geen pen te beschrijven is. Een intens gevoel van verbondenheid en geluk dat elke vorm van menselijke, voorwaardelijke liefde overstijgt. Zeker in deze tijd, waarin alles op het punt staat om drastisch te veranderen, en je niet meer weet wat je moet geloven en wie je kunt vertrouwen. Ik zie de huidige aardse situatie als een kans om naar je ware jezelf te reiken, omdat zij je altijd naar de hoogste waarheid zal leiden. Zodat je vanuit het perspectief van je Hoger Zelf moeiteloos keuzes en beslissingen kunt nemen. Schrijf je daarom in voor mijn gratis webinar en ontdek wat er voor jou nodig is om in je Hogere Zelf embodiment te komen.

Iets hield mij tegen dat sterker leek te zijn dan ik

Kies je datum & schrijf je gratis in

Nu inschrijven

Nu inschrijven

Your Higher Self provides access to your own authentic information and answers—and it still gives you room to be real with your emotions

HI Angel, aangenaam!
Ik ben ishtara Araminta 🐝

Als nuchtere steenbok ben ik geboren met een verscheidenheid aan paranormale gaven. Het zien van andere realiteiten is voor mij heel normaal. Hoewel ik nooit van plan was om daar iets mee te doen, dacht mijn Hogere Zelf daar anders over. Sinds 1,5 jaar gebruik ik mijn kennis en ervaringen om zoveel mogelijk zoekende lichtwerkers te leren om controle krijgen over alle aspecten in en van hun leven, door middel van een Hogere Zelf embodiment. 

Ik leer ze het concept van ‘alles zit in je’ daadwerkelijk toepassen en eigen maken. Ik heb zelf letterlijk in een hel geleefd met extreme externe omstandigheden. Dus ik weet uit ervaring precies wat er nodig is om werkelijk alles uit jezelf te halen. Dit is wat ik voor mijn klanten ook mogelijk maak, waardoor ze stoppen om liefde, erkenning en geluk buiten zichzelf te blijven zoeken. Alles wat ik teach, heb ik zelf doorleefd en ervaren. 
 
In minder dan 5 jaar heb ik in samenwerking met mijn Hogere Zelf een leven weten te manifesteren dat mooier is ‘beyond my imagination’. ‘Practice what you preach’ is mijn motto. Ik ben gedreven én absoluut devoted naar het spirituele pad. Ik zie mezelf als een werkbijtje dat in dienst staat van Divinity en haar zoete nectar verspreid 🍯. Als je hier eenmaal van geproefd hebt dan wil je nooit meer iets anders omdat je tot in je kern voelt dat dit HET is. Je Hogere Zelf is de brug tussen human & Divine consciouness. Ik leer mijn klanten de verschillende bewustzijnsvelden van hun Hogere Zelf integreren, zodat het onderdeel wordt van hun functioneren. Dit lijkt heel ingewikkeld, maar dat is het niet als je mijn simpele blueprint eigen maakt. Mijn klanten noemen mij gedisciplineerd, liefdevol en een tikkie streng, omdat ik niet mee ga ik ‘shit consciouness’. Mede omdat ik weet hoe jouw lagere zelf in staat is om je te manipuleren en te saboteren, en hierdoor je groei, succes en Hogere Zelf embodiment in de weg staat. Je hierin laten stappen is namelijk mijn grootste missie. 
 
Je kunt je hieronder aanmelden voor het webinar. 

Nu inschrijven

Nu inschrijven